Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 547368 Eki Görüntüle 547370 yengemiz saolsun örmüş getirmiş pembiş olanıda süslü kokoş kızıma örmüş kıskançlık olmasın diye
ikiside çok güzel ellerine sağlık yengenizin güle güle giysin yavrulaın inş canım
slm yasber bana hamile kaldığın kiloyu bebeğin cinsiyetini ve adını yazarsan sevinirim
Mrb kızlar limangonun kids bölümünde baya indirim var 9.90 a inmiş herşey çok güzel şeyler var![]()
Eki Görüntüle 547368 Eki Görüntüle 547370 yengemiz saolsun örmüş getirmiş pembiş olanıda süslü kokoş kızıma örmüş kıskançlık olmasın diye
tamam tatlım
75 kılo erkek bebek oğuz ikinci gebelik yaş 31....![]()
ayyy kızlar kesinlikle bebeklerimiz artık dışarda olan herşeyden haberdar...
sabahtan beri sakindi sesi çıkmıyodu, minik minik kıpırdanıyodu...
demin matkap çalıştırdı ustalar (hala mobilyalarla uğraşıyolar da odada)
nasıl korktu bizimki, hemen bi kıpırdandı baya kuvvetli döndü itikledi, şimdi de hıçkırık tuttu...
canım bebeğim korktu sesten(((
Seastire CNm nasılsın ıyı oldun mu biraz daha böbrek ağrıların ne alemde???
Kızlar pijama takımı ve bebek için bakım çantası almiştim resmini eklememiştim bakalım beğenecekmisiniz))Eki Görüntüle 547380
ayyy kızlar kesinlikle bebeklerimiz artık dışarda olan herşeyden haberdar...
sabahtan beri sakindi sesi çıkmıyodu, minik minik kıpırdanıyodu...
demin matkap çalıştırdı ustalar (hala mobilyalarla uğraşıyolar da odada)
nasıl korktu bizimki, hemen bi kıpırdandı baya kuvvetli döndü itikledi, şimdi de hıçkırık tuttu...
canım bebeğim korktu sesten(((
Mrb kızlar limangonun kids bölümünde baya indirim var 9.90 a inmiş herşey çok güzel şeyler var![]()
yaşın felan vardı ama bebğin cinsiyeti ve adı yoktu şimdi onlarıda yazayım listeye
saol canım böbrek ağrılarım devam arada gidiyo yeniden başlıyo canım.
sana mesaj attım bilgilerini ver senide eklim listeye
saol canım böbrek ağrılarım devam arada gidiyo yeniden başlıyo canım.
sana mesaj attım bilgilerini ver senide eklim listeye
Kızlar pijama takımı ve bebek için bakım çantası almiştim resmini eklememiştim bakalım beğenecekmisiniz))Eki Görüntüle 547380
Farketmedim tatlım kusura bakma birkaç gündür hızlı girip çıkmıştım(
Yaş:25 ilk bebiş. Hamile kaldığım kılo:78. Cinsiyet:kız. İsim:derin 32.haftadaki kilom :84
çok güzeller tatlım güle güle kullan terliklerinde takımın içindeydi sanırım çok hoş