Günaydın kızlar nasılasınız bugun bende sımdı uyandım Prof un muayenesinden aracılar bügünkü randevumuz ıptal attık Pzt yada salı gidicezzz(
Arkadaslar bakici calistiginiz icinmi dusunuyorsunuz yoksa evde bebek bakiminda yardimci olaun diyemi. benimde bakiciya degilde ev islerinde ara sira bana yardim edecek ütü yapacak birine ihtiyacim var cok kararsiz kaldim. Tasinirken evi temizleyen ve yerlestiren bayan beni tabiri caizse uyuz etti. benim asil korkum yemek. bebege sut olmasi icin duzenli beslenmek ve strese girmemek gerek. tek korkum ütüyü falan gectim onlari esimde yaparda, iki cocukla yemek yapamazsam ac kalirsak strese girersem süt olmazsa biraz fazla serbest cagrisim yaptim ama korkuyorum ne yapiyim
ayyy kizlarrr masllhhh size ne cok yaziyosunuzzzzz
oku oku 40 50 sayfaaa anca bittiiii
neguzel dogum tarihleri yavas yavas belirleniyorr,bende 16 sinda gidicem dr a
bakalim normal olucak normalde ama allah bilir
amaa kizlar benim bebis cok donuyoya,artik kafasi nerde poposu nerde kestiremiyommm
hepimiz saglicakla alalim kucagimiza inss,bi avazda pirtlatalimmm
% 90 ihtimalle canım,hakkımızda hayırlısıyapmasınlar o tarihte istemem başka tarih verin bana derim
Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
selam kızlar bbiz geldik ama cok yorgunuz annemin amcasını kaybettikkk annemn yanındydımm
yarında gömülcekkk yarında giremezsem merak etmeyin
görüşürüzz
geçmişe bakamadım valla biri özetleerr bana
ayyy o komşulardan bana gönder sen vallah başımın üstünde taşırımkızlar yaa bu üstteki kadın beni iyice şişko yapıcak yaa ne yaparsa banada getiriyo bide hamurişi çok yapıyo şişicem iyice:))
söylemesi ayıp kurban bayramında akşam mangal yapmışlar gece bizim ışığı göründe 12 de ekmeğin arasına koymuş bana getirmiş:))) Allah razı olsun yaa
canım çok sevindim bir sorun olmadığınaKızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
aynen bende artık o işi düştüğünde güzin abla muamelesi yapanlara yazmıyorumdışardan izleyeceğine 1-2 yorum yapsalar,bişeyler paylaşsalar hiç fena olmayacak,sonuçta burda ortak dertlerden,tasalardan bahsediyoruz,çözüm yolu arıyoruz.bak ben burası sayesinde bi sürü arkadaş edindim,3 tanesiyle facebook'tan arkadaş oldum,inşallah normal hayatta da karşılaşmayı ve görüşmeyi umuyorum.Normalde hiçbişey yazmayıp bi dertleri olunca hemen acil yardım yazıp bişey sorup cevabını bile beklemeden çıkıyorlar,sinir oluyorum
tebrikler canım bebişini bizim yerimizede öpslm kızlar online 16 kişi doğunca görücem ben siziiiii
sağol canım benim dediğin gibi hayırlısı ama dr dediğine çok sevindim anlatamamMaş.canım kızına bak sende normal doğum istiodn ne güzel herşeyin hayırlısı
amiiiiiiinçok isim görünce hoşuma gitti girilir zaten anca glen gidende fırsat bulamayablirsiniz belki yoksa çok da vahim bir durum değil :)
çok sağol canım darısı sizlere
mecburiyet değilde canım boşver konuşulmayan çok şey varCanım gerçekten üzüldm insanın annesi bunu yaptıktan sonra başkası ne yapmaz senden önemli olmaması gerekir hiçbişeyin ama oda mecbur kalıosa yapck bişey yok kadın mahkumsa gtck yeri yoksa napsın.eşine gelince aniden doğuma gitsen pijamasz olurmu bu kadar rahat olmaması lazım neyse sen bunlarla kendini ve bebeğni üzme
canıııım başınız sağolsunselam kızlar bbiz geldik ama cok yorgunuz annemin amcasını kaybettikkk annemn yanındydımm
yarında gömülcekkk yarında giremezsem merak etmeyin
görüşürüzz
geçmişe bakamadım valla biri özetleerr bana
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize
ayyy kizlarrr masllhhh size ne cok yaziyosunuzzzzz
oku oku 40 50 sayfaaa anca bittiiii
neguzel dogum tarihleri yavas yavas belirleniyorr,bende 16 sinda gidicem dr a
bakalim normal olucak normalde ama allah bilir
amaa kizlar benim bebis cok donuyoya,artik kafasi nerde poposu nerde kestiremiyommm
hepimiz saglicakla alalim kucagimiza inss,bi avazda pirtlatalimmm
ay bu kız beni deli edecek o kadar dürttüm oynamıyor inat bu kız anası gibi heralde uyku günü bugün
Yemek yapıyordum karıştırırken karnımın varlığını unutup tencereye değdirdim cız etti canım kızıma birşey olmaz inşallah .....
ay bu kız beni deli edecek o kadar dürttüm oynamıyor inat bu kız anası gibi heralde uyku günü bugün
ay uyusun ben şu 3 gündür çok canımı yakarcasına oynayınca uyusa bari diyorum içimden fırlıcak nerdeysehiç bişeyde beğenmiyoruz bebişler oynasa kabahat oynamasa kabahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?