selam guzel anneler vınım bitmis cepten giriyorum sadece 4 sayfa gecmisi okuyabildim. Herkes iyi masallah. benim canim skkn ya, tasindim demistim ya tasindigimdan beri evde surekli tadilatlar cikiyor adamlar yapmaya gelcez diyolar gun boyu bekliyorum gelen giden yok artik iyice sinir basti. Bebisim dogmadan islerimiz bitseydi zaten havada sogudu artik kista geldi hala cantamda eksiklerim var pis adamlarin yuzunden alisverise cikamadan yagmurda bastirdi. cumartesi kontrolum var ins hava gunesli olurda evden erken cikip eksiklerimi tamamlayabilirim. gecelik siparis etmistim kadin bugun gelcek yarin gelcek diyip duruyo. Neyseki pijamalarimi ve ic camasirlarimi aldim. suanda kizim uyuyor bende tv nin karsisina uzandim esimde gec gelcekmis azcik tv keyfi yaparken sizlere bakiyim dedim.
gözünaydın tatlım,çok sevindim,maaşallah bebişine
bu arada kızlar annem gelme işini pazar gününe attı eşi bu defa kesin ben alcam biletini pazar günü gelecek dedi adamın akrabasının düğünü varmış mutlaka gitmesi gerekiyomuş
ben artık gülüyorum diyecek hiç bişey yok yani. eşimede geçenlerde geceliği alayım artık annemin geleceği yok dedim beni azarladı daha erken ne gerek var şimdiden almaya felan dedi
bende baya bi kızdım tartıştık felan onada güldüm gecelik felan almıcam ondanda bişey istemicem özel hastaneyede gitmicem doğumum başlayıncada kimseye bişey demeyip kendim gidip allahın izniyle doğurup gelcem evime bütün hevesimi kırdılar. eşimde şehir dışındayken mesaj attım (babamın telefonundan)onada söyledim bunları dün akşam geldi yanaşıyor felan ama ben çok soğudum içimden ona karşı bişey gelmiyor tek ona karşı değil yani anneme diğer akrabalarımada
böyle işte kızlar sizden başka halimden anlayan yok herkes sanki bi kedi doğuracakmış gibi muamele ediyor ben laf söyleyincede aaaaaaaa olurmu hiç öyle şey diyorlar
ama kimsede icraat yok arayıp halin ne diye soran bile yok bende artık gülcem bunlara
canım ne güzel yaa iyi komşuların var ben komşularımı tanımıyorum bilee :))onlar bebişine gönderiolar canm yemeklerii:))
gözün aydın canım iyi bir korku yaşamassın:)) bebişine maşlhhh
yok canm benm dr hiç bahsetmedi.
benimde tam 10 kiloydu pzr günü tartıldım :)
ben de +10 daydım en son
canm ya iyi yapmışsın zaten çok beklettiler.
süperrr, normal olabilir o zaman benmki hala baş aşağı olmamıştı niyeti yok demişti dr. ama bugün alttan baya bi bastırıyo resmen elim gidiyo oraya tutmak için çıkmasın diye refleks olarak :)
İnşallah canımDD aynısı ben de yapıyorum sanki tutmasam gidivercek serseri
selam guzel anneler vınım bitmis cepten giriyorum sadece 4 sayfa gecmisi okuyabildim. Herkes iyi masallah. benim canim skkn ya, tasindim demistim ya tasindigimdan beri evde surekli tadilatlar cikiyor adamlar yapmaya gelcez diyolar gun boyu bekliyorum gelen giden yok artik iyice sinir basti. Bebisim dogmadan islerimiz bitseydi zaten havada sogudu artik kista geldi hala cantamda eksiklerim var pis adamlarin yuzunden alisverise cikamadan yagmurda bastirdi. cumartesi kontrolum var ins hava gunesli olurda evden erken cikip eksiklerimi tamamlayabilirim. gecelik siparis etmistim kadin bugun gelcek yarin gelcek diyip duruyo. Neyseki pijamalarimi ve ic camasirlarimi aldim. suanda kizim uyuyor bende tv nin karsisina uzandim esimde gec gelcekmis azcik tv keyfi yaparken sizlere bakiyim dedim.
Arkadaslar muzda kalsiyum ve potasyum deposuymus. İmkani olanlar bide sütü sevmeyenler son gunlerde muz yesin bebisler kocümen kocümen olsunlar
h.g cn herşey iyi sayılır bebiş kaç gr olmuş sormadınmı
Canim allah seninde yardimcin olsun. cidden cok zor tasinmak heleki koca göbisle is yapilmiyor, yapamadikca insan geriliyor. ben tasinirken kendimi cok yormusum suan yemek yapana kadar ayakta zor duruyorum. senin tasinman mecburmu. Yani insallah yardimci olanlar olur.allah yardımcın olsun benımde tasınma işim var kara kara dusunuyorum doğumdan once yetişse bari yoksa ya annemde yada kv de kalcam
Arkadaslar muzda kalsiyum ve potasyum deposuymus. İmkani olanlar bide sütü sevmeyenler son gunlerde muz yesin bebisler kocümen kocümen olsunlar
Gözün aydin canim mis kokulun nasil
Canim allah seninde yardimcin olsun. cidden cok zor tasinmak heleki koca göbisle is yapilmiyor, yapamadikca insan geriliyor. ben tasinirken kendimi cok yormusum suan yemek yapana kadar ayakta zor duruyorum. senin tasinman mecburmu. Yani insallah yardimci olanlar olur.
slm kızlar online 16 kişi doğunca görücem ben siziiiii
bide 9.aydasın sakin ol canım kendini yorma sakınnn...annen kuzenin yada bbi başkası evinizi beklese sende eşnle alışvrşni yapardnn
iyiiii ekeyfimiz yerinde büyüyoruz emip gaz çıkarıp bez değiştirip uyuyoruz kısır döngü
Çoook teşekkür ederm amin canım 2 tane verdi kuzum bana haftada bir zaten ondan sonra da kontrolüm var .
iyiiii ekeyfimiz yerinde büyüyoruz emip gaz çıkarıp bez değiştirip uyuyoruz kısır döngü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?