2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

allah yardımcın olsun benımde tasınma işim var kara kara dusunuyorum doğumdan once yetişse bari yoksa ya annemde yada kv de kalcam

Canım gerçekten üzüldm insanın annesi bunu yaptıktan sonra başkası ne yapmaz senden önemli olmaması gerekir hiçbişeyin ama oda mecbur kalıosa yapck bişey yok kadın mahkumsa gtck yeri yoksa napsın.eşine gelince aniden doğuma gitsen pijamasz olurmu bu kadar rahat olmaması lazım neyse sen bunlarla kendini ve bebeğni üzme

Arkadaslar muzda kalsiyum ve potasyum deposuymus. İmkani olanlar bide sütü sevmeyenler son gunlerde muz yesin bebisler kocümen kocümen olsunlar

bide 9.aydasın sakin ol canım kendini yorma sakınnn...annen kuzenin yada bbi başkası evinizi beklese sende eşnle alışvrşni yapardnn

Arkadaslar muzda kalsiyum ve potasyum deposuymus. İmkani olanlar bide sütü sevmeyenler son gunlerde muz yesin bebisler kocümen kocümen olsunlar

bu ara sabah akşam yemeye çalısıyorum bebişim kılo alsın beslensın dıye demek kı doğru yapıyorum

allah yardımcın olsun benımde tasınma işim var kara kara dusunuyorum doğumdan once yetişse bari yoksa ya annemde yada kv de kalcam
Canim allah seninde yardimcin olsun. cidden cok zor tasinmak heleki koca göbisle is yapilmiyor, yapamadikca insan geriliyor. ben tasinirken kendimi cok yormusum suan yemek yapana kadar ayakta zor duruyorum. senin tasinman mecburmu. Yani insallah yardimci olanlar olur.

ben alıyorum günde 1 tane yiyorumm çok faydalı oluyorr hem vitaminli hem sakinleştirici ağrılarada birebirmiş

Canlar ben şimdi iğne olmaya gidiyorum , kendinize çok ama çok iyi bakın ordan da eve geçerim artık ..

Yarın görüşürüz hepinizi öptük kızımla :))

evet kv annemler yardım edecekler bana iş bırakmayacaklar ama olsun insan yıne stres yapıyo

bide 9.aydasın sakin ol canım kendini yorma sakınnn...annen kuzenin yada bbi başkası evinizi beklese sende eşnle alışvrşni yapardnn

Cikicam insallah canim alisverise. Cumartesi halledicem eksikleri kafaya koydum. bugun ebe aradi saglik ocagindan. Bebis dogduktan 5 gun sonra mutlaka gelmelisin Bizde topuktan kan alicaz ve asi gunu vericez dedi. Ebenin sozleriyle bir kez daha anladim az zaman kaldigini.

iyiiii ekeyfimiz yerinde büyüyoruz emip gaz çıkarıp bez değiştirip uyuyoruz kısır döngü

Masallah bebisine. Bana gore en guzel zaman yeni dogduklarinda karnini doyur uyut. Sonra yaramazlar bi basliyorlar aglamaya. anneler icin rahat devir bitiyo ondan sonra maraton basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…