2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

iyi yapmıssın ne guzel avizen olmus cn gule gule kullan
çokk sağol canm.

ıyyyyyy sorma canım hemde 8 aydır büyük bir azimle günde 1 yumurta yiyorum.az kaldı sabır

her gün müüü yok vala ben haftada 3 gün yiyiorumm.

inş ctesi tamamlarsın canm eksiklerini. olmazsa kalanlar doğunca da alınır. sıkma sen canını.

bu arada rüzgarcmmm, tavsiyelerini de bekleriz nasıl geçiyor bakalımmm

Benim son bir haftadir gögüslerim nasil sizliyor anlatamam sanki biri tutup cekiyor. Zaten bide bas agrim varki onu sormayin surekli degil ama gunun bir kac saatini asiri bir bas agrisi kafa zonklamasiyla geciriyorum. Cumartesi dr a gittigimde onuda sorcam.

ayy kıskandım seni şimdi yaaaaaaaa darısı başımıza

ben süt olayından doğumdan çok korkuyorum ya sütüm olmazsa diye. bende gelen giden bi sıvı yok çünkü. göğüslerde aynı beden pöfff.. rez<ene içmöeye başlıyım dedim, onun da başka bi etkisi varmış en son karnımdan garıl gurul sesler gelince eşim içme istersen dedi:)

korkma canım Allahın izniyle hepimizin sütü olucak kafana takarsan şimdiden olmaz sonra.

Rezene dogumdan sonrada icersin cnm ictigimiz hersey sute geciyor ya rezenede ne guzel bebegi rahatlatir gaz maz bisicik kalmaz :) bu arada avizenizi güle güle kullanin.

benımde gögsümde en ufak bi değişiklık yok ya süt olmazsa korkuyorum valla

canım benim annem bakacak. istanbuldan evlerini kapatıp geliyorlar hataya. büyük oğlumda da edirneye gelip baktılarç şu an ben buradayım büyük oğlumla ilgileniyor ve oğlumda aile akraba bilinci oldu. yazları da kayınvalide ve görümcelerleyiz. kalabalıkta sevgi ile büyüdü ondan mı bilmem çok sosyal...

bence biraz annen biraz kayınvaliden baksa nasıl olur? hem kayınvaliden de zor günler yaşamış biraz eşin de konuşsa törpülenebilir mi?

ha bu arada 2 erkek anası olarak alınıyorum niye kayınvalide istemiyorsunuz? Anam diyorum gelinler beni isteyecek torunumun yanına gidemeyeceğim... bir kız mı yapsam kıbrısta?

hayırlı olsun canım...

ay evet şükürler olsun...ben de beklemiyordum yata yata büyüttüm...

ben ekleniyor anladım bakayım bulayım yazıyı..

canım içten hissettim normal doğum isteğini...

benim...

oh ne güzel canım...

maşallah canım. genelde 34 e dek veriyorlar prolutonu. demek değişiyor duruma göre. epey heyecan olmuş sana...

oh güle güle kullan. özledim cuma pazarını... her şey var orada...

slm kızlar online 16 kişi doğunca görücem ben siziiiii

canımmm nasıl neva hanım?

canım kızın nasıl geçti mi hırçınlığı? okula gitmiyor di mi?

selam kızlar bbiz geldik ama cok yorgunuz annemin amcasını kaybettikkk annemn yanındydımm
yarında gömülcekkk yarında giremezsem merak etmeyin

görüşürüzz
geçmişe bakamadım valla biri özetleerr bana

Chnb merhaba canim evet kizimin hircinligi bu kadar kisa surede gecti. Cocuk megersem cidden gitmek istemiyormus. Evde zaten azcik beraber oynasak ya da boyama yapsak bir sure sonra kendi kendine oyuna daliyor. cocuga faydali olalim derken zararli olduk biz neyseki zararin neresindn dönülse kardir. Simdide acaba ilerde okuldan nefret edermi die aklima takiliyor ama buyuyene kadar unutur mu diye dusunuyorum. Daha kucuk insallah unutur.

başınız sağ olsun canım. çok yorma kendini...

canım kıyamam... inşallah birkaç yıl sonra kardeşiyle oynar...

badem, istanbul34 ben göremedim resimleri...

Arkadaslar bakici calistiginiz icinmi dusunuyorsunuz yoksa evde bebek bakiminda yardimci olaun diyemi. benimde bakiciya degilde ev islerinde ara sira bana yardim edecek ütü yapacak birine ihtiyacim var cok kararsiz kaldim. Tasinirken evi temizleyen ve yerlestiren bayan beni tabiri caizse uyuz etti. benim asil korkum yemek. bebege sut olmasi icin duzenli beslenmek ve strese girmemek gerek. tek korkum ütüyü falan gectim onlari esimde yaparda, iki cocukla yemek yapamazsam ac kalirsak strese girersem süt olmazsa biraz fazla serbest cagrisim yaptim ama korkuyorum ne yapiyim

ayyy kizlarrr masllhhh size ne cok yaziyosunuzzzzz
oku oku 40 50 sayfaaa anca bittiiii
neguzel dogum tarihleri yavas yavas belirleniyorr,bende 16 sinda gidicem dr a
bakalim normal olucak normalde ama allah bilir
amaa kizlar benim bebis cok donuyoya,artik kafasi nerde poposu nerde kestiremiyommm
hepimiz saglicakla alalim kucagimiza inss,bi avazda pirtlatalimmm

Ayy canim ya insallah Allah hepimizi bi solukta kurtarsin insallah. benim minik oglusta armut gibi yapiyo kendini karnimin bir tarafi oyle bir kalkiyorli geriliyor geriliyor heh diyorum simdi burdan karnimdan cikicak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…