çokk sağol canm.iyi yapmıssın ne guzel avizen olmus cn gule gule kullan
ıyyyyyy sorma canım hemde 8 aydır büyük bir azimle günde 1 yumurta yiyorum.az kaldı sabır
selam guzel anneler vınım bitmis cepten giriyorum sadece 4 sayfa gecmisi okuyabildim. Herkes iyi masallah. benim canim skkn ya, tasindim demistim ya tasindigimdan beri evde surekli tadilatlar cikiyor adamlar yapmaya gelcez diyolar gun boyu bekliyorum gelen giden yok artik iyice sinir basti. Bebisim dogmadan islerimiz bitseydi zaten havada sogudu artik kista geldi hala cantamda eksiklerim var pis adamlarin yuzunden alisverise cikamadan yagmurda bastirdi. cumartesi kontrolum var ins hava gunesli olurda evden erken cikip eksiklerimi tamamlayabilirim. gecelik siparis etmistim kadin bugun gelcek yarin gelcek diyip duruyo. Neyseki pijamalarimi ve ic camasirlarimi aldim. suanda kizim uyuyor bende tv nin karsisina uzandim esimde gec gelcekmis azcik tv keyfi yaparken sizlere bakiyim dedim.
ayy kıskandım seni şimdi yaaaaaaaa darısı başımıza
ben süt olayından doğumdan çok korkuyorum ya sütüm olmazsa diye. bende gelen giden bi sıvı yok çünkü. göğüslerde aynı beden pöfff.. rez<ene içmöeye başlıyım dedim, onun da başka bi etkisi varmışen son karnımdan garıl gurul sesler gelince eşim içme istersen dedi:)
ben süt olayından doğumdan çok korkuyorum ya sütüm olmazsa diye. bende gelen giden bi sıvı yok çünkü. göğüslerde aynı beden pöfff.. rez<ene içmöeye başlıyım dedim, onun da başka bi etkisi varmışen son karnımdan garıl gurul sesler gelince eşim içme istersen dedi:)
Kızlar aranızda bakıcı tutacak olan var mı? Ne zaman başlatmayı planlıyorsunuz doğumdan hemen sonra mı, yoksa 15 gün 1 ay sonra falan mı?
Ben karar veremedim. Asıl sorunum kayınvalidemin onu çağırmamış olmamıza rağmen bize 15 dakika mesafedeki evini kapatıp uzun bir süre bizde kalmaya karar vermiş olması. Ne eşim ne de ben onun bizde kalmasını istiyoruz, 3-5 gün neyse de onun planları daha uzun. Çok zor bir kadın, herşeyi çok iyi biliyor ve insanlara karışmayı seviyor. Ayrıca çok alıngan ufacık birşey söylesen pireyi deve yapar, hatta söylemediklerini de katar üstüne de küser. Geçen sene kayınpederimi kaybettik, ondan önce de hastaydı adamcağız zaten. Sonra da anneanne vefat etti, iyice boşlukta kaldı. Şimdi o boşluğu torunla doldurmaya niyetli gibi gözüküyor. Önce bizde kalacakmış, sonraki dönemlerde biz bebeği ona bırakacakmışız onda kalacakmış arada bir, o yüzden onun da park yatak alması lazımmış, sonra onu alır tatile de gidermiş. Hiç bize sorduğu yok.
Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Bu arada annem de burada, aynı yerde oturuyoruz yani yalnız da değilim.
Biz bakıcıyı 1 ay sonra başlatalım diyorduk, ama kayınvalidem bizde kalmaya niyetlenince acaba daha erken başlatsam kayınvalidem de evine daha erken döner mi diye düşünüyorum. Ne dersiniz?
ortodoğuda doç dr türkan c.yılmaza gittim
26 kasım sezeryan günü aldım canım
19 kasım randvu günüm türkan hanımı çok övdüler
ayrıca aaa kızım 3150 g olmuş az önce geldim dr. dan
kızlar geçmişi okuymadm..yavruş senin dr. sonuçların nasıl canım mrk ettm baya bii:)))
Bu senin kuzucuğuna kocaman bir maşallah canım yaa. Yok erken gelecekti, yok şuydu buydu derken en az sorunsuz insanlar kadar normal bir tarihte yapacaksın doğumunu. Hiç de öyle aman aman erken olmayacak. Çok mutluyum senin adına inan. Bütün korkuların yersiz çıktı çok şükür.
canım normal doğum tarihim 25 aralık, 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz ya, öyle rapor aldım.. ama sezeryan isteyince 12 aralıkta olacak inşallah, 2 hafta da ordan izin kaybedicem gerçi, doğuma kadar kalan 3 haftanın ilk günü doğursan kalan 3 haftayı sonraya eklemiyorlarmış.. toplamda 4 hafta zarardayım((
yok canım ben etkilenmem korkmamda anlatılanlara aldırmam çünkü
ben normal doğumu çok istiyorum çünkü doğum anını yaşamayı ,anne olabilmek için o acıyı çekmeyi, çektiklerimin sonrasında o rahatlama anını, bebeğimin ilk çığlıklarını,doğum bittikten sonra kimseye ihtiyaç duymadan bebeğimle ilgilenebilmeyi çok istiyorum canım
yinede hayırlısı olsun ama normal doğurmayı çok istiyorum beeeen
inşallah senin içinde hayırlısı olur canım
hem bebeğini biran önce kollarına almak isteyen ama aynı zamanda zaman yaklastıkcada tırsan annelere selam olsun naber göbüşlü hatunlar...SEASTRECİM senin adın nesrinmiydi benmi öyle hatırlıyorum benim adımda nesrinde ondan sorduydumm.
kıslar merhaba,
doğum oncesı ıznıme ayrılıyorum son 3 haftam kaldı hatta 19 gunum bugun ıste son gunum ıcım burkuldu ya fena oldum.ama bır acıdan sevınıyorum sabahları erken kalkmak zorunda olmuycam hıc degılse.
bundan sonra evden yazarım artık.haftasonu annem evı karantınaya alıyor temızlık ıcın gelecek.yandım ben
Kızlar selam ,
Geldik hastaneden ,
Kızım artık baş aşağı :) nst ye girdik sancı görmediler sonra bir ilaç ve serum yedik bir daha nst yine birşey yok fakat gelebilir diyo doktorum proluton iğne olacaz yine ama bir an serumu takalım doğumhaneye alalım diyince dr. bayılıyodum valla meğer ağrı odasını kastediyormuş
Şükür atlattıköpüyoruz sizleri şimdi bi geçmişe yolculuk yapıp aranıza dönmeye çalışıcam , herkes de herşey de yolundadır inşallah laf arasında Yavrusu gördüm öldürdün bizi güzelim ama iyi haberlerle gelmene çok sevindimmm
Öpücükler ...
elektrikçi gelecek birazdan kızlar, abimden bana geliyo yalnızım diye, tam yalnızım diye ağlıcaktım vala iyi oldu, anemler uğramıştı öğlen ama çok durmadılar .yalnız kalmak istemnedim elektirikçile iyi oldu. avizemiz takılacak, isterseniz takılınca koyarım resmini. kayınvalidem almıştı edirne cuma pazarından :))) pazara gidiyodu geçenlerde, aaa bize de avize lazımm diyiverdim:)))
slm kızlar online 16 kişi doğunca görücem ben siziiiii
selam guzel anneler vınım bitmis cepten giriyorum sadece 4 sayfa gecmisi okuyabildim. Herkes iyi masallah. benim canim skkn ya, tasindim demistim ya tasindigimdan beri evde surekli tadilatlar cikiyor adamlar yapmaya gelcez diyolar gun boyu bekliyorum gelen giden yok artik iyice sinir basti. Bebisim dogmadan islerimiz bitseydi zaten havada sogudu artik kista geldi hala cantamda eksiklerim var pis adamlarin yuzunden alisverise cikamadan yagmurda bastirdi. cumartesi kontrolum var ins hava gunesli olurda evden erken cikip eksiklerimi tamamlayabilirim. gecelik siparis etmistim kadin bugun gelcek yarin gelcek diyip duruyo. Neyseki pijamalarimi ve ic camasirlarimi aldim. suanda kizim uyuyor bende tv nin karsisina uzandim esimde gec gelcekmis azcik tv keyfi yaparken sizlere bakiyim dedim.
iyiiii ekeyfimiz yerinde büyüyoruz emip gaz çıkarıp bez değiştirip uyuyoruz kısır döngü
selam kızlar bbiz geldik ama cok yorgunuz annemin amcasını kaybettikkk annemn yanındydımm
yarında gömülcekkk yarında giremezsem merak etmeyin
görüşürüzz
geçmişe bakamadım valla biri özetleerr bana
selam kızlar bbiz geldik ama cok yorgunuz annemin amcasını kaybettikkk annemn yanındydımm
görüşürüzz
Chnb merhaba canim evet kizimin hircinligi bu kadar kisa surede gecti. Cocuk megersem cidden gitmek istemiyormus. Evde zaten azcik beraber oynasak ya da boyama yapsak bir sure sonra kendi kendine oyuna daliyor. cocuga faydali olalim derken zararli olduk bizneyseki zararin neresindn dönülse kardir. Simdide acaba ilerde okuldan nefret edermi die aklima takiliyor ama buyuyene kadar unutur mu diye dusunuyorum. Daha kucuk insallah unutur.
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize
görüşürüzz
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize
ayyy kizlarrr masllhhh size ne cok yaziyosunuzzzzz
oku oku 40 50 sayfaaa anca bittiiii
neguzel dogum tarihleri yavas yavas belirleniyorr,bende 16 sinda gidicem dr a
bakalim normal olucak normalde ama allah bilir
amaa kizlar benim bebis cok donuyoya,artik kafasi nerde poposu nerde kestiremiyommm
hepimiz saglicakla alalim kucagimiza inss,bi avazda pirtlatalimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?