canım pazar oldu bu defada çıkmaz ayın pazarıııııııı
aman ne büyümüş ama kız ben anladım siz başka bişey yapıyosunuz zayıf kalmak için değilmi he ,he ne yapıyosunuz söyle bakiyim
afiyet olsun sizekızlar biz çıkıyoruz şimdilik babamız geldi yemek yiyeceğizyazık oda nasıl ıslanmış kon ya da fena yağmur var canım kocişim benim
oh ne güzel ya bebişlerinizde yaşıt valla çok güzel olursağol canım annem demiş bebişleri bahçede oynatırsınız çok sevinmiş parka gideriz alışveriş merkezi var oraya falan gideriz diyomuş daha tanışmadık ama çok hevesli
hehehe sorma canım biraz öyledir bakalım pazardan sonra hangi güne atacak eşimle iddaya girecez artık o dicek salı ben dicem cumaHey Allahım yaa :)))) Ne meşgul bir tontonmuş böyle.
Çatlak kurabiye bir annen var belli :)))))
Sen hangi semtte otruosn bilmyrm ama bizim burdada akmıodukızlar ben nşimdilik çıkıyorum anemle babam gelecekmiş, babamın bugün izin günü de. bewbiş odaısnı görmemişti daha. anem de ütü ye falan yardım edecek, 3 gündür sularımız akmıyordu hiç bişe yapamamıştım.
kızlar kokoş kızım gördük bize bi panik yaşattı bugun sormayın 35+6günlük kg2659 ölçtü ama baş pozisyonunu aldıgı için tam ölçemedik ama karın cevresine bakılırsa daha fazla kgsi suyu da ii dedi doktor amcası sona nst ye yolladı ilk çekilen nst de bebek hareketleri az cıktı heralde nst önce meyve suyu iç dedi gittim ilk sıra bendeydi hemen içeri girdim nst baglıyken eşim meyva suyumuzu getirdi içtik ama ordaki hemşire ac görünüyorsun dedi sasırdm halbuki11civarı kahvaltımı yapmış dusumu almıs öle hastaneye gitmiştim 1.30da idi randevum ve ben hiç açlık hissetmiyodum nese sonuçunu doktor amcamza gösterdik yüzü deişti doktorun hareketleri nasıl dedi bende son 2haftadr biraz azaldı ama ben yeri daraldıgı içindir die kafama takmadım dedim 1tablet çikolata ve meyve suyu yine içtim tekrar nst cekildi sonuç daha iyiydi çok korkmustum bebegime bişimi oldu die baya telaş yaptık laf aramzda sakin yapılı eşim bile telaş etmiştinese dogum tarihimz30kasım ama ben 1aralık diycem 30kasım cumaya denk geliyo 1aralık cumartesi ne sadece1gece sona olsun istiycem benm dogum günüm de6aralık çünkü barı aynı ay olsun 10gün sona gene gel dedi bizden haberler bu kadar
maşallah canımkilosuda iyiymiş gerçekten korkutmuş yaramaz inşallah bidaha yapmaz öyle
aman ne büyümüş ama kız ben anladım siz başka bişey yapıyosunuz zayıf kalmak için değilmi he ,he ne yapıyosunuz söyle bakiyim
hahahah.. ne yapalım kız, bak söyliyim sabah uno'nun hamburger ekmeğinden yapılma peynirli tost yedim,
öğlen kantinden bi tabak karışık makarna, rus salatası ve patates kızartması yedim ekmek yemedim ama yanında, öğleden sonra bi paket çikolata.. şimdi eve geldim bi mandalina yedim.. yemeğe eşimi bekliyorum..
akşam da bi tabak yemek, bi tabak makarna pilav ne varsa işte onu yiyorum.. he bide yatmadan, tatlı varsa yerim bide mevye tabağı ... anaaa sayınca ne çok yemişim baksana ..
ölçsenize sizde merak ediyom cidden...
kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..
Eki Görüntüle 548325
Eki Görüntüle 548326
he valla bunlar bişey yapıyolar benimde 95 di 103 olmuş
kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..
Eki Görüntüle 548325
Eki Görüntüle 548326
benimkide 110 santim olmuş daha önce ne kadardı hatırlamıyorum ama
saol canım normalde sanmam doktor 36.haftadan sona istiyor die biliyorum evet tok olmak bide meyve suyu içmek gerekcanım bebeğinin iyi olduğuna sevindim. hadi gözün aydın.. demek nts için gidince tok olmak lazım..
ben yarın ilk kez devlet hast.ne gidicem 33+ lardayım nts bakmazlar heralde dimi...
Kızlar kaloriferi falan yakan var mı aranızda. Ben istanbuldayım. daha yakmaya başlamadım ama dışarısı feci soğuk. siz ne yapıyosunuz?
aman ne şeker ciciler bunlar güle güle giysin
Canım bizde yakmadık daha annemdym burda soba yanıo sıcacık ama hava soğumuş eve gdnce üşücez
ay yesinler onun pembiş cicilerini çok güzeller canım hayırlı olsunkızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..
Eki Görüntüle 548325
Eki Görüntüle 548326
evet canım ben bu gitmemdede nst'ye girdim aç olanları almıyorlardı git karnını doyur gel diyorlardı haberin olsun.canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim. hadi gözün aydın.. demek nts için gidince tok olmak lazım..
ben yarın ilk kez devlet hast.ne gidicem 33+ lardayım nts bakmazlar heralde dimi...
iyiymiş canım bende olabildiğince beklesin istiyorum zaten bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum bakalımamin inşaallah bu arada dogum tarihlerimz aynı
he bide bizim doktor39.haftaya kadar bekliycek sezaryan için eger bişi olursa dogum baslaması gibi direk5.kata dogum servisine gitceksinz onlar beni bilgilendirr dedi
benim belim hamilelikten önce 65 ti, şimdi 95 daha ne olsun leyyynnnnn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?