2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

aman ne büyümüş ama kız ben anladım siz başka bişey yapıyosunuz zayıf kalmak için değilmi he ,he ne yapıyosunuz söyle bakiyim

hahahah.. ne yapalım kız, bak söyliyim sabah uno'nun hamburger ekmeğinden yapılma peynirli tost yedim,
öğlen kantinden bi tabak karışık makarna, rus salatası ve patates kızartması yedim ekmek yemedim ama yanında, öğleden sonra bi paket çikolata.. şimdi eve geldim bi mandalina yedim.. yemeğe eşimi bekliyorum..
akşam da bi tabak yemek, bi tabak makarna pilav ne varsa işte onu yiyorum.. he bide yatmadan, tatlı varsa yerim bide mevye tabağı ... anaaa sayınca ne çok yemişim baksana ..

ölçsenize sizde merak ediyom cidden...

kızlar biz çıkıyoruz şimdilik babamız geldi yemek yiyeceğizyazık oda nasıl ıslanmış kon ya da fena yağmur var canım kocişim benim
afiyet olsun size
sağol canım annem demiş bebişleri bahçede oynatırsınız çok sevinmiş parka gideriz alışveriş merkezi var oraya falan gideriz diyomuş daha tanışmadık ama çok hevesli
oh ne güzel ya bebişlerinizde yaşıt valla çok güzel olur
Hey Allahım yaa :)))) Ne meşgul bir tontonmuş böyle.
Çatlak kurabiye bir annen var belli :)))))
hehehe sorma canım biraz öyledir bakalım pazardan sonra hangi güne atacak eşimle iddaya girecez artık o dicek salı ben dicem cuma

kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..

Son düzenleme:
Sen hangi semtte otruosn bilmyrm ama bizim burdada akmıodu

canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim. hadi gözün aydın.. demek nts için gidince tok olmak lazım..
ben yarın ilk kez devlet hast.ne gidicem 33+ lardayım nts bakmazlar heralde dimi...

maşallah canım kilosuda iyiymiş gerçekten korkutmuş yaramaz inşallah bidaha yapmaz öyle

amin inşaallah bu arada dogum tarihlerimz aynı
he bide bizim doktor39.haftaya kadar bekliycek sezaryan için eger bişi olursa dogum baslaması gibi direk5.kata dogum servisine gitceksinz onlar beni bilgilendirr dedi

dur canım eşim gelmeden bende ölçeyim yine metreyle ölçecem ama
valla sen az yemişsin benim aralarda ağzım hiç durmuyor artık elime ne geçerse
midem bulanıyor yemekten ama yinede yiyorum

canım bebeğinin iyi olduğuna sevindim. hadi gözün aydın.. demek nts için gidince tok olmak lazım..
ben yarın ilk kez devlet hast.ne gidicem 33+ lardayım nts bakmazlar heralde dimi...
saol canım normalde sanmam doktor 36.haftadan sona istiyor die biliyorum evet tok olmak bide meyve suyu içmek gerek

kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..

Eki Görüntüle 548325

Eki Görüntüle 548326
ay yesinler onun pembiş cicilerini çok güzeller canım hayırlı olsun
evet canım ben bu gitmemdede nst'ye girdim aç olanları almıyorlardı git karnını doyur gel diyorlardı haberin olsun.
alırlar bence canım haftan ileride çünkü
amin inşaallah bu arada dogum tarihlerimz aynı
he bide bizim doktor39.haftaya kadar bekliycek sezaryan için eger bişi olursa dogum baslaması gibi direk5.kata dogum servisine gitceksinz onlar beni bilgilendirr dedi
iyiymiş canım bende olabildiğince beklesin istiyorum zaten bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum bakalım
sen neden sezaryen olacaktın

benim belim hamilelikten önce 65 ti, şimdi 95 daha ne olsun leyyynnnnn :))))

hayır olmaz seninki de 100 ü geçecek saylanmaz aynaya bakınca bugünlerde daha bi şişkin geliyo gözüme kan alan hemşire az kaldı heralde dedi bana daha 1 aydan fazla var halbukii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…