çok geçmiş olsun merak etme bişey olmaz banada olmuştu bi defaYemek yapıyordum karıştırırken karnımın varlığını unutup tencereye değdirdim cız etti canım kızıma birşey olmaz inşallah .....
canım benimki de öyle bugün,takma kafana,yerleri daraldı,unuttun mu bizim kızlar tombul
bende tek ben böyleyim herhalde diyordum oynamayınca dürtüyorum rahatsız ediyorum diye benim eşimde ne yapıyorsun karışma kızıma rahat bırak diyo aman kıymetli kızı
olmaz inşallah canım...
çok geçmiş olsun merak etme bişey olmaz banada olmuştu bi defa
ya canım öyle ama kaç gündür beni bile sarsacak kadar oynadı bugünde durdu
ama artık korkmuyorum dürtüyorum oynuyor 2 haftadır bunu keşfettim
görsün bakalım o mu inat ben mi
ay uyusun ben şu 3 gündür çok canımı yakarcasına oynayınca uyusa bari diyorum içimden fırlıcak nerdeysehiç bişeyde beğenmiyoruz bebişler oynasa kabahat oynamasa kabahat.
zaten bizden başka kimse resim felan paylaşmıyo hep aynı kişiler resim paylaşıyo biz çok meraklıyız sanırım resim paylaşmaya
dışardan izleyeceğine 1-2 yorum yapsalar,bişeyler paylaşsalar hiç fena olmayacak,sonuçta burda ortak dertlerden,tasalardan bahsediyoruz,çözüm yolu arıyoruz.bak ben burası sayesinde bi sürü arkadaş edindim,3 tanesiyle facebook'tan arkadaş oldum,inşallah normal hayatta da karşılaşmayı ve görüşmeyi umuyorum.Normalde hiçbişey yazmayıp bi dertleri olunca hemen acil yardım yazıp bişey sorup cevabını bile beklemeden çıkıyorlar,sinir oluyorum
slm kızlar online 16 kişi doğunca görücem ben siziiiii
- Beklenen doğum tarihinden önceki üç haftaya kadar Kurumunda fiilen çalışan kadın memurun, son üç haftalık doğum öncesi analık izni süresi içerisinde erken doğum yapması sebebiyle doğum öncesinde kullanamadığı analık izni süresi (kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği süreler ile birlikte), doğum sonrası analık izni süresine ilave edilecektir.
rahat bırak tontişi yaaaben hiç rahatsız etmiyorum,mışıl mışıl uyuyo benim kızım
şimdiden didişiyoruz bakalım doğduklarında nasıl olacak
aman sorma çok kıymetli kızları bizim pabuçlar dama
öyle gerçekten benim kız da fena şimdiden babası olduğunda daha bi hareketli daha bi oynak onu duyunca
kızlarrr bebişlerimizin resmini de ekleyelim ama doğunca en azından bi hafta içinde olmaz mııı:))) o kadar paylaşımda bulunduk ben herkesin bebişini görmek isterim, benmkini de görün isterimmm:))) ama bu kısımda sayfa sayfa aramak zor olur heralde her gün bakamıcağımız için, doğum hikayelerinew mi eklesek orası daha az sayfa olur heralde.
kızlar ben hep yalnızlıktan yakınıyordum ya bizim apartmanda bir hamile kadıncağız vardı bir türlü tanışmak nasip olmadı annesi gelmiş balkonda annemle konuşmuşlar doğum yapmış 20 gün önce bebiş emmemiş annesini, mama vermişler sonrada sütü çekilmiş çarpıntısı falan varmış. oda çok yalnızmış benimle tanışmak istemiş hep çekinmiş. annesi bu kızlar bişey beceremiyolar ben biraz daha kalsam burda gün bile yaparım diyomuş.görmeye gidicem bakalım bebiş nasıl. sanırım apartmanda görüşecek birini buldum bende.
kızlar göbüşümün çapını ölçtüm merteyle, 95 olmuşum
45 gün önceydi heralde en son 90 dı .. 1.5 ayda 5 cm
Yavrus annen ne oldu ya merak ettim. Gelmek için en son hangi günü seçti? :) Perşembe geleceğim diyordu en son.
kızlar kokoş kızım gördük bize bi panik yaşattı bugun sormayın 35+6günlük kg2659 ölçtü ama baş pozisyonunu aldıgı için tam ölçemedik ama karın cevresine bakılırsa daha fazla kgsi suyu da ii dedi doktor amcası sona nst ye yolladı ilk çekilen nst de bebek hareketleri az cıktı heralde nst önce meyve suyu iç dedi gittim ilk sıra bendeydi hemen içeri girdim nst baglıyken eşim meyva suyumuzu getirdi içtik ama ordaki hemşire ac görünüyorsun dedi sasırdm halbuki11civarı kahvaltımı yapmış dusumu almıs öle hastaneye gitmiştim 1.30da idi randevum ve ben hiç açlık hissetmiyodum nese sonuçunu doktor amcamza gösterdik yüzü deişti doktorun hareketleri nasıl dedi bende son 2haftadr biraz azaldı ama ben yeri daraldıgı içindir die kafama takmadım dedim 1tablet çikolata ve meyve suyu yine içtim tekrar nst cekildi sonuç daha iyiydi çok korkmustum bebegime bişimi oldu die baya telaş yaptık laf aramzda sakin yapılı eşim bile telaş etmiştinese dogum tarihimz30kasım ama ben 1aralık diycem 30kasım cumaya denk geliyo 1aralık cumartesi ne sadece1gece sona olsun istiycem benm dogum günüm de6aralık çünkü barı aynı ay olsun 10gün sona gene gel dedi bizden haberler bu kadar
oooo gözünaydın yeni komşun hayırlı olsun sevindim bir arkadaşın olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?