adam yanaşmıyo anacım. bana kalsa adamı mağdur etmem ama yok benim adam çok rahatsız oluyor
kızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
kzlar bu arada bugün rüyamda hep kan gördüm.
önce nişanım geliyordu,daha sonra ellerm falan hep kan oluyordu.
kan görünce rüya bozuldu denir ama ne kadar doğru bilemiyorum.
eşimle pskolojimiz o biçim yani
bigün o doğurduğumu görüyo bi gün ben
göbeklim hoşgeldin
iyi yapmışsınız gezerek
biz bugun evde hapistik
izmirede kış geldi sonunda hava çok soğudu
ama iyi haber koş geldiyse doğum yaklaştı demekkki
yaşasınnnnnnnnnnn
çok tatlı ciciler hayırlı olsun canımkızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..
Eki Görüntüle 548325
Eki Görüntüle 548326
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
seninki iyiymiş.
ama bilemiyorum tabi lohusalıktan sonra ne hal alırsınız
2. çocuk gelmezse iyidir
ay canım benim de kociş doğum hediyesi şu kolyeyi alıcakmış doğumdan sonra güzel gerdanına takıcam dedi 14 ayarfiyatını sorduk 290 liraymış sana feda olsun dedi .ya ilk çocuğum olmasa boşver alma aşkım derdim ama ilk çocuğum ya göğsüm kabara kabara takıcamay slmlarçok yoruldum kzlar
akşam 4 gibi çktk dışarı,kuyumcuya uğradık(eşim doğum hediyesi baktırdı bana),kızıma ayakkabılar aldk(ekledm cicişler başlığına),bişiler yedik,eve geldm banyo yaptım yarn dr.a gidicem ya temizlendm falan derken eşim de gitti işe.anca yeni oturdum
yarn kuyumcuya uğrycaz,evlenirken ilk aldığmz kocaman alyanslar vardı.Eki Görüntüle 548464
onları vermeyi düşünüyoruz.çünkü eşim takmıyor,hem işi gereği de kullanamıyor hem de erkeğe altn haram diye falan takmak istemiyor.
bnm zaten evlendkten sonra aldığm yeni çift yüzüklü alyansım var.Eki Görüntüle 548470
alırken baya tutmuştu ikisi,bakalım satarken ne olucak :26:
1 çift küpe almak istiyorum,o da böyle bi model Eki Görüntüle 548466
300 falan fiyatı,bakalım nolucak
ah bi de bir yüzük beğendm ki gözümün önünden gitmiyor
o da 500 falan,zaten alsam da şimdi takamam,ellerm felaket
Onu bende bilemiyorum canım. Duruma göre bakcaz artıık
neyse ben kaçayım biraz uzanayım. iki lafın belini kırayım diyorum ama uzun uzun oturamıyorum rahatsız oluyorumöpüldünüz hepiniz
kzlar bu arada bugün rüyamda hep kan gördüm.
önce nişanım geliyordu,daha sonra ellerm falan hep kan oluyordu.
kan görünce rüya bozuldu denir ama ne kadar doğru bilemiyorum.
eşimle pskolojimiz o biçim yani
bigün o doğurduğumu görüyo bi gün ben
ah canım yememmi her hafta bir kilo kaşar yiyorum artık öğğ geldi dayanamıyorumhoşgeldin canım niye moralini bozuyosun bakıyım sen...
kilosu iyi alır o daha merak etme..
ama ille de kilo alsın diyosan bol bol kaşar peynir ye :)
bebeğe kilo aldırıyomuş..
canım işin tuhafı yememe içmeme çok dikkat ediyorum muz meyve ve kırmızı et çok yiyorum acaba neden işe yaramıyorüzülme canım son ay gerçekten çok hızlı kilo alır o
yoğurt ceviz fındık meyve mercimek kırmızı et süper kilo aldırıo bebişe meyvelerdende özellikle muz
yumurta da aldırıyormuymuş geçen ay iyi yiyordum yumurtayı.gelişimi öndeydi ama bu ay bir hafta gerilemiş yumurta ve yoğurttan sanırım onları bu ay tüketmedim sütte içmiyorumCanım bence kilosu az değil ama illede kafana takıyosan muz ve haşlanmış yumurta ye bol bol epey faydalılar kilo almasındaa
hergün 1 muz 5 hurma yiyorum düzenli olarak kilosu 4.5 lira artık kocişe çekine çekine söylüyorum haftada 2.5 -3 kilo muz yiyorum :26: çarli gibi elimde muz geziyorumbozma moalini canım alır kilo her gün muz ye acayip kilo aldırıyo hurmada aldırıyordu
ay kızlar biz yaklaşık olarak bir aydır kardeş kardeşiz eşimle :)
eşim bebişden çok çekindi hep ee bu da birazcık benim işime geldi yani
ah canım yememmi her hafta bir kilo kaşar yiyorum artık öğğ geldi dayanamıyorum
canım işin tuhafı yememe içmeme çok dikkat ediyorum muz meyve ve kırmızı et çok yiyorum acaba neden işe yaramıyor
yumurta da aldırıyormuymuş geçen ay iyi yiyordum yumurtayı.gelişimi öndeydi ama bu ay bir hafta gerilemiş yumurta ve yoğurttan sanırım onları bu ay tüketmedim sütte içmiyorum
hergün 1 muz 5 hurma yiyorum düzenli olarak kilosu 4.5 lira artık kocişe çekine çekine söylüyorum haftada 2.5 -3 kilo muz yiyorum :26: çarli gibi elimde muz geziyorum
Arkadaslar bakici calistiginiz icinmi dusunuyorsunuz yoksa evde bebek bakiminda yardimci olaun diyemi. benimde bakiciya degilde ev islerinde ara sira bana yardim edecek ütü yapacak birine ihtiyacim var cok kararsiz kaldim. Tasinirken evi temizleyen ve yerlestiren bayan beni tabiri caizse uyuz etti. benim asil korkum yemek. bebege sut olmasi icin duzenli beslenmek ve strese girmemek gerek. tek korkum ütüyü falan gectim onlari esimde yaparda, iki cocukla yemek yapamazsam ac kalirsak strese girersem süt olmazsa biraz fazla serbest cagrisim yaptim ama korkuyorum ne yapiyim
ya biz de baya azlttık bana kalsa hiç istemiyorum ama bizim ki bırakmıyor.haftada 1 anca.korunmuyoruz bence gerek yok çünkü bebeişler zaten suyun içinde yüzüyor onlara zarar verme imkanı bence yok
ya biz de baya azlttık bana kalsa hiç istemiyorum ama bizim ki bırakmıyor.haftada 1 anca.korunmuyoruz bence gerek yok çünkü bebeişler zaten suyun içinde yüzüyor onlara zarar verme imkanı bence yok
Canım gebelikte korunmak gerek diye biliyorum,istersen bunu bi araştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?