2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

git canım gözaydınlığına hem tanışmış olrsn hem bebişne arkadaş

mırın kırın ediyorsunuz ama 10 günde bir de ohh yani. ben artık gün sayamaz oldum. doğumdan sonra 2. gerdeği yapcaz heralde. artık utana sıkıla mı yaparız heyecan mı duyarız ne olur bilmem

doğru diyorsun valla 2. gerdek olcak bizim gibi kardeşlik moduna çoktaaan geçmiş olanlar için

ay tabii ki de alır canım hem de 1 ay da değil hemen 15 günde falan alır. bak göreceksin doğduğunda en az 3 buçuk kilo olacak bebişin

ya biz de baya azlttık bana kalsa hiç istemiyorum ama bizim ki bırakmıyor.haftada 1 anca.korunmuyoruz bence gerek yok çünkü bebeişler zaten suyun içinde yüzüyor onlara zarar verme imkanı bence yok

valla canım ben korunmak gerektiğini hiç bilmiyordum ama oflu öyle dikkat etmek lazım diyor bana da mantıklı geldi.

bebiş aşağıya inince hamile kalabilme gibi bi durumun oldğu,korunmanın gerektiği falan :26:

ALLAH iyiliğini versin emii
ne hamile kalması kız iyi misin sen
hiç güleceğim yoktu..
demek istediğim bebek aşağı indiği için bebeğin bulunduğu yere spermler geçebilir.
onu söyledim ben

insan ne kadar üzülüyormuş çocuğunun kilosu az olunca. kendimden çok onu düşünmem lazım ama sırf bıktım diye yememzlik yapıyorum .bu ay pekmez e yükleneyim diyorum kansızlık da baya var bakalım önümüzdeki maçlara bakıcaz ümitsizlik yok yola devam

kızlar zaten en fazla 4-5 haftamız kaldı..
son aylarınızı da artık korunuverin ne olacak sanki :)
kondomları boşa mı yapmışlar..

sen kilo işini kafana takma sadece bol bol yee..
ara öğünlerde ceviz fındık fıstık ne bulursan
çikolata ye bol bol.
ben çok yerim çikolata ama soğuk sütü de çok içerim
en az 3 kilo doğar senin bebişş

canım geçen ay çok güzeldi gelişimi bu ay ne oldu anlamadım ki dediğini yapıcam süt de içicem zaten her hafta gitmem gerekiyormuş kontrole bakalım zaman ne gösterecek doktor kilosu iyi 4 kilo olsa doğurması da zor dedi nasıl doğuracan diyo güldürüyo ama işin aslı herkes bebeği kilolu olsun ister ki

3 kiloyu geçsin istiyorum elimden geleni yapıcam artık ben 2 kilo almışım o bir ayda 900 gr almış

kızlar özel mevzulara girmişsiniz size birşey sormak istiyorum eşiniz bu son zamanlarda orasının yumuşaklığından yakındı mı hiç yani eskiden daha sıkı ve gerginken şimdilerde daha yumuşak çabuk genişleyen bir yaapıda mı .bizimki yumuşak orası diyor da acaba herkesin mi öyle:26:

hiç öyle bişey demedi ama doğru olabilir canım sonuçta rahim artık doğuma hazırlanıyor.
sert yapıdan ziyade yumuşak olması daha olağan..

hiç öyle bişey demedi zaten benimki zor oluyo acıyo falan zor kabul ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…