sizin kocalar iyiymiş yaa
bi benimki dayanamaz haldeymiş demekki..
zaten haftada 1 olduğu için..
1 kere kondomla korunmuştuk daha da korunmadık.
ama artık son aya girdik yani kessek mi napsak
ben aylar öncesinden istemiyodum ama kocaya laf anlatmak zor
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
öyleyse tam zamanında gelmişim hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
Her şeyin normal olarak gittiği durumlarda son dört haftaya kadar cinsel yaşamda hiçbir kısıtlama yoktur. Bu dönemde erkeğin ejekulasyon sıvısı (meni) içinde bulunan ve "prostaglandin" adı verilen maddelerin rahim kasılmalarını başlatarak erken doğuma sebep olabileceği düşüncesi nedeniyle ilişki önerilmemektedir.
ay slmlar çok yoruldum kzlar
akşam 4 gibi çktk dışarı,kuyumcuya uğradık(eşim doğum hediyesi baktırdı bana ),kızıma ayakkabılar aldk(ekledm cicişler başlığına),bişiler yedik,eve geldm banyo yaptım yarn dr.a gidicem ya temizlendm falan derken eşim de gitti işe.anca yeni oturdum
yarn kuyumcuya uğrycaz,evlenirken ilk aldığmz kocaman alyanslar vardı.Eki Görüntüle 548464
onları vermeyi düşünüyoruz.çünkü eşim takmıyor,hem işi gereği de kullanamıyor hem de erkeğe altn haram diye falan takmak istemiyor.
bnm zaten evlendkten sonra aldığm yeni çift yüzüklü alyansım var.Eki Görüntüle 548470
alırken baya tutmuştu ikisi,bakalım satarken ne olucak :26:
1 çift küpe almak istiyorum,o da böyle bi model Eki Görüntüle 548466
300 falan fiyatı ,bakalım nolucak
ah bi de bir yüzük beğendm ki gözümün önünden gitmiyor
o da 500 falan ,zaten alsam da şimdi takamam,ellerm felaket
öyleyse tam zamanında gelmişim hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
mırın kırın ediyorsunuz ama 10 günde bir de ohh yani. ben artık gün sayamaz oldum. doğumdan sonra 2. gerdeği yapcaz heralde. artık utana sıkıla mı yaparız heyecan mı duyarız ne olur bilmem
hastane çantasını hazırlıyorum ama aklıma bişey takılıyor, bebek için iç zıbın dış zıbın üstüne yelek altına çorap ve patikli alt koydum tabi şapkası ve eldivenide var ama tek altla üşümez mi sizce? altına bi tane daha giydirmek gerekir mi? malum havalar soğuk olcak üşütmeyelim bebişlerimizi
kızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26: