2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ayy öyle diyenlere sinir oluyorum sanki dr.

valla hamile görünce milletin yorum yapası geliyor herhalde. bir kere de göbeğimle aldığım kilolarla, aşermem ile ilgi yorum yapmamış bir kişiyle karşılaşsaydım ya. herkes bir hadsiz ki sormayın valla.

kimine göre güzelleştim kimine göre simam çok değişti. kimine göre popom büyüdü kimine göre hiç fark yok. kimine göre göbeğim hiç kız karnı değilmiş doktorlar yanlış görmüş olabilirmiş bu kesin erkekmiş oy oy oy daha neler neler

sanki sordum du

canım banda dr ilşki konusunda bişey demedi ama milupadan paket göndermişlerdi onun içindeki küçk kitapçıkta yazıodu bebeğimi beklerken kitabın adı ...gebeliğin son üç ayına girilmesi,su kesesinin erken açılması,beklenmedik vajinal kanama olması,erken doğum tehlikesinin yaşanması,rahim ağzı yetmezliği yaşanması,düşük ihtimali olması,çoğul hamilelik olması.Uzmanlar sağlıklı bir hamilelik sürecinde,son üç ay dışında cinsel ilişkinin bebeğe zarar verme ihtimalinin olmadığını söylüyor ama sorunlu gebeliklerde risk bulunuyor.Bu nedenle bu konuda doktorunuza danışmanızda yarar var.

cnm biz aylar oncesinden o isi biraktik esim korktu kendisi istemedi bende israr etmedim....
aynen bizde tık yok aylardır kendi istegiyle
canım doktorun daha iyi bilir ama sezeryan için geç değil mi?kızımız daha aceleci olabilir bana kalırsa.
aynen bende öle düşünyorum39.hafta dedi banada acele olcak hersey gibime geliyor ne diyim iice geşsin dedi doktor
öyleyse tam zamanında gelmişim hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
evet bende öle biliyorum çünkü su kesesinden içeri girip bebege yapısıyo hatta son zamanlar yapılınca bebek dogarken agzına dolma ihtimali bile varmıs
son ayda korunmak gerekiyomuşş canım.
bebek artık aşağı indiği için spermler kaçabiliyomuş içeri doğru..
son ay haricinde korunmak gerekmiyomuş..
bide bebegin su kesesinn erken yırtlıp erken doguma bile sebep oluyor
ay bende kontrolden moralim sıfır geldim benmde2.700 civarı cıktı doktor tam ölçüm alamadı dogum pozisyonunu almıs hanfendi bide36+da olmama ragmen 35+6cıktı yawf keçi boynuz pekmezi acaip kg yapıyormus die duydum bugun eşim aldı başaldım bakalım sonuc ne olcak
canım cok normal eger yumusamıssa eşinn yanına yaklasmaması gerek die biliyorum cünkü rahim dogum öncesi böle yumusarmıs bide dogumn yakın haftalarda dikkat et bence

netten baktım canım bende.
doktorum ilk 3 ay yasaklamıştı bana lekelenme var diye ama sonrasında yasak falan yok dedi.
nette de son 4 hafta yani son ayda ilişki yasak değil ama korunmak gerekliymiş diye yazıyor.

biz haftada 2 kere korunmadan yapıyoruz bence çok saçma korunmak .zaten penisin bebeğe normalde ulaşması imkansız plasenta yüzünden.yani eşi dediğimiz şey çepeçevre sarıyor zaten bebişi.Hiç bir şekilde dışarıdan gelen bir sıvı içeri giremez yani.ve hamileyken yumurtlama olmadığı için sperm girse bile döllenme olmayacağından sakınca yok

cnm hayırlı olsun snnki de,çok hoş.
alyanslarımızı bozdurmak zorundayız çünkü başka türlü alıcak durumumuz yok.
hem hatıra diye önem vermiyoruz öyle şeylere.
söz yüzüklerimizi ve nişandaki hediye kolyemi,annemn taktığı bi yüzüğü de bozdurmuştum.
içlernden en çok annemn yüzüğünü bozdurduğuma üzülüyorum ama yerine mükemmel bi kolye almıştım

ay canım çok güzel olmuş ben de isterim tarif

Canım yollarım sana tarifini. ama şekillendirme yapabilmek için malzeme gerekiyo. Ama eşim sade halini beğendi çok. Kahve yanına çok iyi gitmiş. Bir tarif daha denemiştim çok çirkindi tadı. Allah razı olsun Rüzgarr'dan..

Canım gelişimi güzelmiş, kilo almaması bence bunun yanında sadece ayrıntı. Yediklerinle bebişin kilo alması her zaman doğru orantılı olmuyo, Ben 1200 gr vermiştim 2 haftada bebiş 700 gr almıştı. sonrasında Diyeti gevşettim biraz 600 gr aldım bebiş 500 gr almıştı. Zayıf doğanlar kendilerini hızlı toparlıyor, ama kilolu doğan bebekler tam tersi olabiliyor.

maşallah kız seninki benimkinden de betermiş.
ben haftada 1 yapmakla yırtıyorum ama sen 2 defa :)
rekor sende bacımm

canm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum

canım benim hormaonlar ters çalışo galiba önceden kaçardım bebiş olmasa atlicam kocişin üstüne inş. bu hormonlar doğ. sonrada böyle devam eder

benimde 37.hafta iznim 4 aralıkta başlıyor... sen biliyormusun, biz şimdi mecburi ayrıldığımız son 3 hafta izni içinde erkenden doğum yaparsak, kalan günler sonraya ekleniyor mu?

nesrin ablanın eklediği yasada ekklenir diyor..birde memurlar.nette yazmışlar(araştırdım biraz)ekleten de var ekletemeyende...benim arkadaşım 3,5 ay önce 38 de doğum yaptı ekletemedi..yarın birşeyler öğrenirseniz bana da mesaj atar mısınız?okuldan geç geldiğim ve çok yorulduğum için okuyamıyorum bazen(yazdıklarınızı bulamayabiliyorum) hele de yarın haftanın son günü ancak pazar kendime gelirim...şimdiden teşekkürler:)

artık durma zamanı

canm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum
o çift rahimli kadınlarda oluyo tatlım öyle biliyorum ben

canım benim hormaonlar ters çalışo galiba önceden kaçardım bebiş olmasa atlicam kocişin üstüne inş. bu hormonlar doğ. sonrada böyle devam eder

arada bana da oluyo o canım

canım bu kurabiyenin tarifini yazrmısn bide hastande dağıtmak için güzel fikirde ne zamn doğurucağımızı bilmiyorz ki ne kadr bekler bu kurabiye bayatlamz mı

cinsellkten bahsedilmiş.
şimdi için bişi diyemycem ama doğumdan sonra köşe bucak kaçıcam ben eşimden.
olsa bile komdomla olucak ama mümkün olduğunca az..
çünkü tek bebekte kalmak istiyorum,hele peşine 1 tane daha olursa kafayı yerm

hem hamileyken ben hep koştum eşimn peşinden,hep ben istedm.
beni reddettiği de oldu,hiç unutmycam o günleri.
zaten bnm amacım tatmin olmak değil,o şekilde vakit geçirmek,daha roamntik bakıyorum ben.
biraz da o koşsun bakalım :113:
doğumdan sonra deli gibi kilo vermeye çalışıcam,daha bi bakıcam kendime,hatta açık giyinicem evde de dışarı da da
bakalım neler olucak

Son düzenleme:

haklısın canımm zamanında sen koştun sıra onda

slm canım benim eşten doğum hediyesi lafı yok şimdilik ya süpriz yapcak yada üçün biriama eklediklerin burda görünmüo merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…