ayy öyle diyenlere sinir oluyorum sanki dr.
selamm kızlar..
iyi akşamlar....
ya aklıma bi soru takıldı sorayım dedim?
son aylara girdik malum ilişki esnasında korunmak gerekiyor mu ?
bebeğe zararı olur mu acaba :26:
zaten haftada 1 ancak oluyo da gene de korunmamak zararlı mı acaba ?
aynen bizde tık yok aylardır kendi istegiylecnm biz aylar oncesinden o isi biraktik esim korktu kendisi istemedi bende israr etmedim....
aynen bende öle düşünyorum39.hafta dedi banada acele olcak hersey gibime geliyor ne diyim iice geşsin dedi doktorcanım doktorun daha iyi bilir ama sezeryan için geç değil mi?kızımız daha aceleci olabilir bana kalırsa.
evet bende öle biliyorum çünkü su kesesinden içeri girip bebege yapısıyo hatta son zamanlar yapılınca bebek dogarken agzına dolma ihtimali bile varmısöyleyse tam zamanında gelmişim hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
bide bebegin su kesesinn erken yırtlıp erken doguma bile sebep oluyorson ayda korunmak gerekiyomuşş canım.
bebek artık aşağı indiği için spermler kaçabiliyomuş içeri doğru..
son ay haricinde korunmak gerekmiyomuş..
ay bende kontrolden moralim sıfır geldim benmde2.700 civarı cıktı doktor tam ölçüm alamadı dogum pozisyonunu almıs hanfendi bide36+da olmama ragmen 35+6cıktı yawfkızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
canım cok normal eger yumusamıssa eşinn yanına yaklasmaması gerek die biliyorum cünkü rahim dogum öncesi böle yumusarmıs bide dogumn yakın haftalarda dikkat et bencekızlar özel mevzulara girmişsiniz size birşey sormak istiyorum eşiniz bu son zamanlarda orasının yumuşaklığından yakındı mı hiç yani eskiden daha sıkı ve gerginken şimdilerde daha yumuşak çabuk genişleyen bir yaapıda mı .bizimki yumuşak orası diyor da acaba herkesin mi öyle:26:
canım banda dr ilşki konusunda bişey demedi ama milupadan paket göndermişlerdi onun içindeki küçk kitapçıkta yazıodu bebeğimi beklerken kitabın adı ...gebeliğin son üç ayına girilmesi,su kesesinin erken açılması,beklenmedik vajinal kanama olması,erken doğum tehlikesinin yaşanması,rahim ağzı yetmezliği yaşanması,düşük ihtimali olması,çoğul hamilelik olması.Uzmanlar sağlıklı bir hamilelik sürecinde,son üç ay dışında cinsel ilişkinin bebeğe zarar verme ihtimalinin olmadığını söylüyor ama sorunlu gebeliklerde risk bulunuyor.Bu nedenle bu konuda doktorunuza danışmanızda yarar var.
ay canım benim de kociş doğum hediyesi şu kolyeyi alıcakmış doğumdan sonra güzel gerdanına takıcam dedi 14 ayarfiyatını sorduk 290 liraymış sana feda olsun dedi .ya ilk çocuğum olmasa boşver alma aşkım derdim ama ilk çocuğum ya göğsüm kabara kabara takıcambence sen alyanslarınızı bozdurma ben ilk sevgiliyken taktığımız gümüşleri bile saklıyorum bence hatırası vardır bozdurma derimEki Görüntüle 548479
ay kızlar biz yaklaşık olarak bir aydır kardeş kardeşiz eşimle :)
eşim bebişden çok çekindi hep ee bu da birazcık benim işime geldi yani
ay canım çok güzel olmuş ben de isterim tarif
kızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
biz haftada 2 kere korunmadan yapıyoruz bence çok saçma korunmak .zaten penisin bebeğe normalde ulaşması imkansız plasenta yüzünden.yani eşi dediğimiz şey çepeçevre sarıyor zaten bebişi.Hiç bir şekilde dışarıdan gelen bir sıvı içeri giremez yani.ve hamileyken yumurtlama olmadığı için sperm girse bile döllenme olmayacağından sakınca yok
biz haftada 2 kere korunmadan yapıyoruz bence çok saçma korunmak .zaten penisin bebeğe normalde ulaşması imkansız plasenta yüzünden.yani eşi dediğimiz şey çepeçevre sarıyor zaten bebişi.Hiç bir şekilde dışarıdan gelen bir sıvı içeri giremez yani.ve hamileyken yumurtlama olmadığı için sperm girse bile döllenme olmayacağından sakınca yok
sizin kocalar iyiymiş yaa
bi benimki dayanamaz haldeymiş demekki..
zaten haftada 1 olduğu için..
1 kere kondomla korunmuştuk daha da korunmadık.
ama artık son aya girdik yani kessek mi napsak
ben aylar öncesinden istemiyodum ama kocaya laf anlatmak zor
benimde 37.hafta iznim 4 aralıkta başlıyor... sen biliyormusun, biz şimdi mecburi ayrıldığımız son 3 hafta izni içinde erkenden doğum yaparsak, kalan günler sonraya ekleniyor mu?
bakın ne buldummm
Her şeyin normal olarak gittiği durumlarda son dört haftaya kadar cinsel yaşamda hiçbir kısıtlama yoktur. Bu dönemde erkeğin ejekulasyon sıvısı (meni) içinde bulunan ve "prostaglandin" adı verilen maddelerin rahim kasılmalarını başlatarak erken doğuma sebep olabileceği düşüncesi nedeniyle ilişki önerilmemektedir.
o çift rahimli kadınlarda oluyo tatlım öyle biliyorum bencanm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum
canım benim hormaonlar ters çalışo galiba önceden kaçardım bebiş olmasa atlicam kocişin üstüne inş. bu hormonlar doğ. sonrada böyle devam eder
Selam kızlar!
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
Eki Görüntüle 548471 Eki Görüntüle 548472 Eki Görüntüle 548473 Komuşuma götürdüm, her aile üyesi için kurabiye
cinsellkten bahsedilmiş.
şimdi için bişi diyemycem ama doğumdan sonra köşe bucak kaçıcam ben eşimden.
olsa bile komdomla olucak ama mümkün olduğunca az..
çünkü tek bebekte kalmak istiyorum,hele peşine 1 tane daha olursa kafayı yerm
hem hamileyken ben hep koştum eşimn peşinden,hep ben istedm.
beni reddettiği de oldu,hiç unutmycam o günleri.
zaten bnm amacım tatmin olmak değil,o şekilde vakit geçirmek,daha roamntik bakıyorum ben.
biraz da o koşsun bakalım :113:
doğumdan sonra deli gibi kilo vermeye çalışıcam,daha bi bakıcam kendime,hatta açık giyinicem evde de dışarı da da
baklaım neler olucak
ay slmlarçok yoruldum kzlar
akşam 4 gibi çktk dışarı,kuyumcuya uğradık(eşim doğum hediyesi baktırdı bana),kızıma ayakkabılar aldk(ekledm cicişler başlığına),bişiler yedik,eve geldm banyo yaptım yarn dr.a gidicem ya temizlendm falan derken eşim de gitti işe.anca yeni oturdum
yarn kuyumcuya uğrycaz,evlenirken ilk aldığmz kocaman alyanslar vardı.Eki Görüntüle 548464
onları vermeyi düşünüyoruz.çünkü eşim takmıyor,hem işi gereği de kullanamıyor hem de erkeğe altn haram diye falan takmak istemiyor.
bnm zaten evlendkten sonra aldığm yeni çift yüzüklü alyansım var.Eki Görüntüle 548470
alırken baya tutmuştu ikisi,bakalım satarken ne olucak :26:
1 çift küpe almak istiyorum,o da böyle bi model Eki Görüntüle 548466
300 falan fiyatı,bakalım nolucak
ah bi de bir yüzük beğendm ki gözümün önünden gitmiyor
o da 500 falan,zaten alsam da şimdi takamam,ellerm felaket
slm canım benim eşten doğum hediyesi lafı yok şimdilik ya süpriz yapcak yada üçün biriama eklediklerin burda görünmüo merak etmiştim
slm canım benim eşten doğum hediyesi lafı yok şimdilik ya süpriz yapcak yada üçün biriama eklediklerin burda görünmüo merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?