2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

geçen kontrolümde bizim kızın fotoğrafını görünce hoplamış annecinin göbeğinde heyecanlanmış bizimde damat adayımız oldu

canım ikna edemedik ana kızı anca aday olabildi benimki:)))) dünürlüğe çok var yanii:))) doğdunda yakışıklılığını görsünler ozaman ikna ederiz oğluşumla diye düşünüyoruz:)))

enem bende düşündüm de bayramdan önceden beri bizde de tık yok adama üzüldüm şimdi.

ay kızlar biz yaklaşık olarak bir aydır kardeş kardeşiz eşimle :)

eşim bebişden çok çekindi hep ee bu da birazcık benim işime geldi yani

enem bende düşündüm de bayramdan önceden beri bizde de tık yok adama üzüldüm şimdi.

adamları elden kaçırmayın kızlarr.... :))
son ayda cinsel ilişki olabilir ama korunmak gerekliymiş.
o da erkekten gelen spermler rahim duvarını tetikleyerek kasılmalara sebep olurmuş.
ama sakıncası yokmuş...

ay kızlar biz yaklaşık olarak bir aydır kardeş kardeşiz eşimle :)

eşim bebişden çok çekindi hep ee bu da birazcık benim işime geldi yani

hepimiz sanırım aynıyız ağrılar şikayetler başlayınca işimize geldi... az kaldı zaten sabretsinler biraz napalım.... ayyy gerçi bu işin sonrasıda var benim eşim diyo zaten bunun acısını çıkarırız diye:))) şimdiden ürküyorum:))))

adamları elden kaçırmayın kızlarr.... :))
son ayda cinsel ilişki olabilir ama korunmak gerekliymiş.
o da erkekten gelen spermler rahim duvarını tetikleyerek kasılmalara sebep olurmuş.
ama sakıncası yokmuş...

ben bebeğini taşıyorum bunun için kaçıracaksam kaçsın zaten hiç durmasın:)))

biz hep korunduk ne olur ne olmaz diye hem benim açımdan daha temiz, adam yarın geliyo bari bi atraksiyon göstereyim

daha bunun 40 günlük lohusa halleri var hatırlatırım
adamları duvarlara tırmandıracaksınız

cnm biz aylar oncesinden o isi biraktik esim korktu kendisi istemedi bende israr etmedim....

üzüldüm kocana şimdi

valla ben dedim korkma birşey olmaz merak etme dedim ama adam göbek büyüdükçe daha da beter korktu yani napiim

ay canım bunların hepsi aynı fabrika ayarlarına sahip galiba laflar sözler hep aynı yaa

sanki benim eşimin cümlelerini yazmışsın

sizin kocalar iyiymiş yaa
bi benimki dayanamaz haldeymiş demekki..
zaten haftada 1 olduğu için..
1 kere kondomla korunmuştuk daha da korunmadık.
ama artık son aya girdik yani kessek mi napsak
ben aylar öncesinden istemiyodum ama kocaya laf anlatmak zor

hepsi aynı valla haklısın :))) o günler gelsinde artık yaparız bizde oflu gibi atraksiyonları:))))

canım doktorun daha iyi bilir ama sezeryan için geç değil mi?kızımız daha aceleci olabilir bana kalırsa.

bakın ne buldummm

Her şeyin normal olarak gittiği durumlarda son dört haftaya kadar cinsel yaşamda hiçbir kısıtlama yoktur. Bu dönemde erkeğin ejekulasyon sıvısı (meni) içinde bulunan ve "prostaglandin" adı verilen maddelerin rahim kasılmalarını başlatarak erken doğuma sebep olabileceği düşüncesi nedeniyle ilişki önerilmemektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…