2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canım takmayın şu kiloya yav sağlıksiz olupta kilolu olması daha mı iyi boşver kiloyu muz,ceviz,yoğurt bunlar bebişe kilo yaprmış için rahat etmesini istiyorsan bunlardan ye

haklısın canımm zamanında sen koştun sıra onda

sorma..
eşim bana çok kötü davrandı hamileyken.
çok ilgisizdi.
çok ağladım.
şu 8 aydır gözümün yaşı hiç dinmedi.
bazen ideal koca bazen tam bi öküz
daha tanıyamadım kocamı..

canım bende akşam akrabalrımla ilgili kabus gördüm bugün onlardan haber aldım son zamnlarda gördğüm rüyalrda çıkar oldu ewet kan rüyayı bozar derler ama doğumla ilgili rüy. görmemz normal tek düşüncemz o benimde eşim hep görür nedense ben görmem ayol senmi doğurcan diyorum yoksa benmi:2:

canım bu kurabiyenin tarifini yazrmısn bide hastande dağıtmak için güzel fikirde ne zamn doğurucağımızı bilmiyorz ki ne kadr bekler bu kurabiye bayatlamz mı

Canım bayatlamayan da varmış ama bu tarif öyle mi bilmiyorum. Benim 7 Aralık sezeryen tarihim. 15 gün bekleticem bu yaptıklarımdan bişey olmazsa, 15 gün öncesinde yapabileceğim anlamına geliyor. Daha öncesinde gelirse bebikim hastaneye götürmeyiz artık zaten öncesi olursa muhtemelen küçük olacağından normal doğum olabilir. bu durumda hastaneden hemen çıkarız kimse gelmeden...

maşallah kız seninki benimkinden de betermiş.
ben haftada 1 yapmakla yırtıyorum ama sen 2 defa :)
rekor sende bacımm
biz ikimizde istekliyiz canım ya o istemese ben istiyorum ben istemesem o istiyor.ama birbirimizi reddettiğimiz olmuyor ben memnunum halimden

canm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum
hadi be ordan amaniiin o nasıl iş öyle .:44:ama dünyadaki 17. insan olmayız herhalde

hahaha
yarn randevum ve gtmeyeli 1 ay oldu.
35+5 im yarn,o neler diyck acaba.
bi de griptm ya ben,öksürüğüm kaldı bi.
yalnz öksürürken karnımın sol orta tarafı yırtılıyor,çok acı çeşyorum acaba bi sorun mu var :26:
yarn dananın kuyruğu kopucak.ne zaman doğurucam çok merak ediyorum

eşim öyle bişiden bahsetmedide kuaför orda şişlik hissttm dedi bebeğin bi tarafımı orda demişti korkmuştu kadın

canım benim eşimde çekinio bişey demio ama anlıyorm bizmde haftada 1 oluodu bundan sonra olmz herhalde

çekinmesi çok hoş çok merhametlidir benim kociş... ilk başlarda bozuldum biraz ne oliii yaa dedim ama sonra erkeklerin bir kısmının benim eşim gibi olduğunu öğrenince rahatladım.

slm canım benim eşten doğum hediyesi lafı yok şimdilik ya süpriz yapcak yada üçün biriama eklediklerin burda görünmüo merak etmiştim

sanırım bana da üçün biri görünüyor. kocacığım böyle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bilmez (i sayısını daha da artırırdım da değemez anacım)

olmayız inşaallah ya bide dogumdan sona cok cabuk 2.hamile kalınıyor eger dikkat etmessek aklınızda bulunsun hanımlaryoksa arka arkaya oluverr mazallah cevremde cok örnek var 2bebek arası 10 ay olan komsularım var burda heeee ona göre

Son düzenleme:
sorma..
eşim bana çok kötü davrandı hamileyken.
çok ilgisizdi.
çok ağladım.
şu 8 aydır gözümün yaşı hiç dinmedi.
bazen ideal koca bazen tam bi öküz
daha tanıyamadım kocamı..
cnım ama ağlama bebeğin de etkileniyo sonra depresif olur bebeğin o ideal koca olmuyorsa sen de ideal kadın olma görsün gününü

banada saçma geliyor ama yinede korunmak gerek valla iyi alıştı eşim korunmamaya diyorum doğumdan sonrda böyle devam edrsk futbol takımı kurarz yoksa biz 3 yıllık evliyz eşim korudu yani doğumdan sonrada öyle devam edrz dikktli oldunmu sorun yok

canm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum

canım benim hormaonlar ters çalışo galiba önceden kaçardım bebiş olmasa atlicam kocişin üstüne inş. bu hormonlar doğ. sonrada böyle devam eder

ayy kızlarr bizde 3 aydır tık yok eşimde istemıo bende istemıorum..eşim düz duvara tırmanacak yakında

bu aralar bende kanlı rüya gördüm..kanamam gelmiş doğum başlamış ıkınıyorum vsss..yusuf yusuf olduk galiba ondandr

ben ard arda düşünüyorum çocukLARımı :) inşallah rabbim verirse 5 tane doğuracam tek korkum emzirme süresi. 6 ay emzireyim istiyorum .sonra hemen yapıcam çocuk

merhaba kızlar cinsellikten bahsetmişsiniz bizde kardeş gibi olduk kocamla.zarar vericem düşüncesi var eşimde çekiniyo en son 20 gün önce olldu zaten bendede istek yok fazla hamile kaldım kalalı..

ben utanıyorm ya hep eşimden bekliyorm oda anlıyo sonra kızıo bana napimm ama istsem geri çevirmez haklısın tabi bende olsam senin gibi yaprm yok öyle gel dediğnde gl git dedğnde git erkek milleti işte

canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimize belki az biraz bi eskisek o kadar olmaz

ben ard arda düşünüyorum çocukLARımı :) inşallah rabbim verirse 5 tane doğuracam tek korkum emzirme süresi. 6 ay emzireyim istiyorum .sonra hemen yapıcam çocuk

ay ne cesareeeet
ben kızımı doğraym,2 yıl emzireym sonra yine vur patlasın çal oynasn günlerime dönmek istiyorum
eşimle beraber içmelerimizi özledm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…