kızlar merhaba hayırlı akşamlar.
kontrolümüz vardı bugün .ama biraz üzgün döndüm kontrolden.benim kanım da düşükmüş iğne verecekti istemedim .bebeğimin de doktor normal dedi ama bana kilosu az gibi geldi. 2600 olmuş henüz 36+2 olmuşuz doğum tarihini de 12 12 12 olarak verdi her hafta nst ye girmem gerekiyormuş ve her hafta suyuna bakılması gerekiyormuş şimdiden sonra.doktora kilosu az değil mi diyorum daha 1 ay var 1 ayda 1 kilo alır bebek dedi.şu an doğsa yaşar zaten ciğerleri gelişti.bundan sonra beklediği süre içinde sadece kilo artışı olacak dedi. acaba ne yesem de kilosu artsa oğluşumun :26:
haklısın canımm zamanında sen koştun sıra onda
kzlar bu arada bugün rüyamda hep kan gördüm.
önce nişanım geliyordu,daha sonra ellerm falan hep kan oluyordu.
kan görünce rüya bozuldu denir ama ne kadar doğru bilemiyorum.
eşimle pskolojimiz o biçim yani
bigün o doğurduğumu görüyo bi gün ben
canım bu kurabiyenin tarifini yazrmısn bide hastande dağıtmak için güzel fikirde ne zamn doğurucağımızı bilmiyorz ki ne kadr bekler bu kurabiye bayatlamz mı
biz ikimizde istekliyiz canım ya o istemese ben istiyorum ben istemesem o istiyor.ama birbirimizi reddettiğimiz olmuyor ben memnunum halimdenmaşallah kız seninki benimkinden de betermiş.
ben haftada 1 yapmakla yırtıyorum ama sen 2 defa :)
rekor sende bacımm
hadi be ordan amaniiin o nasıl iş öyle .:44:ama dünyadaki 17. insan olmayız herhaldecanm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum
canım bende akşam akrabalrımla ilgili kabus gördüm bugün onlardan haber aldım son zamnlarda gördğüm rüyalrda çıkar oldu ewet kan rüyayı bozar derler ama doğumla ilgili rüy. görmemz normal tek düşüncemz o benimde eşim hep görür nedense ben görmem ayol senmi doğurcan diyorum yoksa benmi:2:
kızlar özel mevzulara girmişsiniz size birşey sormak istiyorum eşiniz bu son zamanlarda orasının yumuşaklığından yakındı mı hiç yani eskiden daha sıkı ve gerginken şimdilerde daha yumuşak çabuk genişleyen bir yaapıda mı .bizimki yumuşak orası diyor da acaba herkesin mi öyle:26:
canım benim eşimde çekinio bişey demio ama anlıyorm bizmde haftada 1 oluodu bundan sonra olmz herhalde
slm canım benim eşten doğum hediyesi lafı yok şimdilik ya süpriz yapcak yada üçün biriama eklediklerin burda görünmüo merak etmiştim
valla hamile görünce milletin yorum yapası geliyor herhalde. bir kere de göbeğimle aldığım kilolarla, aşermem ile ilgi yorum yapmamış bir kişiyle karşılaşsaydım ya. herkes bir hadsiz ki sormayın valla.
kimine göre güzelleştim kimine göre simam çok değişti. kimine göre popom büyüdü kimine göre hiç fark yok. kimine göre göbeğim hiç kız karnı değilmiş doktorlar yanlış görmüş olabilirmiş bu kesin erkekmişoy oy oy daha neler neler
sanki sordum du[/QU duymamazlıktan geliceksin çokta biliyolar ozamn dr olsalarmış koca karı uydurmaları
biz ikimizde istekliyiz canım ya o istemese ben istiyorum ben istemesem o istiyor.ama birbirimizi reddettiğimiz olmuyor ben memnunum halimden
hadi be ordan amaniiin o nasıl iş öyle .:44:ama dünyadaki 17. insan olmayız herhalde
cnım ama ağlama bebeğin de etkileniyo sonra depresif olur bebeğinsorma..
eşim bana çok kötü davrandı hamileyken.
çok ilgisizdi.
çok ağladım.
şu 8 aydır gözümün yaşı hiç dinmedi.
bazen ideal koca bazen tam bi öküz
daha tanıyamadım kocamı..
biz haftada 2 kere korunmadan yapıyoruz bence çok saçma korunmak .zaten penisin bebeğe normalde ulaşması imkansız plasenta yüzünden.yani eşi dediğimiz şey çepeçevre sarıyor zaten bebişi.Hiç bir şekilde dışarıdan gelen bir sıvı içeri giremez yani.ve hamileyken yumurtlama olmadığı için sperm girse bile döllenme olmayacağından sakınca yok
canm ben nette arastırrken hamile iken tekrar hamile kalan dünyada16 civarı kadın varmıs bi makalde okudum
canım benim hormaonlar ters çalışo galiba önceden kaçardım bebiş olmasa atlicam kocişin üstüne inş. bu hormonlar doğ. sonrada böyle devam eder
cinsellkten bahsedilmiş.
şimdi için bişi diyemycem ama doğumdan sonra köşe bucak kaçıcam ben eşimden.
olsa bile komdomla olucak ama mümkün olduğunca az..
çünkü tek bebekte kalmak istiyorum,hele peşine 1 tane daha olursa kafayı yerm
hem hamileyken ben hep koştum eşimn peşinden,hep ben istedm.
beni reddettiği de oldu,hiç unutmycam o günleri.
zaten bnm amacım tatmin olmak değil,o şekilde vakit geçirmek,daha roamntik bakıyorum ben.
biraz da o koşsun bakalım :113:
doğumdan sonra deli gibi kilo vermeye çalışıcam,daha bi bakıcam kendime,hatta açık giyinicem evde de dışarı da da
bakalım neler olucak
canım bende akşam akrabalrımla ilgili kabus gördüm bugün onlardan haber aldım son zamnlarda gördğüm rüyalrda çıkarewet kan rüyayı bozar derler ama doğumla ilgili rüy. görmemz normal tek düşüncemz o benimde eşim hep görür nedense ben görmem ayol senmi doğurcan diyorum yoksa benmi:2:
ben ard arda düşünüyorum çocukLARımı :) inşallah rabbim verirse 5 tane doğuracamalmayız inşaallah ya bide dogumdan sona cok cabuk 2.hamile kalınıyor eger dikkat etmessek aklınızda bulunsun hanımlaryoksa arka arkaya oluverr mazallah cevremde cok örnek var 2bebek arası 10 ay olan komsularım var burda heeee ona göre
cinsellkten bahsedilmiş.
şimdi için bişi diyemycem ama doğumdan sonra köşe bucak kaçıcam ben eşimden.
olsa bile komdomla olucak ama mümkün olduğunca az..
çünkü tek bebekte kalmak istiyorum,hele peşine 1 tane daha olursa kafayı yerm
hem hamileyken ben hep koştum eşimn peşinden,hep ben istedm.
beni reddettiği de oldu,hiç unutmycam o günleri.
zaten bnm amacım tatmin olmak değil,o şekilde vakit geçirmek,daha roamntik bakıyorum ben.
biraz da o koşsun bakalım :113:
doğumdan sonra deli gibi kilo vermeye çalışıcam,daha bi bakıcam kendime,hatta açık giyinicem evde de dışarı da da
bakalım neler olucak
canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimizebanada saçma geliyor ama yinede korunmak gerek valla iyi alıştı eşim korunmamaya diyorum doğumdan sonrda böyle devam edrsk futbol takımı kurarz yoksa biz 3 yıllık evliyz eşim korudu yani doğumdan sonrada öyle devam edrz dikktli oldunmu sorun yok
ben ard arda düşünüyorum çocukLARımı :) inşallah rabbim verirse 5 tane doğuracamtek korkum emzirme süresi. 6 ay emzireyim istiyorum .sonra hemen yapıcam çocuk
en iyisi alınca paylaşaym
sanırım küpeleri alabilicem sadece,çünkü yüzük çooook pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?