2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar cinsellikten bahsetmişsiniz bizde kardeş gibi olduk kocamla.zarar vericem düşüncesi var eşimde çekiniyo en son 20 gün önce olldu zaten bendede istek yok fazla hamile kaldım kalalı..

en son ne zaman olduğunu hatırlamıyorum bile...nisan da oldu galiba

hımm tarifi alabilrmiyim canım bende yapabilirm sonra onları jiletine sarıp süslerz hastanede dağıtrz

canım öksürük erken doğuma neden olabiliyormş dikkat et aman ha

ay ne cesareeeet
ben kızımı doğraym,2 yıl emzireym sonra yine vur patlasın çal oynasn günlerime dönmek istiyorum
eşimle beraber içmelerimizi özledm
ben kalabalık ailelere çok özeniyorum bizde kalabalık ama sıkı bir aile olucaz inşallah.onun için arasında çok sene bırakırsam çocukların istemem çocuk mocuk tam pisliğinden sıkıntısından uykusuzluğundan kurtuldum derken unutmuşken çocuk kahrı çekemem.onun için ard arda olmalı

canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimize belki az biraz bi eskisek o kadar olmaz

ha şimdi anlaşıldı siz daha yeni evlisiniz:))biz evlenelide 5 yıl oldu ama hamile kalmadan herşey normaldi benim eşim mesela ben istemeden hayatta dokunmaz ama benimde hamilelik dışında onu reddettiğim hiç olmadı:))

canım ben de de öksürük var bugün kontrolde öksürük şurubu verdi. bronşit olmuşum dikkat et bence sende

ay ne buldum
k.kda bi üye yazmış bunu geçmş bi zamanda;

arkadaşlar bende bu durumu yaşadım arka arkaya o kadar çok öksürüyordum ki karnımın içi acıyınca doktora gittim..şimdi detay verip canınızı sıkmayayım, öksürükten dolayı ard arda rahim kasıldığı için plesenta doğum başlangıcı olarak algılayabiliyormuş... bendeki daha detaylı bişeydi.. hemen asist verdi doktor aksatmadan kullan dedi..balgamı atana kadar öksürtebilir ondan sonra sakinleşirsin demişti.. balgamıda söktü ve öksürüğü kesti.. doktora gidin arkadaşlar bi ultrasonla baksın ihmal etmeyin..

bnmde karnm çok acıyor işte.
Allahtan yarn gidicem bakalım :26:

Kizlar uykum geldi ben yatiyorum bu kadar cinsellik muhabbetinden sonra lesin ruyama girer iyiki bugun kocis yok yoksa benden kacamazdi

Banada tuhaf geliodu başlarda nerdyse her gece ısteyen adam garipsemştm am ben özlyrm kocişi yanmdyken bile

canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimize belki az biraz bi eskisek o kadar olmaz

ay kıyamam ben size yaa Allah muhabbetinizi artırsın canım maşallah

Banada tuhaf geliodu başlarda nerdyse her gece ısteyen adam garipsemştm am ben özlyrm kocişi yanmdyken bile

hem ne

ben de özlüyorum ama onlar da haklılar yahu napsın adam zorla mı

neyse kızlar ben yoruldum uykum da geldi...

iyi geceler

xxx

canım o kadar derdide olur benm üst komsum en büyük kızı12en küçük oglu2.5yasında olan 5tane cocugu var ama hergün catlıyo kadın cok pişman arka arkaya olmasından hhergün hasta kadın sadece o deil daha bircok örnek var12tane cocuk büyütmüş komsu teyzemiz var bizim kızım şimdiki zamanda olsam 2den fazla yapmazdım zamane cocukları bi fena diyip duruyo demesi benden canım

off yarın yine okul var bide 8 saat dersim bende kaçıyorum kızlar şu iki haftada geçse izne çıksam artık herkesi öpüyoruz oğlumla kendinize iyi bakın hoşcakalın

Hişt kız bi kerecikten bişey olmaz adam bayram etsin :)

hımm tarifi alabilrmiyim canım bende yapabilirm sonra onları jiletine sarıp süslerz hastanede dağıtrz

kurabiye tarifi
500 gr un,300 gr margarin,200 gr pudra şekeri,2adet yumurta,1adet vanilya
Yapılışı: pudra şekeri,yumurta,margarin mixer ile karıştırılır,unun yarısı eklenir karıştırılır sonrasında hamur diğer yarısı(unun)yogurulur.İsteğe göre çikolata,zencefil,tarçın eklenebilir.20 dk kadar hamur bekletilir,merdane yardımıyla açılır şekillendirilip,yaglı kağıt üzerinde 175C 20-15 dk fırına atılır.

Canım özelden msj yollamaya çalıştım ama 10 dk bekleyemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…