merhaba kızlar cinsellikten bahsetmişsiniz bizde kardeş gibi olduk kocamla.zarar vericem düşüncesi var eşimde çekiniyo en son 20 gün önce olldu zaten bendede istek yok fazla hamile kaldım kalalı..
Canım bayatlamayan da varmış ama bu tarif öyle mi bilmiyorum. Benim 7 Aralık sezeryen tarihim. 15 gün bekleticem bu yaptıklarımdan bişey olmazsa, 15 gün öncesinde yapabileceğim anlamına geliyor. Daha öncesinde gelirse bebikim hastaneye götürmeyiz artık zaten öncesi olursa muhtemelen küçük olacağından normal doğum olabilir. bu durumda hastaneden hemen çıkarız kimse gelmeden...
hahaha
yarn randevum ve gtmeyeli 1 ay oldu.
35+5 im yarn,o neler diyck acaba.
bi de griptm ya ben,öksürüğüm kaldı bi.
yalnz öksürürken karnımın sol orta tarafı yırtılıyor,çok acı çeşyorum acaba bi sorun mu var :26:
yarn dananın kuyruğu kopucak.ne zaman doğurucam çok merak ediyorum
ben kalabalık ailelere çok özeniyorum bizde kalabalık ama sıkı bir aile olucaz inşallah.onun için arasında çok sene bırakırsam çocukların istemem çocuk mocuk tam pisliğinden sıkıntısından uykusuzluğundan kurtuldum derken unutmuşken çocuk kahrı çekemem.onun için ard arda olmalıay ne cesareeeet
ben kızımı doğraym,2 yıl emzireym sonra yine vur patlasın çal oynasn günlerime dönmek istiyorum
eşimle beraber içmelerimizi özledm
canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimizebelki az biraz bi eskisek o kadar olmaz
canım öksürük erken doğuma neden olabiliyormş dikkat et aman ha
canım ben de de öksürük var bugün kontrolde öksürük şurubu verdi. bronşit olmuşum dikkat et bence sendehahaha
yarn randevum ve gtmeyeli 1 ay oldu.
35+5 im yarn,o neler diyck acaba.
bi de griptm ya ben,öksürüğüm kaldı bi.
yalnz öksürürken karnımın sol orta tarafı yırtılıyor,çok acı çeşyorum acaba bi sorun mu var :26:
yarn dananın kuyruğu kopucak.ne zaman doğurucam çok merak ediyorum
ben ard arda düşünüyorum çocukLARımı :) inşallah rabbim verirse 5 tane doğuracamtek korkum emzirme süresi. 6 ay emzireyim istiyorum .sonra hemen yapıcam çocuk
Kizlar uykum geldi ben yatiyorum bu kadar cinsellik muhabbetinden sonra lesin ruyama girer iyiki bugun kocis yok yoksa benden kacamazdi
çekinmesi çok hoş çok merhametlidir benim kociş... ilk başlarda bozuldum biraz ne oliii yaa dedim ama sonra erkeklerin bir kısmının benim eşim gibi olduğunu öğrenince rahatladım.
sanırım bana da üçün biri görünüyor. kocacığım böyle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bilmez (i sayısını daha da artırırdım da değemez anacım)
:)))))))))) aynen canım hayırlı geceler kızlar yarın görüşürzKizlar uykum geldi ben yatiyorum bu kadar cinsellik muhabbetinden sonra lesin ruyama girer iyiki bugun kocis yok yoksa benden kacamazdi
canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimizebelki az biraz bi eskisek o kadar olmaz
Banada tuhaf geliodu başlarda nerdyse her gece ısteyen adam garipsemştm am ben özlyrm kocişi yanmdyken bile
ben kalabalık ailelere çok özeniyorum bizde kalabalık ama sıkı bir aile olucaz inşallah.onun için arasında çok sene bırakırsam çocukların istemem çocuk mocuk tam pisliğinden sıkıntısından uykusuzluğundan kurtuldum derken unutmuşken çocuk kahrı çekemem.onun için ard arda olmalı
ayy kızlarr bizde 3 aydır tık yok eşimde istemıo bende istemıorum..eşim düz duvara tırmanacak yakında
bu aralar bende kanlı rüya gördüm..kanamam gelmiş doğum başlamış ıkınıyorum vsss..yusuf yusuf olduk galiba ondandr
hımm tarifi alabilrmiyim canım bende yapabilirm sonra onları jiletine sarıp süslerz hastanede dağıtrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?