merhaba kızlar cinsellikten bahsetmişsiniz bizde kardeş gibi olduk kocamla.zarar vericem düşüncesi var eşimde çekiniyo en son 20 gün önce olldu zaten bendede istek yok fazla hamile kaldım kalalı..
canım ben gecen sene aralıkta evlendim 3 aylık evliydim hamile kaldım .ilk aylarda düşük tehlikesi felan da vardı doyamadık birbirimizebelki az biraz bi eskisek o kadar olmaz
Evet canım takıl muhabbete yaşa hayatını
tamam canım, erken doğumun son 3 hafta içinde olması halinde o 3 haftadan kalan parça ekleniyor mu diye iyice detaylı öğrenelim :)))
ayyyy senin de çok az kalmış, zaman yaklaştıkça iyice heyecan yapıyor insan :) benim kontrolüm 15 kasım perşembe günü 1 haftam var daha...
Selam kızlar!
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
Eki Görüntüle 548471 Eki Görüntüle 548472 Eki Görüntüle 548473 Komuşuma götürdüm, her aile üyesi için kurabiye
canım banda dr ilşki konusunda bişey demedi ama milupadan paket göndermişlerdi onun içindeki küçk kitapçıkta yazıodu bebeğimi beklerken kitabın adı ...gebeliğin son üç ayına girilmesi,su kesesinin erken açılması,beklenmedik vajinal kanama olması,erken doğum tehlikesinin yaşanması,rahim ağzı yetmezliği yaşanması,düşük ihtimali olması,çoğul hamilelik olması.Uzmanlar sağlıklı bir hamilelik sürecinde,son üç ay dışında cinsel ilişkinin bebeğe zarar verme ihtimalinin olmadığını söylüyor ama sorunlu gebeliklerde risk bulunuyor.Bu nedenle bu konuda doktorunuza danışmanızda yarar var.
chnb neredesin, ses veerrrr
hadi ya
inan varya karnım yırtılıyor.
bi haftadır öksrmekten tahriş olmuştur diyorum ama o yer felaket acıyor.
öksürürken kıvranıp duruyorum ya da öksürmeye korkuyorum
canım buradayım geçmişe baktım. bizi ilgilendirmeyen bir konu olmuş...
Bizim eşler şanssız gruptan demek...
sen nasılsın işler güçler bitti dinlen? tüülü ve halıyı ne yaptın? yıkadın mı nevresimi?
ceza yorum lütfen...
canım mesaj 10 dk bir atlıo ya burdan yazım dedim sen şeker hamuruylamı yaptın renkli ya onlar ondan dedim ben senn yaptğn gibi istiyorm
minikler faceden yazmış..eve gelmiş..onu okuyordum dalmışım..bir taraftan vedayı izliyorum..uykum gelsin diye bekliyorum:) geçen yazdım tekrar sorayım oğlun gelecek değil mi doğuma...
Vallahi aynen öyle, bitmeyen bir cinsel muhabbet döndü :)))
Şanssız gruptan ama öyle düz duvara tırmanma vs. öyle bir şeyi yok :)) Koltukta gayet normal oturuyor
İşim gücüm bitti dedim ama akşam misafir geldi. Allahtan ev temizleme derdi olmadı :) Nevresimi bugün yıkadım. Hatta seni arayacaktım sonra aklımdan çıktı gitti. Narin programda 30 derecede yıkadım. Bir de tül perdeler için bir çamaşır torbası vardı. Onun içine koyup yıkadım. Hiçbir şey olmadı. Mermaid de yıkamıştı, onunkine de bir şey olmamış. Güvenle yıkayabilirsin yani :) Perde ve halı için yarın dışarı çıkıp bakacağız inşallah annemle. Bugün gidecektim ama bebişin uyku setinin kargosunu bekledim akşama kadar. Akşam geldi şükür.
Sen neler yaptın. Doğumun yaklaştığını hissettiren olaylar oluyor mu bünyende yoksa her şey yolunda mı :)
yok canım okulu var. babası 10 gün kalır. uçakla doğar doğmaz gidilmez diyor net...20 gün diyor en az(
yok canım bizde yok:)) iş güçten aklımıza gelmiyor demek:))
iyi yıkamışsın ben yıkamadım belki burada kullanmam... yarın beğenirsin inşallah...
benim canım sıkkın bebek şekeri sepetim kırık geldi aramadılar bugün(
benim doğum kasılmam ara ara oluyor ama sık değil. bakalım bekleyecek mi 2 hafta?
sen de var mı değişiklik?
oyyyy kıyamam neyse abiside daha sonra görür..abla sen internetten bi daha bişey alma haayıllardır alıırım netten daha hiç başıma böyle bişey gelmedi..neyse tek aksilikler bunlar olsun..kaçgündür sorcam unutuyorum..karında sertleşmem oluyor 10 gündür korkuyorum erken doğum olur mu diye..doktor zman yaklaştı çok normal diyor..nst de bişey çıkmadı..benim doktormu rahat ben mi pimpirikliyim anlamadım gitti...
yok canım okulu var. babası 10 gün kalır. uçakla doğar doğmaz gidilmez diyor net...20 gün diyor en az(
yok canım bizde yok:)) iş güçten aklımıza gelmiyor demek:))
iyi yıkamışsın ben yıkamadım belki burada kullanmam... yarın beğenirsin inşallah...
benim canım sıkkın bebek şekeri sepetim kırık geldi aramadılar bugün(
benim doğum kasılmam ara ara oluyor ama sık değil. bakalım bekleyecek mi 2 hafta?
sen de var mı değişiklik?
canım bana da bildirin. ben eklenir anladım ama şöyle mi acaba? 37 ye dek çalıştın. izne o zaman ayrıldın. mesela 38 de doğurdun. 5 artı 2 haftası eklenecek. peki 32 de izne ayrıldın 38 de doğurdun 2 hafta eklenecek mi? yani 37 ye kadar çalışma şartı var mı bunu uygulatmak için?
canım az kalmış seninde...
Ay çok beğendim canım...
rahim ağzı yetmezliği olduğu için bize hep yasaktı. 3 artı 4 te öğrendim ben hamileliğimi o zamandan beri yasak...
canım buradayım geçmişe baktım. bizi ilgilendirmeyen bir konu olmuş...
Bizim eşler şanssız gruptan demek...
sen nasılsın işler güçler bitti dinlen? tüülü ve halıyı ne yaptın? yıkadın mı nevresimi?
Evet cnm şeker hamuruyla. ben malzemelri alırken kalıpları falan pastacılık malzemeleri satan yerden almıştım 5 renkli hamur öğrenirim sonra ihtiyaca göre alırım diye. Bu yaptıklarım o 5 renkten. Yoksa bebek yüzü kalıbı falan da var ama ona uyfun şeker hamuru rengi yok bende...
Kızlar garmastan göğüs ucu kremini biliyor musunuz?
Kasım annelerinde hastanede lazım olacaklar diye bir konu okuyordum. Orada bir bayan Acıbadem'de doğum yapacakmış. Acıbadem'in doğum koçu kendisine 36. haftadan itibaren garmastan krem kullanmasını söylemiş. Sonra biraz araştırdım nette. Doğum öncesi kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Doktorum henüz böyle bir şey söylemedi ama alsam mı diye düşünüyorum. En çok korktuğum şey bu niyeyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?