2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar cinsellikten bahsetmişsiniz bizde kardeş gibi olduk kocamla.zarar vericem düşüncesi var eşimde çekiniyo en son 20 gün önce olldu zaten bendede istek yok fazla hamile kaldım kalalı..

Merhba canım sen adama iki kaş göz yap bak neler oluyor dermişim;D

kzlar bn giidp yatıyorum.
uyuyaym da bir an önce geçsn vakit,yarn 2.30 olsun kızımı göreym
eşim daha önce hiç görmedi,dr kalp atışını falan da gösterir ona.nasl olucak tepkisi merak ediyorum
otur otur cnm sıkıldı,karnm da çok aciyiii
bu akşam 4 de falan kalkmıştm,bakalım nasl uyuycam
iyi gecelaaaa

tamam canım, erken doğumun son 3 hafta içinde olması halinde o 3 haftadan kalan parça ekleniyor mu diye iyice detaylı öğrenelim :)))

canım bana da bildirin. ben eklenir anladım ama şöyle mi acaba? 37 ye dek çalıştın. izne o zaman ayrıldın. mesela 38 de doğurdun. 5 artı 2 haftası eklenecek. peki 32 de izne ayrıldın 38 de doğurdun 2 hafta eklenecek mi? yani 37 ye kadar çalışma şartı var mı bunu uygulatmak için?

ayyyy senin de çok az kalmış, zaman yaklaştıkça iyice heyecan yapıyor insan :) benim kontrolüm 15 kasım perşembe günü 1 haftam var daha...

canım az kalmış seninde...

Ay çok beğendim canım...

rahim ağzı yetmezliği olduğu için bize hep yasaktı. 3 artı 4 te öğrendim ben hamileliğimi o zamandan beri yasak...

chnb neredesin, ses veerrrr

canım buradayım geçmişe baktım. bizi ilgilendirmeyen bir konu olmuş...
Bizim eşler şanssız gruptan demek...

sen nasılsın işler güçler bitti dinlen? tüülü ve halıyı ne yaptın? yıkadın mı nevresimi?

Vallahi aynen öyle, bitmeyen bir cinsel muhabbet döndü :)))
Şanssız gruptan ama öyle düz duvara tırmanma vs. öyle bir şeyi yok :)) Koltukta gayet normal oturuyor
İşim gücüm bitti dedim ama akşam misafir geldi. Allahtan ev temizleme derdi olmadı :) Nevresimi bugün yıkadım. Hatta seni arayacaktım sonra aklımdan çıktı gitti. Narin programda 30 derecede yıkadım. Bir de tül perdeler için bir çamaşır torbası vardı. Onun içine koyup yıkadım. Hiçbir şey olmadı. Mermaid de yıkamıştı, onunkine de bir şey olmamış. Güvenle yıkayabilirsin yani :) Perde ve halı için yarın dışarı çıkıp bakacağız inşallah annemle. Bugün gidecektim ama bebişin uyku setinin kargosunu bekledim akşama kadar. Akşam geldi şükür.

Sen neler yaptın. Doğumun yaklaştığını hissettiren olaylar oluyor mu bünyende yoksa her şey yolunda mı :)

canım mesaj 10 dk bir atlıo ya burdan yazım dedim sen şeker hamuruylamı yaptın renkli ya onlar ondan dedim ben senn yaptğn gibi istiyorm

canım mesaj 10 dk bir atlıo ya burdan yazım dedim sen şeker hamuruylamı yaptın renkli ya onlar ondan dedim ben senn yaptğn gibi istiyorm

Evet cnm şeker hamuruyla. ben malzemelri alırken kalıpları falan pastacılık malzemeleri satan yerden almıştım 5 renkli hamur öğrenirim sonra ihtiyaca göre alırım diye. Bu yaptıklarım o 5 renkten. Yoksa bebek yüzü kalıbı falan da var ama ona uyfun şeker hamuru rengi yok bende...

minikler faceden yazmış..eve gelmiş..onu okuyordum dalmışım..bir taraftan vedayı izliyorum..uykum gelsin diye bekliyorum:) geçen yazdım tekrar sorayım oğlun gelecek değil mi doğuma...

yok canım okulu var. babası 10 gün kalır. uçakla doğar doğmaz gidilmez diyor net...20 gün diyor en az(

yok canım bizde yok:)) iş güçten aklımıza gelmiyor demek:))

iyi yıkamışsın ben yıkamadım belki burada kullanmam... yarın beğenirsin inşallah...
benim canım sıkkın bebek şekeri sepetim kırık geldi aramadılar bugün(
benim doğum kasılmam ara ara oluyor ama sık değil. bakalım bekleyecek mi 2 hafta?
sen de var mı değişiklik?

oyyyy kıyamam neyse abiside daha sonra görür..abla sen internetten bi daha bişey alma haa yıllardır alıırım netten daha hiç başıma böyle bişey gelmedi..neyse tek aksilikler bunlar olsun..kaçgündür sorcam unutuyorum..karında sertleşmem oluyor 10 gündür korkuyorum erken doğum olur mu diye..doktor zman yaklaştı çok normal diyor..nst de bişey çıkmadı..benim doktormu rahat ben mi pimpirikliyim anlamadım gitti...

yok canım o kadar kasılma normal...

Of yine mi sorun yaa. Nasıl kırık gönderiyorlar Allahaşkına. Ne şanssızlık yaşadın sen şu kargo konusunda. İnanır mısın ben şuana kadar aldığım şeylerin çok büyük bir kısmını internetten aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Seninki şanssızlık cidden. İnşallah bir an evvel değiştirirler.

Bence bekleyecek 2 haftasını. Ben o bebişten her şeyi bekliyorum :)) Daha fazla bekletseniz onu bile bekler bence :)) Bendeki değişiklik gece yatarken sağa sola dönerken daha önce hiç olmayan bir zorluk yaşıyorum. Karnımın alt kısmında bıçak saplanması gibi. Bazen ayağa kalktığımda da oluyor. Bir süre iki büklüm yürüyorum, sonra düzeliyor. Başka bir şey yok şükür.

Kızlar garmastan göğüs ucu kremini biliyor musunuz?

Kasım annelerinde hastanede lazım olacaklar diye bir konu okuyordum. Orada bir bayan Acıbadem'de doğum yapacakmış. Acıbadem'in doğum koçu kendisine 36. haftadan itibaren garmastan krem kullanmasını söylemiş. Sonra biraz araştırdım nette. Doğum öncesi kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Doktorum henüz böyle bir şey söylemedi ama alsam mı diye düşünüyorum. En çok korktuğum şey bu niyeyse.

Yazık bacımaa bee ;D

Şeker hamuru alıp yapıosn yani bu tarife gerek yokmu yada bu tarifin içine gıda boyasmı katılır jeton düşmedi

lansinoh,garmastan,zeytinyağı,susam yağı..bunları duydum ben 2 hafta sonra başlayacağım lansinohu kullanmaya..arkadaşlarım susam yağını tavsye ettiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…