Kızlar garmastan göğüs ucu kremini biliyor musunuz?
Kasım annelerinde hastanede lazım olacaklar diye bir konu okuyordum. Orada bir bayan Acıbadem'de doğum yapacakmış. Acıbadem'in doğum koçu kendisine 36. haftadan itibaren garmastan krem kullanmasını söylemiş. Sonra biraz araştırdım nette. Doğum öncesi kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Doktorum henüz böyle bir şey söylemedi ama alsam mı diye düşünüyorum. En çok korktuğum şey bu niyeyse.
lansinoh,garmastan,zeytinyağı,susam yağı..bunları duydum ben 2 hafta sonra başlayacağım lansinohu kullanmaya..arkadaşlarım susam yağını tavsye ettiler..
Canım acaba ihtiyacmz olunca mı alsk bide o kremleri sürünce bebeğmzi her emzırmedn önce orayı temzlckmyz acaba
Lansinoh bende de var. Şimdi onu okudum. Hamilelikte göğüsleri hazırlamak için günde 2 kez sürün yazıyor nette. Ben de yarın başlıyorum o zaman.
sizlere iyi sohbetler kızlar...malum yarın okul var..haftanın son günüyaşasınnnnnn
sizlere iyi sohbetler kızlar...malum yarın okul var..haftanın son günüyaşasınnnnnn
canm eşim geç geliyor. gelmiş araba ama.
canım biraz zencefille bal karıştırp ye iyi geliyormş
Şeker hamuru alıp yapıosn yani bu tarife gerek yokmu yada bu tarifin içine gıda boyasmı katılır jeton düşmedi
Bence mutlaka önceden al ve hatta mutlaka hastane çantana koy. Yakın zamanda çevremde doğum yapmış bütün insanlarda bu çatlak acısını gördüm. Dayanamıyorlar. Ağlayanı bile gördüm yani. Doğuma yönelik en ciddi korkularımdan birisi oldu bu meme ucu problemi. Lansinoh kremin emzirme öncesi silinmesi gerekmiyor.
uykusuz her gece durumlarında bi gece daha.oğlum tam midemin üstünde ve göğüs kafesime basıyo nefes darlığından uyuyamıyorum her zamanki gibi.eki annelerinin doğum hikayelerini okudum da biraz.karar verdiğim şu ki normal doğum yaparsam epidural almamak ki zaten küçük bii yerde yaşıyorum o ağrısız doğumlardan buralarda olmuyo birde sezeryan yaparsam genel anestezii.kollarım bağlı tam gözümün önünde yeşil bi perde başım geride allahım kabus gibi:18::18::18::18:
biftek Cenk SAYIN ı araştırırken bu topiği buldum ben ikizlere hamileyim perinatoloji uzmanına görünmek istiyorum 8. haftamdayım Cenk SAYIN hakkında bir bilgin var mı nasıl doktor?
Günaydın kızlarrrrrr nasılsınızzz ??
Günaydın oflu ben hiç iyi değilim valla uyuyamadım çatımın ağrısından döne döne yatmak istiyorum yaaa neyse biraz daha uyumaya çalışayım
doktorunu arasaydın keşke canım ya çok ağrın varsa git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?