2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

maşallah kokoşuna canım aklınızda bulunsun nstye girerken mutlaka çikolata ve meyve suyu için aç olmamaya özen gösterin ozaman sonuçlar daha iyi çıkıyo

kızlar bide bişey sorucam daha önce sormadım bunu ama..
benim göğüslerimde kahve lekeler oldu hep.
acaba doğumdan sonra geçer mi bunlar yaa
çok kötü duruyo
herkesin yüzünde çıkar benim göğüslerimde çıktı
bembeyaz göğüslerim oldu sana kahverengi

Canım doğum hikayelerını okuma bence kendıni korkutuosn hem herkesin doğumu aynı olmaz diyene bak :)bende her ikisndende tırsıyorum arada bıçak sancısı gibi saniyelik bişey oluyor aman allahm nasıl acıdr o yandık ki ne yandık

bende de var doğum yaklaştıkça doğumu aklıma getırmıyorum allah kolaylık versın hepimize

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzz

göğüslerimin ucu benmde fecii klaşınıyoo olur sanırım dimiii?
amann herseye evham yapmıcamm artık yaa boşverin sunun surasında nekdrcık kaldıkii bebişlerimizi kucagımıza almamızaa dimi DD

kızlar sezeryandaa ortalama hangi haftalarda alınıyor bebek ??
38 de fln mı??

birde benm çevremdekiler epidurali hiç tavsiye etmiyoo bel agrısı cok yapıyormusss
ileriki dönemlerdeee
bana direkt uyu diyolar
ama bende bebeğimin o ilk anını görmeyi cok istiyorumm
ama suan bile yasadıgım bel agrılarııı yettii banaa artıkkk bilemiyorummm (
kararsız kaldımm
bende cok korkuyorum belden omitrilikten iğne yapılmasınaa ama nebileyim iştee

kalkayım yataktan annişle kaynana gelcek kahv.hazırlayaym bugün cuma cumanız mübarek olsun bebeğin kundağı açılırmş cuma saati ne anlama geliosa artık

38+ larda yapılıyor canım.
benimki 38. haftada yapılacak epiduralli burda da herkes epidurali öneriyo

günadıınnn

oluyor canım benimde öyle ve benim derisi soyuluyor sürekli kaşıntı halinde

o kadar kasmayın ve sıkmayın kendinizi herşey kişiden kişiye değişyor.bilginiz var mı bilmiyorum ama benim ikinci doğumun olacak ilkini normal bekledim olmadı 41+2 de spinal sezeryan oldum ama öyle fala ağrı sızı olmadı çok şükür.bünyeyle alakalıdır herkesin ağrı eşiği farklıdır ama ben çevreden duyupta doğum kolay olsun diye 17 kez meryem suresini okumuştum hatta hastaneye okuduğum suyla gitmiştim.insan inanmak istediğine inanıyor ya faydası olduğunu düşünüyorum.ben ilkinde korkmamıştım ama bunda korku var biraz çünkü 2 yaşında bi oğlum var ya bişey olursa diye oğlumda aklım hep Allah hepimiizn yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…