3 gün önce gittim canım olağan ağrılar dedi herşey normal görünüyor dedi
kızlar kokoş kızım gördük bize bi panik yaşattı bugun sormayın 35+6günlük kg2659 ölçtü ama baş pozisyonunu aldıgı için tam ölçemedik ama karın cevresine bakılırsa daha fazla kgsi suyu da ii dedi doktor amcası sona nst ye yolladı ilk çekilen nst de bebek hareketleri az cıktı heralde nst önce meyve suyu iç dedi gittim ilk sıra bendeydi hemen içeri girdim nst baglıyken eşim meyva suyumuzu getirdi içtik ama ordaki hemşire ac görünüyorsun dedi sasırdm halbuki11civarı kahvaltımı yapmış dusumu almıs öle hastaneye gitmiştim 1.30da idi randevum ve ben hiç açlık hissetmiyodum nese sonuçunu doktor amcamza gösterdik yüzü deişti doktorun hareketleri nasıl dedi bende son 2haftadr biraz azaldı ama ben yeri daraldıgı içindir die kafama takmadım dedim 1tablet çikolata ve meyve suyu yine içtim tekrar nst cekildi sonuç daha iyiydi çok korkmustum bebegime bişimi oldu die baya telaş yaptık laf aramzda sakin yapılı eşim bile telaş etmiştinese dogum tarihimz30kasım ama ben 1aralık diycem 30kasım cumaya denk geliyo 1aralık cumartesi ne sadece1gece sona olsun istiycem benm dogum günüm de6aralık çünkü barı aynı ay olsun 10gün sona gene gel dedi bizden haberler bu kadar
kızlar,kızımın yeni cicileri,annemin arkadaşları hediye almışlar bize,annem beğenmiş de parasını arkadaşları vermiş..
Eki Görüntüle 548325
Eki Görüntüle 548326
uykusuz her gece durumlarında bi gece daha.oğlum tam midemin üstünde ve göğüs kafesime basıyo nefes darlığından uyuyamıyorum her zamanki gibi.eki annelerinin doğum hikayelerini okudum da biraz.karar verdiğim şu ki normal doğum yaparsam epidural almamak ki zaten küçük bii yerde yaşıyorum o ağrısız doğumlardan buralarda olmuyo birde sezeryan yaparsam genel anestezii.kollarım bağlı tam gözümün önünde yeşil bi perde başım geride allahım kabus gibi:18::18::18::18:
Canım doğum hikayelerını okuma bence kendıni korkutuosn hem herkesin doğumu aynı olmaz diyene bak :)bende her ikisndende tırsıyorum arada bıçak sancısı gibi saniyelik bişey oluyor aman allahm nasıl acıdr o yandık ki ne yandık
kızlar bide bişey sorucam daha önce sormadım bunu ama..
benim göğüslerimde kahve lekeler oldu hep.
acaba doğumdan sonra geçer mi bunlar yaa
çok kötü duruyo
herkesin yüzünde çıkar benim göğüslerimde çıktı
bembeyaz göğüslerim oldu sana kahverengi[/QUOTbE]
Canım sorma ya benimde öyle oldu ya inş. Geçer benimde açık renkti pembiş şimdi ıyyy annemlerin yanındada açamam utanırım
Canım sorma ya benimde öyle oldu ya inş. Geçer benimde açık renkti pembiş şimdi ıyyy annemlerin yanındada açamam utanırım
bende de var doğum yaklaştıkça doğumu aklıma getırmıyorum allah kolaylık versın hepimize
selam kızlar, işte lambalarımızzz. sağdaki resimde görünen kadar aydınlık veriyor.
Amin inşallah keşke hepimz bir arada doğursak tese£lide verirdk
ahh ahhh kocişe bile göstermeye utanıyorum ne anası kız(
çok kötü görünüyoooooooo
kızlar sezeryandaa ortalama hangi haftalarda alınıyor bebek ??
38 de fln mı??
birde benm çevremdekiler epidurali hiç tavsiye etmiyoo bel agrısı cok yapıyormusss
ileriki dönemlerdeee
bana direkt uyu diyolar
ama bende bebeğimin o ilk anını görmeyi cok istiyorumm
ama suan bile yasadıgım bel agrılarııı yettii banaa artıkkk bilemiyorummm(
kararsız kaldımm
bende cok korkuyorum belden omitrilikten iğne yapılmasınaa ama nebileyim iştee
geçerr geçer kızlar merak etmeyin valla benmde ne güzel pembeydii memiş ucları şimdi kahverengii bögkkk :))))))))))))
napcaz anne olmak gerckten kolay değill :))
kızlar bide bişey sorucam daha önce sormadım bunu ama..
benim göğüslerimde kahve lekeler oldu hep.
acaba doğumdan sonra geçer mi bunlar yaa
çok kötü duruyo
herkesin yüzünde çıkar benim göğüslerimde çıktı
bembeyaz göğüslerim oldu sana kahverengi
Canım doğum hikayelerını okuma bence kendıni korkutuosn hem herkesin doğumu aynı olmaz diyene bak :)bende her ikisndende tırsıyorum arada bıçak sancısı gibi saniyelik bişey oluyor aman allahm nasıl acıdr o yandık ki ne yandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?