2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

38 + dan sonra sezaryan oluyo cn bel ağrısı çok zor suan cekıyorum ama bebeğin doğduğu anı gormek ayrı bişey olsa gerek zor bı karar ama bel agrısı gecer bebeğini bidaha o halde göremezsın

çocuk emziren anneler diyorki esas anne evlat arasındaki aşk emmeyle başlıyor süper bir duygu diyolar..boşverin meme rengini o aşk dünyaya değer allah bol süt versin

maşallah kızına tatlım şimdiden naz yapıyo size annesi

Lekeler gecer mi bilmiorum ama gogus cevresindeki renk koyulasmasi ve cevresinin buyumesi kaliciymus ne yazikki

göğüs çevreindeki renk koyulaşması bebek emdikçe yada zamanla geçiyor canım benim geçti yani ki emzirmeyi bırakalı 6 ay olmadı

38+ larda yapılıyor canım.
benimki 38. haftada yapılacak epiduralli burda da herkes epidurali öneriyo

canım ya bir sorarmısın bel ağrıısıı yasıyorlarmıymışş?
kimi amelyattan sonra cok cekiyomuş
kimide daha sonralarıı sürekli agı yasıyomuşş..

kız sadece uçları olsa gene iyi her yerinde çıktı resmen kahve lekeler
benmde işte o ucları ve pembe olan etrafıı kahverengi olduu
ben normaldede hiç sevmezdim ne güzel bembeyaz memişlerim vardıı c şimdi ben bakamıyorum bilee

emzirelim bir süre sonra geçerr
birseycik olmazz
,sen takma kafanaaa
bende kimsenin yanında açamaam mememi emzirmek için ıyyy hiç sevmemm öyle şeylerii yaaa

Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyo sizdede var mi boyle bi durum..

Lekeler gecer mi bilmiorum ama gogus cevresindeki renk koyulasmasi ve cevresinin buyumesi kaliciymus ne yazikki
oooy anam oyyyyyyyyy

yandık desenize

çocuk emziren anneler diyorki esas anne evlat arasındaki aşk emmeyle başlıyor süper bir duygu diyolar..boşverin meme rengini o aşk dünyaya değer allah bol süt versin

öyleymiş canım herkes öyle diyor.
bi yandan aman boşver diyorum ama görünce üzülüyorum ya

kanamam olduktan sonra doktorum yasakladı:))) ama ondan önce prezervatif kullanıyoduk biz

valla benim de biçok arkadaşım kesildiğini orda bişeyler yapıldığını hissediyosun acı yok ama işlmeleri birebir hissediyosun dediler.bi de ellerinin bağlanması hareketinin kısıtlanması önüne duvar gibi bi perde çekilmesi çok itici.bikaç arkadaşımın sigara kullanıp kullanadığı yada direnç durumu sorulmadan verilmiş aneztezi ve sezeryanın sonuna kadar yetmemiş o doz.sonuna doğru hissetmeler başlayınca genel anestezi almışlar.ha sonrasında yaşanan ense kökünden giren baş ağrıları da cabası.

inşallah geçerr :)
bende sevmem öyle zaten doğru olanı tekken emzirmekk
Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyo sizdede var mi boyle bi durum..
aaa maşallah çok erken gelmiş..
gelir az az normalde ama senin fazla geliyo demekki.

sorma serpilcim yaaa benim eşimde tehdit ediyo beniii korkuyorum vala doğurmasam mı nehatta 2. çocukmu rüyanda görürsün diyo bana:)

ben korkmam ki.her halikurda zor olacağı belli zatenn:))kaderden kaçış yok.tek kaygım sağlıklı olması onun dışında içinden bi canlı çıkacağının kolay olacağını düşünmek aldatmaca.evet illaki zorluğu olacak ama bu bebeğe hamile kalabilmek için eşimde bende hem fiziksel hem manevi boyutta acı çektiğimiz için baya bi çok ürkmüyorum.acı çekerim ama en azından evladımı kucağıma alırım inşallah diyorum.tek kaygım ikimizinde sağlıklı sıhhatli doğumdan çıkması.artık doğum şekli ne olursa..

sorma serpilcim yaaa benim eşimde tehdit ediyo beniii korkuyorum vala doğurmasam mı nehatta 2. çocukmu rüyanda görürsün diyo bana:)

ayy kızlarr şimdi beni sapıtmayınn daha cenazemiz var töbe töbee :)))
2 gün önce bende eşime öyle dedim 2.cocukmu aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
görürüsün sen dedimmm
bizde bir yanlışlık var ama ne tam tersi durumlarrrrrrr

beni de eklermisin kızımın adı zeynep ilk bebişim yaşım 21 57 kiloyla başladım canım

canım ya bizede versenizde tarifii bizdee yapsak ben ztn evdeyimm
boşyere dısardan alıpta bir ton para vermeyelim hemm mevlütt zamanıda yaparımm bundannnn

maşallah oğluna canım kilosu gayet iyi bence muz ceviz kaşar peyniri bunlar kilo aldırıyo

Günaydınlaaaaaaaarrrrrr uzun süredir fırsat bulup yazamıyorum kızlar izine çıkmama 11 gün kaldı o kadar heyecanlıyım kiiiiiii geri sayım başladı resmen doğumumada 23 gün naman tanrııımmmmmmm kızlar doğuma giderken yazıcam size ben gidiyorum die merak etmeyin çıkıncada çıktım die yazıcam iciğini ciciğini anlatıcam hepinizi mraklardan kurtarcam ehehehe tabiii siz benden önce doğurmazsanız

kızlar benımde bugun son iş gunum izne ayrılıyorum artık yeter değilmi dinlenmem gerek çok giremıyecem buraya ama arada haberlerınızı okurum bilgi verırım size doğurdum dıye merak etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…