kızlar sezeryandaa ortalama hangi haftalarda alınıyor bebek ??
38 de fln mı??
birde benm çevremdekiler epidurali hiç tavsiye etmiyoo bel agrısı cok yapıyormusss
ileriki dönemlerdeee
bana direkt uyu diyolar
ama bende bebeğimin o ilk anını görmeyi cok istiyorumm
ama suan bile yasadıgım bel agrılarııı yettii banaa artıkkk bilemiyorummm(
kararsız kaldımm
bende cok korkuyorum belden omitrilikten iğne yapılmasınaa ama nebileyim iştee
canım onların çoğu kulaktan dolma bilgiler.ben ilk doğumu epidural yaptım bel ağrım falan yok.çok memnun kaldım sadece yatıp kalkarken kateter yerinden oynadığı için doğum sonrası çok işime yaramadı yoksa 1-2 gün oradan ağrı kesici veriliyor ve çok rahat ediyorsun.hem kaan kocatepenin kitabında okumuştum oldukça eski ve güvenli bir yöntemmiş.
valla benim de biçok arkadaşım kesildiğini orda bişeyler yapıldığını hissediyosun acı yok ama işlmeleri birebir hissediyosun dediler.bi de ellerinin bağlanması hareketinin kısıtlanması önüne duvar gibi bi perde çekilmesi çok itici.bikaç arkadaşımın sigara kullanıp kullanadığı yada direnç durumu sorulmadan verilmiş aneztezi ve sezeryanın sonuna kadar yetmemiş o doz.sonuna doğru hissetmeler başlayınca genel anestezi almışlar.ha sonrasında yaşanan ense kökünden giren baş ağrıları da cabası.
kızlar sezeryandaa ortalama hangi haftalarda alınıyor bebek ??
38 de fln mı??
birde benm çevremdekiler epidurali hiç tavsiye etmiyoo bel agrısı cok yapıyormusss
ileriki dönemlerdeee
bana direkt uyu diyolar
ama bende bebeğimin o ilk anını görmeyi cok istiyorumm
ama suan bile yasadıgım bel agrılarııı yettii banaa artıkkk bilemiyorummm(
kararsız kaldımm
bende cok korkuyorum belden omitrilikten iğne yapılmasınaa ama nebileyim iştee
ayy kızlarr şimdi beni sapıtmayınn daha cenazemiz var töbe töbee :)))
2 gün önce bende eşime öyle dedim 2.cocukmu aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
görürüsün sen dedimmm
bizde bir yanlışlık var ama ne tam tersi durumlarrrrrrr
normal doğum olmazsa sezeryanı nasıl yapıcam onu düşünüyorum bende uyumak istemiyorum ama çokda korkuyorum eşim bile diyo sen kendiliğinden bayılırsın narkoza gerek yok diyo offf çok zor karar vermek yaaaaaaa
beni de eklermisin kızımın adı zeynep ilk bebişim yaşım 21 57 kiloyla başladım canım
kızlar benımde bugun son iş gunum izne ayrılıyorum artık yeter değilmi dinlenmem gerek çok giremıyecem buraya ama arada haberlerınızı okurum bilgi verırım size doğurdum dıye merak etmeyın
herkese günaydın, ben çok hastayım boğazım ağrıyor hiç halim yok, kolumu bile kıpırdatmak istemiyorumşifayı kaptım ne yazık ki... tekrar uyumaya çalışıcam, kendinize iyi bakın kızlar daha sonra gelmeye çalışırım...
eşim 5-10 yıl sonra belki diyo bende hiç yapmayalım istersen dedim bana uyar diyo adam yaa hiç kusura bakmasın bebeişim doğsun 2 sene sonra 2. çocuğa hazır ol dedim
ooo maasallahh cnaım yaa ben bu hamileliğimde zorlandım ya belki ondandır 2.yi istememem amaa tabiki tek çocuk olmamasından yanayımdır herzamann.2 tane yeter dee bilemiyorum suan için hiçyemiyoo vallaaaaaa
Merhaba kızlar ve tatlı bebişleri,
Dün yaşadığım heyecandan mıdır nedir gece çok zor uyudum bi de kızım artık kasıklarıma kadar ağrım vardı geldi mi gelecek mi diye sabahı zor ettim . Hiç korkum yoktu dünden snra bi korku düştü içime nasıl olacak bu normal doğum diyeŞimdi kızımı ikna etmeye çalışıyorum haftaya baba yok kızım o gelmeden gelme diye
günaydın kızlar ben hala iyileşemedim bütün eklem yerlerim ağrıyor öyle yatıyorum arada girip sizlere bakıyorum bir an önce iyileşsem iyi olacak daha yapılacak bir sürü iş var ben çantamı falanda hazırlamadım daha eksiklerimde çok
geçmiş yine çok birikmiş okumaklada bitmiyor sizler nasılsınız havalarda iyice soğudu dikkat edin
günaydın canım aklına getirme erken doğumu felan ilk hafta bende senin gibiydim ama artık düşünmüyorum
günaydın kızlar ben hala iyileşemedim bütün eklem yerlerim ağrıyor öyle yatıyorum arada girip sizlere bakıyorum bir an önce iyileşsem iyi olacak daha yapılacak bir sürü iş var ben çantamı falanda hazırlamadım daha eksiklerimde çok
geçmiş yine çok birikmiş okumaklada bitmiyor sizler nasılsınız havalarda iyice soğudu dikkat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?