2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım onların çoğu kulaktan dolma bilgiler.ben ilk doğumu epidural yaptım bel ağrım falan yok.çok memnun kaldım sadece yatıp kalkarken kateter yerinden oynadığı için doğum sonrası çok işime yaramadı yoksa 1-2 gün oradan ağrı kesici veriliyor ve çok rahat ediyorsun.hem kaan kocatepenin kitabında okumuştum oldukça eski ve güvenli bir yöntemmiş.

yaa evett herkes farklı birsey söylüyoo tabiiikiii
epidural sonucta sadece dogum için kullanılmıyooo diger ameliyatlardada belden asagı için sana soruyorlarr istersen ozmznda episural yapılıyoo
ben bireebişr yasayanalrdan duydumm
teyzemm fransada epidural yaptı normalll bel agrısı hala geçmediii meselaa
ne bilyim iştee ben bir doktorumla yine konuscammm myomlrım var
eger onların alınması uzun sürersee genel anestezi isterimm
yok hemen biterr derse epidural isterimm

kızlar sanırım burda duymuştum doktora sormadım ama özellikle spinalden sonra nescafe baş ağrısının geçmesini sağlıyormuş.hatta önceden içenler bile var.unutmazsam bi sorayım bugün gidersem.
ya eşime çok sinir oldum nerdeyse 10 gündür onu bekliyorum kontrole gitmek için ama sürekli iş çıkarıyor.dün mesela en rahat günüydü işin bitince ara vakit uygun olursa gidelim dedim.sabah çıktı akşama kadar ne aradı ne sordu.kızdım ben de hatırlatmadım çok unutkan bir yapısı var ama bu da unutulmaz ki.ya ben bu kadar değersiz miyim

günaydın kızlar çok ağrım var çok aşağıda bebişim Allah'ım gülsem çıkacak bu kız.nasıl geçecek bu gün derse nasıl giricem bilmiyorum(((((((((

normal doğum olmazsa sezeryanı nasıl yapıcam onu düşünüyorum bende uyumak istemiyorum ama çokda korkuyorum eşim bile diyo sen kendiliğinden bayılırsın narkoza gerek yok diyo offf çok zor karar vermek yaaaaaaa

herkese günaydın, ben çok hastayım boğazım ağrıyor hiç halim yok, kolumu bile kıpırdatmak istemiyorum şifayı kaptım ne yazık ki... tekrar uyumaya çalışıcam, kendinize iyi bakın kızlar daha sonra gelmeye çalışırım...

eşim 5-10 yıl sonra belki diyo bende hiç yapmayalım istersen dedim bana uyar diyo adam yaa hiç kusura bakmasın bebeişim doğsun 2 sene sonra 2. çocuğa hazır ol dedim

kızlar benımde bugun son iş gunum izne ayrılıyorum artık yeter değilmi dinlenmem gerek çok giremıyecem buraya ama arada haberlerınızı okurum bilgi verırım size doğurdum dıye merak etmeyın

Canım darısı başımızaaaaa ben de o günü 4 gözle bekliyorum o günü , bizi merakta bırakma çok çok öpüyorum

çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım

eşim 5-10 yıl sonra belki diyo bende hiç yapmayalım istersen dedim bana uyar diyo adam yaa hiç kusura bakmasın bebeişim doğsun 2 sene sonra 2. çocuğa hazır ol dedim

ooo maasallahh cnaım yaa ben bu hamileliğimde zorlandım ya belki ondandır 2.yi istememem amaa tabiki tek çocuk olmamasından yanayımdır herzamann.2 tane yeter dee bilemiyorum suan için hiçyemiyoo vallaaaaaa

günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinize yaa benim oğlum uyutmuyo beni canımı çok acıtıyooooo

ooo maasallahh cnaım yaa ben bu hamileliğimde zorlandım ya belki ondandır 2.yi istememem amaa tabiki tek çocuk olmamasından yanayımdır herzamann.2 tane yeter dee bilemiyorum suan için hiçyemiyoo vallaaaaaa

vala tatlım bende çok zorlandım ilk 4.5 ay bulantıdan öldüm sonrada bel ağrılarım ve böbrek ağrılarım oldu ama tek çocuk istemiyorum yanına bi kardeş olmalı arayıda uzun tutmak istemiyorum o yüzden 2 yada 3 yaşından sonra ikinci çocuk çalışmalarına başlamak istiyorum

Merhaba kızlar ve tatlı bebişleri,

Dün yaşadığım heyecandan mıdır nedir gece çok zor uyudum bi de kızım artık kasıklarıma kadar ağrım vardı geldi mi gelecek mi diye sabahı zor ettim . Hiç korkum yoktu dünden snra bi korku düştü içime nasıl olacak bu normal doğum diye Şimdi kızımı ikna etmeye çalışıyorum haftaya baba yok kızım o gelmeden gelme diye

günaydın canım aklına getirme erken doğumu felan ilk hafta bende senin gibiydim ama artık düşünmüyorum

günaydın kızlar ben hala iyileşemedim bütün eklem yerlerim ağrıyor öyle yatıyorum arada girip sizlere bakıyorum bir an önce iyileşsem iyi olacak daha yapılacak bir sürü iş var ben çantamı falanda hazırlamadım daha eksiklerimde çok
geçmiş yine çok birikmiş okumaklada bitmiyor sizler nasılsınız havalarda iyice soğudu dikkat edin

geçmiş olsun canım inş çabucak düzelirsin

günaydın canım aklına getirme erken doğumu felan ilk hafta bende senin gibiydim ama artık düşünmüyorum

Şimdi seni daha iyi anlıyorum canım ama o kadar çok gelebilir diye konuşuldu ki insanın siniri bozuluyo çabukçak atlatırım inşallah , kızım da içerde sığamıyo teyzesi bi sağda bi solda kıpır kıpır bu sabah serserim

geçmiş olsun canm. akşam ben ölü gibi uyumuşum, kendime gelemedim yemek bile yiyemedim. sanki bütün gün iş yapmışlım gibi bi yorgunluk halsizlik. oysa hiç bi şey yapmamıştım. bebek arabasına da moralim bozuldu çok. internette mavi kısımları biraz buz mavi gibi görünüyodu kız bebeğe gidecek gibi. ama bildiğiniz bebek mavisi çıktı. kız bebeğe de nasıl olcakki. off..

Kraft Twist Premium Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…