2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

inş canım benim sorma benim zibidi oğlumda hiç durmuyo yerinde maşallahı var canımıda yakıyo

demi biz onları düşündükçe onlarda inadına yapıyorlar sanki bende haftasonu kendimi iyi hissedersem çıkıp bolca alışveriş yapacağım sende yap tatlım

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık

geçmiş olsun canım inş çabucak düzelirsin
inşallah canım nane limon ıhlamur aklıma ne gelirse içiyorum ama fayda etmiyor galiba bağışıklığımız çok düştü ondan inşallah bir an önce geçer daha hiç hazırlık yapmadım ben

sağol canım havalardan olsa gerek sende dikkat et kendine bari arabayada üzüldüm çok güzelmiş ama rengi çokmu mavi geri verme şansı yokmuki

Canım 17 kez suyamı okuyup içtin yoksa öylemi okudun bende birazdan okuyaym

geri vericez galiba , ama kargo parası bizden olucak heralde..

kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?

selam canm , ben lansinosh elektrikli ve çift pompalı aldım. iyi yorumlar vardı ama ben daha kullanmadım tabiki:) madela diye bişey varmış onu da beğenen çok. bence ekim annelerine sorabilrsin onlar kullanmaya başladı

benimde öyle canım geçer inşallah

slm kızlar ya ben gece hiç uyuyamıyorum artık wcye gitmekten bıktım

ya ben de aksine o kadar bitkinim ki uyuya kalmışım akşam belki daha 9 da. sabah bi kalktım o kadar sıkışmışımki uykuda hissetmemişim bile. çok halsizim..

canım ya bizede versenizde tarifii bizdee yapsak ben ztn evdeyimm
boşyere dısardan alıpta bir ton para vermeyelim hemm mevlütt zamanıda yaparımm bundannnn

Canım pasta malzemeleri satan yerden kalıp, merdane, kupat gibi şeyler alman gerekiyo. Ben hepsinden aldım ama sen sadece kendin için yapıcaksan bence bir çeşit kalıp al, merdane de normal merdane oluyomuş denedim pişman oldum aldığıma. İnternetten konsept belirle, ona göre şeker hamuru alırsın (renkleri ona göre alıcaksın) Kurabiye tarifi de ben 2. denememde tutturdum sağolsun burdan buldum. Doğum yapan arkadaşımız Rüzgarr yapıyomuş ondan aldımtarifi. Dağılmadı lezzeti de güzel oldu. şekilleri eşimle birlikte yaptık. Hayal gücüne Şeker hamuruna istediğin şekli verebilirsin...

500 gr un,300 gr margarin,200 gr pudra şekeri,2adet yumurta,1adet vanilya
Yapılışı: pudra şekeri,yumurta,margarin mixer ile karıştırılır,unun yarısı eklenir karıştırılır sonrasında hamur diğer yarısı(unun)yogurulur.İsteğe göre çikolata,zencefil,tarçın eklenebilir.20 dk kadar hamur bekletilir,merdane yardımıyla açılır şekillendirilip,yaglı kağıt üzerinde 175C 20-15 dk fırına atılır.

Eşim dizinden ameliyat olunca, o da spinal olmuştu. nescafe, kola ve bol su içti. Hiç baş ağrısı olmadı. Beli de ağrımadı.
Erkekler iteklemeden çalışmazlar canım. Kendi kendine düşünmesini beklememlisin asla. Sen çok öenmli ve değerlisin aklından çıkarma bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…