Şimdi seni daha iyi anlıyorum canım ama o kadar çok gelebilir diye konuşuldu ki insanın siniri bozuluyo çabukçak atlatırım inşallah , kızım da içerde sığamıyo teyzesi bi sağda bi solda kıpır kıpır bu sabah serserim
günaydın kızlarr hayırlı cumalar hepinize yaa benim oğlum uyutmuyo beni canımı çok acıtıyooooo
Sana da hayırlı cumalar canım benim kızımda öyle kıpır kıpır hareket ettikçe canım acıyo artıkdayanıcaz kuzum az kaldı ...
inş canım benim sorma benim zibidi oğlumda hiç durmuyo yerinde maşallahı var canımıda yakıyo
demi biz onları düşündükçe onlarda inadına yapıyorlar sanki bende haftasonu kendimi iyi hissedersem çıkıp bolca alışveriş yapacağım sende yap tatlımben de geçen eşimin bişeylerini giydim.kızdı bana şu haline bak git kendine bişeyler al diye.çok üzüldüm.ben şurda 20 gün kalmış nasıl olsa evdeyim masraf yapmiyim sonra boşa gidecek dedim.ama bu hayatta kimseye acımıyacaksın.ne sıkıyorum demi kendimi git al giy sonrasını düşünme.
canım çok güzel olmuş ellerine sağlıkSelam kızlar!
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
Eki Görüntüle 548471 Eki Görüntüle 548472 Eki Görüntüle 548473 Komuşuma götürdüm, her aile üyesi için kurabiye
inşallah canım nane limon ıhlamur aklıma ne gelirse içiyorum ama fayda etmiyor galiba bağışıklığımız çok düştü ondan inşallah bir an önce geçer daha hiç hazırlık yapmadım bengeçmiş olsun canım inş çabucak düzelirsin
geçmiş olsun canm. akşam ben ölü gibi uyumuşum, kendime gelemedim yemek bile yiyemedim. sanki bütün gün iş yapmışlım gibi bi yorgunluk halsizlik. oysa hiç bi şey yapmamıştım. bebek arabasına da moralim bozuldu çok. internette mavi kısımları biraz buz mavi gibi görünüyodu kız bebeğe gidecek gibi. ama bildiğiniz bebek mavisi çıktı. kız bebeğe de nasıl olcakki. off..
Kraft Twist Premium Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com
günadıınnn
oluyor canım benimde öyle ve benim derisi soyuluyor sürekli kaşıntı halinde
o kadar kasmayın ve sıkmayın kendinizi herşey kişiden kişiye değişyor.bilginiz var mı bilmiyorum ama benim ikinci doğumun olacak ilkini normal bekledim olmadı 41+2 de spinal sezeryan oldum ama öyle fala ağrı sızı olmadı çok şükür.bünyeyle alakalıdır herkesin ağrı eşiği farklıdır ama ben çevreden duyupta doğum kolay olsun diye 17 kez meryem suresini okumuştum hatta hastaneye okuduğum suyla gitmiştim.insan inanmak istediğine inanıyor ya faydası olduğunu düşünüyorum.ben ilkinde korkmamıştım ama bunda korku var biraz çünkü 2 yaşında bi oğlum var ya bişey olursa diye oğlumda aklım hepAllah hepimiizn yardımcısı olsun
çocuk emziren anneler diyorki esas anne evlat arasındaki aşk emmeyle başlıyor süper bir duygu diyolar..boşverin meme rengini o aşk dünyaya değer allah bol süt versin
Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyosizdede var mi boyle bi durum..
inşallah canım nane limon ıhlamur aklıma ne gelirse içiyorum ama fayda etmiyor galiba bağışıklığımız çok düştü ondan inşallah bir an önce geçer daha hiç hazırlık yapmadım ben
sağol canım havalardan olsa gerek sende dikkat et kendine bari arabayada üzüldüm çok güzelmiş ama rengi çokmu mavi geri verme şansı yokmuki
kızlar günaydın ben de ocak 2013 annesi olucam Allah nasip ederse...
sizlerin deneyimleinden yararlanmak istiyorum da. bana yardımcı olabilir misiniz?
süt sağma makinesi almak istiyorum da medela mi lansinoh mu alayım kararsız kaldım kullananız var mı ya da öneriniz nedir.?
slm kızlar ya ben gece hiç uyuyamıyorum artık wcye gitmekten bıktım
kızlar bide bişey sorucam daha önce sormadım bunu ama..
benim göğüslerimde kahve lekeler oldu hep.
acaba doğumdan sonra geçer mi bunlar yaa
çok kötü duruyo
herkesin yüzünde çıkar benim göğüslerimde çıktı
bembeyaz göğüslerim oldu sana kahverengi
canım ya bizede versenizde tarifii bizdee yapsak ben ztn evdeyimm
boşyere dısardan alıpta bir ton para vermeyelim hemm mevlütt zamanıda yaparımm bundannnn
kızlar sanırım burda duymuştum doktora sormadım ama özellikle spinalden sonra nescafe baş ağrısının geçmesini sağlıyormuş.hatta önceden içenler bile var.unutmazsam bi sorayım bugün gidersem.
ya eşime çok sinir oldum nerdeyse 10 gündür onu bekliyorum kontrole gitmek için ama sürekli iş çıkarıyor.dün mesela en rahat günüydü işin bitince ara vakit uygun olursa gidelim dedim.sabah çıktı akşama kadar ne aradı ne sordu.kızdım ben de hatırlatmadım çok unutkan bir yapısı var ama bu da unutulmaz ki.ya ben bu kadar değersiz miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?