2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Tam da merak ettiğim konuya denk gelmişim ne kadara mal oluyor acaba?

aynen benimde sıkıntım senle aynı. bıcak kesmiş gibi sanki bacaklarımı gövdeden ayırmaya çalışıyorlar gibi beter bir acım var uykusuz her geceeee

maşallah kızına tatlım şimdiden naz yapıyo size annesi

naz yaptı bu sefer tek görebildiğimiz ensesi ve iki minik kulağını görebildik. :)

Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyo sizdede var mi boyle bi durum..

maşallah canım benim arada bir şöyle bir elim değince hafiften ıslanıyor o kadar. o da son bir kaç gündür.

ben bazen meraktan sıkıştırıyorum bi damla su gibi bişey oluyor. ama süte benzemiyor şeffaf oluyor. sizinki de mi öyle

ben bazen meraktan sıkıştırıyorum bi damla su gibi bişey oluyor. ama süte benzemiyor şeffaf oluyor. sizinki de mi öyle

ellememek lazımmış ama erken doğuma neden oluyormuş. sen söleyince ben de dayanamadım baktım ama bi damla biş gelmedi vala. uçları iyice pütür pütür olmuş zaten

Tam da merak ettiğim konuya denk gelmişim ne kadara mal oluyor acaba?

Canım ben bi sürü malzeme almıştım 80 lira tuttu. Ama beğendiğin bir kalıp alırsın (5 lira civarı) bir de şeker hamuru alırsın. Evde merdanen varsa onu kullanırsın bir farkı yokmuş, denedim anladım.

Sekershop Pastacılık Malzemeleri Buradan bakabilirsin, Eminönü'nde de var. Ben İstanbul / güngören'den aldım hepsinden ucuzdu.

ben şekerlerimi hazırladım şimdi bi de kurabiye çıkarmayayım. daha bunun diş buğdayı var yaş günü var onu da başka bi zamana yaparım diyorum ama merak ta ediyorum. ara ara eminönüne gidiyoruz olmazsa ordan alırım.

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar,yorgunluktan ölüyorum,korkuyorum erken doğum yapıcam diye eşim ortopedi ameliyatı geçirdi,onun yanında kalıyorum sadece gündüzleri kalıyorum ama yine de yoruluyorum,çocuğuma bir zarar gelir mi acaba hastane de.

ellememek lazımmış ama erken doğuma neden oluyormuş. sen söleyince ben de dayanamadım baktım ama bi damla biş gelmedi vala. uçları iyice pütür pütür olmuş zaten

Bugün kızlar göğüs kremine doğumdan önce başlamak lazımmış diyordu. ben de bugünden itibaren hergün bi kere süreyim diyorum. zaten uyumadan bunları okudum rüyamda bebeğimi gördüm çok tatlıydı

canım çok geçmiş olsun. eşin için de eminim zor bir ameliyat olmuştur. eşinin yanında kalmasan aklın orda kalır. yanındayken ister istemez rahatsız edici bir yer yorulur ayakta kalırsın. Allah kolaylık versin. bol bol dua et de bebeğin haftasını doldursun. çocuğuna bir zarar geleceğiniz sanmam

Doğru söylüyosun canım. ben doğum fofoğraflarım çekilecek diye bol malzeme olsun istedim, yani fotoğrafçı öyle demişti. inşallah o güne denk gelir herşey hazır olur...

Doğru söylüyosun canım. ben doğum fofoğraflarım çekilecek diye bol malzeme olsun istedim, yani fotoğrafçı öyle demişti. inşallah o güne denk gelir herşey hazır olur...

inşallah Allah gönlüne göre verir canım. Güzel güzel fotograflar çektirirsin.

Ben şimdilik kaçıyorum.Öpüldünüz şekerler...

Ya benimki kivamli ve sari renkli..ole gogus ucunu elleyince gelmio da sabahlari ustumdekilerde leke yapio baya baya..
Benim korkum annem hic emzirememis kardesimle beni..dogumlarindan oncede ayni bnm gibiymis.dogumdan sonra sutu pek olmamis

slm kızlar annem gelmişti çıktım şimdi gitti bugün pek kimse yok nerde geri kalan kızlar

Ya benimki kivamli ve sari renkli..ole gogus ucunu elleyince gelmio da sabahlari ustumdekilerde leke yapio baya baya..
Benim korkum annem hic emzirememis kardesimle beni..dogumlarindan oncede ayni bnm gibiymis.dogumdan sonra sutu pek olmamis

canım bence senin çok bol sütün olacak :) annenin gibi olmayacak

teşekkür ederim canım,sagol dediğin gibi gelmezsemde aklım kalıyor ameliyatı da kolay geçmedi,inşallah acele etmez oğlum dualarınızı esirgemeyin.

selam canim allah kolaylik versin bence kendini yorma hastanede bekleme cunku sahsen kendimden ornek vereyim disarda gecirdigim bir gun ile evde dinlenerek gecirdigim gun arasinda daglar kadar fark var disarda gecirdigim gun karnim tas gibi sert oluyo ve rahatsiz oluyorum sende kendi durumuna gore karar vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…