Tam da merak ettiğim konuya denk gelmişim ne kadara mal oluyor acaba?Canım pasta malzemeleri satan yerden kalıp, merdane, kupat gibi şeyler alman gerekiyo. Ben hepsinden aldım ama sen sadece kendin için yapıcaksan bence bir çeşit kalıp al, merdane de normal merdane oluyomuş denedim pişman oldum aldığıma. İnternetten konsept belirle, ona göre şeker hamuru alırsın (renkleri ona göre alıcaksın) Kurabiye tarifi de ben 2. denememde tutturdum sağolsun burdan buldum. Doğum yapan arkadaşımız Rüzgarr yapıyomuş ondan aldımtarifi. Dağılmadı lezzeti de güzel oldu. şekilleri eşimle birlikte yaptık. Hayal gücüne Şeker hamuruna istediğin şekli verebilirsin...
500 gr un,300 gr margarin,200 gr pudra şekeri,2adet yumurta,1adet vanilya
Yapılışı: pudra şekeri,yumurta,margarin mixer ile karıştırılır,unun yarısı eklenir karıştırılır sonrasında hamur diğer yarısı(unun)yogurulur.İsteğe göre çikolata,zencefil,tarçın eklenebilir.20 dk kadar hamur bekletilir,merdane yardımıyla açılır şekillendirilip,yaglı kağıt üzerinde 175C 20-15 dk fırına atılır.
Eşim dizinden ameliyat olunca, o da spinal olmuştu. nescafe, kola ve bol su içti. Hiç baş ağrısı olmadı. Beli de ağrımadı.
Erkekler iteklemeden çalışmazlar canım. Kendi kendine düşünmesini beklememlisin asla. Sen çok öenmli ve değerlisin aklından çıkarma bunu.
Of yine mi sorun yaa. Nasıl kırık gönderiyorlar Allahaşkına. Ne şanssızlık yaşadın sen şu kargo konusunda. İnanır mısın ben şuana kadar aldığım şeylerin çok büyük bir kısmını internetten aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. Seninki şanssızlık cidden. İnşallah bir an evvel değiştirirler.
Bence bekleyecek 2 haftasını. Ben o bebişten her şeyi bekliyorum :)) Daha fazla bekletseniz onu bile bekler bence :)) Bendeki değişiklik gece yatarken sağa sola dönerken daha önce hiç olmayan bir zorluk yaşıyorum. Karnımın alt kısmında bıçak saplanması gibi. Bazen ayağa kalktığımda da oluyor. Bir süre iki büklüm yürüyorum, sonra düzeliyor. Başka bir şey yok şükür.
maşallah kızına tatlım şimdiden naz yapıyo size annesi
Bu arada gunaydin arkadaslar..
Artik her sabah kalktigimda tisortlerim sutten islanmis oluyosizdede var mi boyle bi durum..
aynen benimde sıkıntım senle aynı. bıcak kesmiş gibi sanki bacaklarımı gövdeden ayırmaya çalışıyorlar gibi beter bir acım var uykusuz her geceeee
naz yaptı bu sefer tek görebildiğimiz ensesi ve iki minik kulağını görebildik. :)
maşallah canım benim arada bir şöyle bir elim değince hafiften ıslanıyor o kadar. o da son bir kaç gündür.
ben bazen meraktan sıkıştırıyorum bi damla su gibi bişey oluyor. ama süte benzemiyor şeffaf oluyor. sizinki de mi öyle
Tam da merak ettiğim konuya denk gelmişim ne kadara mal oluyor acaba?
Canım ben bi sürü malzeme almıştım 80 lira tuttu. Ama beğendiğin bir kalıp alırsın (5 lira civarı) bir de şeker hamuru alırsın. Evde merdanen varsa onu kullanırsın bir farkı yokmuş, denedim anladım.
Sekershop Pastacılık Malzemeleri Buradan bakabilirsin, Eminönü'nde de var. Ben İstanbul / güngören'den aldım hepsinden ucuzdu.
ben bazen meraktan sıkıştırıyorum bi damla su gibi bişey oluyor. ama süte benzemiyor şeffaf oluyor. sizinki de mi öyle
ellememek lazımmış ama erken doğuma neden oluyormuş. sen söleyince ben de dayanamadım baktım amabi damla biş gelmedi vala. uçları iyice pütür pütür olmuş zaten
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar,yorgunluktan ölüyorum,korkuyorum erken doğum yapıcam diye eşim ortopedi ameliyatı geçirdi,onun yanında kalıyorum sadece gündüzleri kalıyorum ama yine de yoruluyorum,çocuğuma bir zarar gelir mi acaba hastane de.
ben şekerlerimi hazırladım şimdi bi de kurabiye çıkarmayayım. daha bunun diş buğdayı var yaş günü var onu da başka bi zamana yaparım diyorum ama merak ta ediyorum. ara ara eminönüne gidiyoruz olmazsa ordan alırım.
Doğru söylüyosun canım. ben doğum fofoğraflarım çekilecek diye bol malzeme olsun istedim, yani fotoğrafçı öyle demişti. inşallah o güne denk gelir herşey hazır olur...
mırın kırın ediyorsunuz ama 10 günde bir de ohh yani. ben artık gün sayamaz oldum.doğumdan sonra 2. gerdeği yapcaz heralde. artık utana sıkıla mı yaparız heyecan mı duyarız ne olur bilmem
Ya benimki kivamli ve sari renkli..ole gogus ucunu elleyince gelmio da sabahlari ustumdekilerde leke yapio baya baya..
Benim korkum annem hic emzirememis kardesimle beni..dogumlarindan oncede ayni bnm gibiymis.dogumdan sonra sutu pek olmamis
canım çok geçmiş olsun. eşin için de eminim zor bir ameliyat olmuştur. eşinin yanında kalmasan aklın orda kalır. yanındayken ister istemez rahatsız edici bir yer yorulur ayakta kalırsın. Allah kolaylık versin. bol bol dua et de bebeğin haftasını doldursun. çocuğuna bir zarar geleceğiniz sanmam
selam kızlar hepinize hayırlı cumalar,yorgunluktan ölüyorum,korkuyorum erken doğum yapıcam diye eşim ortopedi ameliyatı geçirdi,onun yanında kalıyorum sadece gündüzleri kalıyorum ama yine de yoruluyorum,çocuğuma bir zarar gelir mi acaba hastane de.
slm kızlar annem gelmişti çıktım şimdi gitti bugün pek kimse yok nerde geri kalan kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?