2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yavrusum maşallah kuzuna,aldıkların da hayırlı olsun.Epey uygun almışsın

güle güle kullan tontişim,iyi yapmışsın inat yapmamakla,keçi seniii ben de aldım LCW'dan penye eşofman takımı,pijamadansa eşofman takımı daha çok seviyorum ben..
evet canım aslında normalde çok inatçıyımdır ama edense eşime sökmüyor bu inatım kıyamıyorum bitaneme,
evet canım ya eşofman takımı bana daha rahat ve mantıklı oldu pijama her zaman giyilmiyor eşofman daha kullanışlı bence bide fermuarlı ya hemen aç emzir ne güzel
canım biz senle aynı düşünce şekline sahibiz galiba birbirimizden haberimiz olmasada aynı şeyleri yapıyoruz
evet canım öyle ya dün anlattıda benimde canım sıkıldı bi bilsen tek başına o kadar yük varki üzerinde, üzerine gitmek vicdansızlık olur diyorum ben yazık kuzuma yaa

sanırım hep eşlerimiz aynı kolay değil tabi bi evin sorumluluğu bi işin sorumluluğu bende zamanında çalıştım o yüzden hiç bilmiyor değilim canım hayat zor allah yardımcıları olsun hepsinin

ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir(o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?

yeter canım yeter annen gelincede diğer eksiklerini tamamlarsın bu sefer kesin geliyomuymuş bari ağız mendili koymayı unutma canım bak eczaneden de biberon al mama vermek için belki ihtiyacın olur yelek yada hırka koymayı unutma canım kendin için üşüyeceksin çünkü

sanmıyorum canım ya ne alaka bendende sadece sıkınca geliyor zaten süt doğumdan sonra geliyor kimisindede sızıyor öyle

canım ağız bezini annem aldı ben unuttum yazmayı biberonla emzikte koycam canım

Böyle şeyleri kafana takıp strese girme canım bbenimde gelmiyor şimdilik arada sarı bir sıvı geldi bir iki defa o kadar gögüslerimde de çok büyük bir değişme yok zaten bebek doğduğu zaman süt bezleri uyarılırmışş o zaman gelirmiş süt araştır istersen

kızlar ben çıkıyorum belim ağrımaya başladı biraz uzanmam lazım
görüşürüz kızlar kendinize çok iyi bakın

10 kilo neyki canım zaten 6 ,7 kilosu bebeğin sen zaten kendine almamışsınki bide beni görsen bacaklarım yombiş,tombiş oldu
canım ya dikkatli ol eşinde gelince duş alsın bişeye dokunmadan sen yinede bol c vitamini al mandalina felan çıktı mesela

hazır çantan canım zaten yarısını kullanmadan eve geri geliyorsun
canım ya yeter değilmi artık tek eksiğim bebeğim

Canim kusura bakma ama arkadasin sacmalamis alakasi yok. sut sizintisi denilen sey kolostrum normalde cocuk dogdugu an salgilanmaya baslar bazi kisilerde erken salgilanir. zaten ilk bir iki gun gelen sey sut degil kolostrumdur cocuk emdikce besleyici sut gelmye baslar. Sakin bunun icin simdiden canini sikma. Kiminin az sutu olur besleyicidir kiminin litre litre olur besleyici degildir. Dogumdan sonraki sutun sirri duzenli uyku+ duzenli beslenme+ bol bol mutluluktur. mutluluk cok onemli mutlu oldukca sut artar.

Hayır canım öyle bi anlam yüklememek lazım buna.bu tamamen hormonlarla ilgili bişey.sıkmamak gerekiyo acaba geliyomu diye.
Benim öncesinde hiç kendiliğinden akması olmamıştı ama sütüm gayet boldu.ilk 3 gün olmasada düzenli..kişiden kişiye değişir bu durumlar her annede bir olmaz.

kızlar bende biraz ortalığı toparlıyım gelir gelmez size haber veriyim dedim oturup kaldım gelirim birazdan

Hiç geçecek gibi değil canım sanki doğuma kadar böyle devam edecekmiş gibi

ah canıım Allah kolaylık versin ya ne diyeyim eşin masaj falan yapsa belki faydası olur ne dersin?

evet aynen öyle ben zaten şöyle düşünüyorum bir erkek eğer evine helal lokma getirmek için bu kadar gayret gösteriyorsa sırf bu hassasiyeti için bile diğer k-noksan yönlerini görmemezlikten gelmeye çalışmak lazım ama işte biz de hamileyiz hormonlar tavan yapmış durumda çekemiyoruz sanırım ben diyorum zaten bir doğursam da eski karakterime geri kavuşsam

hiç de öyle birşey yok zeyno çok güzel anlatmış fazla söze gerek yok. herkesin anatomisi farklıdır. Dua edelim hepimizin sütü bol olsun bebişler cok cok diye emsin

Kesinlikleee,benim ilk 3 gün resmen stresten gelmemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…