kıyama tabi yavrusum,yazık yaa,istemez mi herşeyin en güzeli senin olsun,bak kendi götürmüş de aldırmış,çok sevindim canım
aynen tatlım yaa,düşüncelerimiz çok benziyo ve ben bu halimizden çok memnunum,fuzuli masrafa gerek yok
ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir(o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?
Kızlar bebeğime şimdiden 15_20 tane hikaye indirdim netten çıktısını aldım hergün okuyacam ona çünkü gündüzleri gözünün içine bakarak iletişim halinde olmak gerekmiş hiç bıkmadan yorulmadan onunla konuşmak istiyorum
kızlar bu arada eşim geceliği aldı ben istemiyorum dedim ama hafif kızarak nasıl istemezsin hadi in arabadan dedi bende uzatmadım çünkü dün anlattı bu aralar çok sıkıntıları varmış
bende üstüne gitmek istemedim neyse 10 tane kadar kilot aldım ,çorap aldım ,bi tane basit bi gecelik bide fermuarlı polar eşofman takımı aldım hepsi 80 tuttu