ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir(o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?
kızlar ben çıkıyorum belim ağrımaya başladı biraz uzanmam lazım
görüşürüz kızlar kendinize çok iyi bakın
ah canıım Allah kolaylık versin ya ne diyeyim eşin masaj falan yapsa belki faydası olur ne dersin?
kızlar bu arada eşim geceliği aldı ben istemiyorum dedim ama hafif kızarak nasıl istemezsin hadi in arabadan dedi bende uzatmadım çünkü dün anlattı bu aralar çok sıkıntıları varmış
bende üstüne gitmek istemedim neyse 10 tane kadar kilot aldım ,çorap aldım ,bi tane basit bi gecelik bide fermuarlı polar eşofman takımı aldım hepsi 80 tuttu
Her gece yatmadan önce yapıyor canım ama faydası yok ki ağrı kesicide kullanmak istemiyorum
kızlar canım çok hurma istiyor yesem birşey olurmu korkuyorum
seastire nasılsın kuzucum? biz yine hasta oldukama mutluyuz
iyiyim canım sen tam düzelmemiştin zaten dikkat et kendine bende iğnemi vuruldum geldim. hep mutlu olun Allahım mutluluğunuzu daim etsin
evet tam düzelemeden yine hasta oluyorum,hep bu öpücük saatleri yüzünden
geçmiş olsun tatlım sana da,hepimiz mutlu olalım inşallah
gökçe ne yaptı acaba merak ettim
gökçe ne yaptı acaba merak ettim
ben de merak ediyorum tatlım,ama sancı bende de çıkmıştı,sorun olacağını sanmıyorum..
hastalık eşten geçiyo canım bi şekilde,yapacak bişey yok,adamları kantinaya mı alalım yani
ay kızlar ya sancılarım sanki şiddetlendi
gökçeye moral vereyim derken bana noldu şimdi ki?
Bir tospa misali oturdum kaldım,biri beni dürtsün de kalkayım yahu
ay kızlar ya sancılarım sanki şiddetlendi
gökçeye moral vereyim derken bana noldu şimdi ki?
Bir tospa misali oturdum kaldım,biri beni dürtsün de kalkayım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?