2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kıyama tabi yavrusum,yazık yaa,istemez mi herşeyin en güzeli senin olsun,bak kendi götürmüş de aldırmış,çok sevindim canım
aynen tatlım yaa,düşüncelerimiz çok benziyo ve ben bu halimizden çok memnunum,fuzuli masrafa gerek yok

saçmalamasın o arkadaşın,ne gıcık tipler var yaa,bende de yok süt müt,hiç olmayacak mı yani sütümüz,takma canım kafana

kızlar ben çıkıyorum belim ağrımaya başladı biraz uzanmam lazım
görüşürüz kızlar kendinize çok iyi bakın

görüşürüz mayacım

yavrusum canım çok dikkat ediyo,c vitamini de bol bol alıyoruz,ama bizim öpücükten bulaşıyo

Son düzenleme:
Kızlar bebeğime şimdiden 15_20 tane hikaye indirdim netten çıktısını aldım hergün okuyacam ona çünkü gündüzleri gözünün içine bakarak iletişim halinde olmak gerekmiş hiç bıkmadan yorulmadan onunla konuşmak istiyorum

hayırlı olsun güle güle giyin tatlım

Her gece yatmadan önce yapıyor canım ama faydası yok ki ağrı kesicide kullanmak istemiyorum

ne diyeyim Allah hayırlısı ile tez zamanda şifa versin. ağrı kesici kullanma tabi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır...

bak işte bebişe okuyacağın hikayeleri düşün hem de gözlerinin içine baka baka

iyiyim canım sen tam düzelmemiştin zaten dikkat et kendine bende iğnemi vuruldum geldim. hep mutlu olun Allahım mutluluğunuzu daim etsin

evet tam düzelemeden yine hasta oluyorum,hep bu öpücük saatleri yüzünden

geçmiş olsun tatlım sana da,hepimiz mutlu olalım inşallah

ben de merak ediyorum tatlım,ama sancı bende de çıkmıştı,sorun olacağını sanmıyorum..

hastalık eşten geçiyo canım bi şekilde,yapacak bişey yok,adamları kantinaya mı alalım yani

ya artık sancıların olması bencede normal . aynen öyle sonuçta aynı evi paylaşıyoruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…