ne diyeyim Allah hayırlısı ile tez zamanda şifa versin. ağrı kesici kullanma tabi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır...
bak işte bebişe okuyacağın hikayeleri düşün hem de gözlerinin içine baka baka
hadı kalk yemek yap biraz uzan :)
heheheh sağol tatlım dürttüğün içinyemeği eşim yapıyo,benim evi toplamam lazım,onu kime yaptırsam acaba tembelim ben kabul ediyorum
heheheh sağol tatlım dürttüğün içinyemeği eşim yapıyo,benim evi toplamam lazım,onu kime yaptırsam acaba tembelim ben kabul ediyorum
canım bi ara neye benziyor diye sıkmıştım öyle normalde hiç sızma olmadı bendeKis sen niye sIkıyon sut varmi dyemi baktin
öyle canım bazen hatta çoğu zaman alttan almak gerekiyor baksana biz en ufak bişeyde kıyamet koparıyoruz onlar o kadar stresin içinde bide bizim nazımızı çekiyorlarah canıım Allah kolaylık versin ya ne diyeyim eşin masaj falan yapsa belki faydası olur ne dersin?
evet aynen öyle ben zaten şöyle düşünüyorum bir erkek eğer evine helal lokma getirmek için bu kadar gayret gösteriyorsa sırf bu hassasiyeti için bile diğer k-noksan yönlerini görmemezlikten gelmeye çalışmak lazım ama işte biz de hamileyiz hormonlar tavan yapmış durumda çekemiyoruz sanırımben diyorum zaten bir doğursam da eski karakterime geri kavuşsam
hiç de öyle birşey yok zeyno çok güzel anlatmış fazla söze gerek yok. herkesin anatomisi farklıdır. Dua edelim hepimizin sütü bol olsun bebişler cok cok diye emsin
ah o öpücük olmazsa olmuyor iştekıyama tabi yavrusum,yazık yaa,istemez mi herşeyin en güzeli senin olsun,bak kendi götürmüş de aldırmış,çok sevindim canım
aynen tatlım yaa,düşüncelerimiz çok benziyo ve ben bu halimizden çok memnunum,fuzuli masrafa gerek yok
saçmalamasın o arkadaşın,ne gıcık tipler var yaa,bende de yok süt müt,hiç olmayacak mı yani sütümüz,takma canım kafana
görüşürüz mayacım
yavrusum canım çok dikkat ediyo,c vitamini de bol bol alıyoruz,ama bizim öpücükten bulaşıyo
bende merak ettim ama kolay çıkamaz o devlettengökçe ne yaptı acaba merak ettim
aman ağzını hayra aç kız daha erkenay kızlar ya sancılarım sanki şiddetlendi
gökçeye moral vereyim derken bana noldu şimdi ki?
Bir tospa misali oturdum kaldım,biri beni dürtsün de kalkayım yahu
benimde yemeğim yok yaa kayınvalidem bize gelin dedi ama eşim gitmez(( iş zaten yapmıyorum sağolsun annem gelip yapıyo içim hiç rahat değil ama
aman dur erken daha sancı sırttan mı geliyo cn
aa neden oldu acaba canım yaa bi doktoramı gitsen acaba
ne güzel büyüklerin yardım ediyo canım,benim de Allah'tan eşim yapıyoevet insan rahat edemiyo,napalım canım katlanacaz artık biraz daha
canım takma öyle artık ağırlaştıkları için bize öyle geliyor benim kızda öyle habire sıkıştırıp duruyorsırtımdan değil ama alttan alttan çok sert aynı zamanda karnım da sertleşti
uzun da sürdü
ayy evet allah korusun daha erken minnacık daha
babası gibi tombul dediğime mi bozuldu acaba
hehehe yavrusum öpücük saati olmazsa olmaz bizde,öpme diyemem,hem hoşuma gidiyo,hem de kıyamam
evet canım Allah onlardan razı olsun onlar olmasa işim zor vala geçen sancılarım felan vardıya babam nasıl üzülmüş işten gelmiş moreli mozuk annem diyo dokuncam ağlicak ne oldu yok bişey diyomuş sonra seastireye üzülüyorum ne olcak böyle diyomuş canım babacım yaaaaannem desen zaten beli rahatsız 2 defa ameliyat oldu fıtık yine tekrarladı hem kendi evinde uğraşıyo bide gelip benim evimde bi doğursamda ben kendi işimide onun işinide yapsam
sırtımdan değil ama alttan alttan çok sert aynı zamanda karnım da sertleşti
uzun da sürdü
ayy evet allah korusun daha erken minnacık daha
babası gibi tombul dediğime mi bozuldu acaba
evet canım Allah onlardan razı olsun onlar olmasa işim zor vala geçen sancılarım felan vardıya babam nasıl üzülmüş işten gelmiş moreli mozuk annem diyo dokuncam ağlicak ne oldu yok bişey diyomuş sonra seastireye üzülüyorum ne olcak böyle diyomuş canım babacım yaaaaannem desen zaten beli rahatsız 2 defa ameliyat oldu fıtık yine tekrarladı hem kendi evinde uğraşıyo bide gelip benim evimde bi doğursamda ben kendi işimide onun işinide yapsam
canım takma öyle artık ağırlaştıkları için bize öyle geliyor benim kızda öyle habire sıkıştırıp duruyor
evet canım anlıyorum seni öpme denirmi kız yazııııık bende hiç uzak duramam eşimden evde halimizi görme koca salonda ikimiz bi köşeye kıvrılıp öyle oturuyoruz yer yok sanki
he bu arada dediğin gibi canım fuzülü masrafa bende karşıyım hele eşim hepten karşı
canım ya kıyamam onlara işte evlat başka ne denirki
oyyy kıyamam yaa,babalar hiç kıyamıyo kızlarına..annelik de böyle bişey işte canım,her zorluğa katlanıyorlar bizler için,Allah razı olsun onlardan
uzandım azcık hafifledi ama başları aşağıda ya sürekli oturunca pc başında canı sıkıldı herhalde. ama benim de işim hep pc başında
Badem çok şanslısınmaşallah size
benim eşim çok dokunulmaktan hoşlanmaz ...keşke bizim de öpücük saatimiz olsa
uzandım azcık hafifledi ama başları aşağıda ya sürekli oturunca pc başında canı sıkıldı herhalde. ama benim de işim hep pc başında
Badem çok şanslısınmaşallah size
benim eşim çok dokunulmaktan hoşlanmaz ...keşke bizim de öpücük saatimiz olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?