2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

heheheh sağol tatlım dürttüğün için yemeği eşim yapıyo,benim evi toplamam lazım,onu kime yaptırsam acaba tembelim ben kabul ediyorum

benimde yemeğim yok yaa kayınvalidem bize gelin dedi ama eşim gitmez(( iş zaten yapmıyorum sağolsun annem gelip yapıyo içim hiç rahat değil ama

heheheh sağol tatlım dürttüğün için yemeği eşim yapıyo,benim evi toplamam lazım,onu kime yaptırsam acaba tembelim ben kabul ediyorum

rica ederım cn oh ne guzel bende kv yemek yıyıp eve geciyorum iyi oluyo valla hiç bi iş yapmıyom ha ha ha

Kis sen niye sIkıyon sut varmi dyemi baktin
canım bi ara neye benziyor diye sıkmıştım öyle normalde hiç sızma olmadı bende
öyle canım bazen hatta çoğu zaman alttan almak gerekiyor baksana biz en ufak bişeyde kıyamet koparıyoruz onlar o kadar stresin içinde bide bizim nazımızı çekiyorlar
bende aynen öyle diyorum bu hamilelik beni çok fena yaptı yaw
ah o öpücük olmazsa olmuyor işte kız söyle yaklaşmasın sanaaaaa
gökçe ne yaptı acaba merak ettim
bende merak ettim ama kolay çıkamaz o devletten
ay kızlar ya sancılarım sanki şiddetlendi

gökçeye moral vereyim derken bana noldu şimdi ki?
aman ağzını hayra aç kız daha erken
Bir tospa misali oturdum kaldım,biri beni dürtsün de kalkayım yahu

kalkıp ne yapcanki canım boşver otur sen

benimde yemeğim yok yaa kayınvalidem bize gelin dedi ama eşim gitmez(( iş zaten yapmıyorum sağolsun annem gelip yapıyo içim hiç rahat değil ama

ne güzel büyüklerin yardım ediyo canım,benim de Allah'tan eşim yapıyo evet insan rahat edemiyo,napalım canım katlanacaz artık biraz daha

kızlar şimdi kocişlerin yaptığıda işmi sanki hele bi doğuralım nasıl olsa doğurduk diye köşeye oturup keyf yapacaklar bi yandan çocuk bi yandan ev işi olan bize olacak
bence tadını çıkarın bu günlerin

ne güzel büyüklerin yardım ediyo canım,benim de Allah'tan eşim yapıyo evet insan rahat edemiyo,napalım canım katlanacaz artık biraz daha

evet canım Allah onlardan razı olsun onlar olmasa işim zor vala geçen sancılarım felan vardıya babam nasıl üzülmüş işten gelmiş moreli mozuk annem diyo dokuncam ağlicak ne oldu yok bişey diyomuş sonra seastireye üzülüyorum ne olcak böyle diyomuş canım babacım yaaaaannem desen zaten beli rahatsız 2 defa ameliyat oldu fıtık yine tekrarladı hem kendi evinde uğraşıyo bide gelip benim evimde bi doğursamda ben kendi işimide onun işinide yapsam

sırtımdan değil ama alttan alttan çok sert aynı zamanda karnım da sertleşti

uzun da sürdü

ayy evet allah korusun daha erken minnacık daha

babası gibi tombul dediğime mi bozuldu acaba
canım takma öyle artık ağırlaştıkları için bize öyle geliyor benim kızda öyle habire sıkıştırıp duruyor
hehehe yavrusum öpücük saati olmazsa olmaz bizde,öpme diyemem,hem hoşuma gidiyo,hem de kıyamam

evet canım anlıyorum seni öpme denirmi kız yazııııık bende hiç uzak duramam eşimden evde halimizi görme koca salonda ikimiz bi köşeye kıvrılıp öyle oturuyoruz yer yok sanki
he bu arada dediğin gibi canım fuzülü masrafa bende karşıyım hele eşim hepten karşı

Son düzenleme:

canım ya kıyamam onlara işte evlat başka ne denirki

sırtımdan değil ama alttan alttan çok sert aynı zamanda karnım da sertleşti

uzun da sürdü

ayy evet allah korusun daha erken minnacık daha

babası gibi tombul dediğime mi bozuldu acaba

evet daha erken yalancı doğum sancılarıdır doktor bana doğum sancısı sırttan karna doğru olur demıstı

oyyy kıyamam yaa,babalar hiç kıyamıyo kızlarına..annelik de böyle bişey işte canım,her zorluğa katlanıyorlar bizler için,Allah razı olsun onlardan

uzandım azcık hafifledi ama başları aşağıda ya sürekli oturunca pc başında canı sıkıldı herhalde. ama benim de işim hep pc başında

Badem çok şanslısın maşallah size

benim eşim çok dokunulmaktan hoşlanmaz ... keşke bizim de öpücük saatimiz olsa

evet canım olabilir sende biraz aşağıya doğru dur öyle çok bükme kendini

bizimde öpücük saatimiz yok ama ya ben öperim durup durup yada eşim öper otururken yanıma gelir öper bende öyleyim sadece saatlere vurmadık bademler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…