Eki Görüntüle 549123 ana kucağı bu kızlar
gözünaydın canım önemli olanda bu zaten sağlıklı olsun bebişin gerisi boşşş,,kilosuda gayet iyi maşlhh
benimde karnımın yan taraflrı çatladı az bişey çatlamaz sanıodum ama malesef çatladı8
Slm kizlar hergun okuyorum ama ilk defa bi konuya cvp yaziyorum bende kismet olursa aralik 26 annesiyim ama gecen haftaki kontrolumde bebek donmemis buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor teyzemiz cok uzuldum ben normal cok istiyordum ama hayirlisi tabi kizim icin skintilarimiz cok plesenta sismesi var bide bebegim mankenlige aday 33 haftalik olmamiza ragmen 1900 grmizama. Saglikli olsunda onemli degil
sizin branş ne chnb
mesleğnz
slm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....
kızlar bugun kontrolumuzvardı 26180 gr cıktı oğluşum nst de bir sürü sancım cıktı 5-6 tane bu aylarda cıkması normal ufak ufak doguma hazırlık dedı doktorum bebegımde aşşaa dönmüiş kerata ... gelmeye hazırlanıyo sanırım bizde onu beklıyoruz dört gözle :)
Slm kızlar ben geldım))))bugün e bebekten alışveriş yaptım burda bı avm de
Ana kucağı fisher price aldım , emzırme yastığı aldım, göğüs pesi aldım, yenı doğan alt te mmızleme için pamuk mendıl aldım unı baby ,unıbaby normal ıslak mendıl aldım kusmuk için, chıccodan kızıma parfüm aldım , bı tane oyuncak aldım Dr brown cam bıberon aldım su gaz yapmayanlardan çorap fln aldım aklıma gelenler bunlardı))
kızlar canım çok hurma istiyor yesem birşey olurmu korkuyorum
Evet tatlım ztn artık kendıme bısey bakamaz oldum))su beşik işini bi halledemedim ıyı sallanıyor die bambam beşiklerden alayım dedim ama bi karar veremıyorum ((
ben aldım hasta bezi orta boy çok iyi kalınlığı ve büyüklüğü bide bel bantlı olmasına dikkat edin kızlar ablamdan öneriler bunlar)
kızlar bu arada eşim geceliği aldı ben istemiyorum dedim ama hafif kızarak nasıl istemezsin hadi in arabadan dedi bende uzatmadım çünkü dün anlattı bu aralar çok sıkıntıları varmış
bende üstüne gitmek istemedim neyse 10 tane kadar kilot aldım ,çorap aldım ,bi tane basit bi gecelik bide fermuarlı polar eşofman takımı aldım hepsi 80 tuttu
kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
bende bugün cumartesi modundayım valla güzel haberler alınca
maşallah canım bebeğineSlm kizlar hergun okuyorum ama ilk defa bi konuya cvp yaziyorum bende kismet olursa aralik 26 annesiyim ama gecen haftaki kontrolumde bebek donmemis buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor teyzemiz cok uzuldum ben normal cok istiyordum ama hayirlisi tabi kizim icin skintilarimiz cok plesenta sismesi var bide bebegim mankenlige aday 33 haftalik olmamiza ragmen 1900 grmizama. Saglikli olsunda onemli degil
oh ne güzel kuzu tosun olmuş senin çokta küçük değil canım ya alır daha merak etme ama beslenmene önem ver bence ihmal etme yoğurt çok yarıyorslm arkadaşlar bugün muaynem vardı herşey yolunda çok şükür,nst de sancım çıkmadı oğluşum aşağıya dönmüş ama tam değil sağ tarafımda çapraz duruyor,ama çok kilo almamış iştahım hiç yok zaten bekliyordum.2318g sağlıklıyız çok şükür haftasına göre normalmiş zaten, şimdi son ay genellikle haftalık 200 gr kilo alırmış bebekler,bende biraz daha beslenmeme dikkat edeyimde çocuk toparlansın dedim,bu şekilde giderse 3,5 kilo doğar dedi.birde kızlar göbeğim çatladı ve çok acıyor okadar yağlandım kremlendim yine çatladı nasıl acıyor anlatamam....
bendede çıktıda canım ama çok az eh artık sinyal vermeye başladı bizim yaramazla allah hayırlısıyla kavuştursunkızlar bugun kontrolumuzvardı 26180 gr cıktı oğluşum nst de bir sürü sancım cıktı 5-6 tane bu aylarda cıkması normal ufak ufak doguma hazırlık dedı doktorum bebegımde aşşaa dönmüiş kerata ... gelmeye hazırlanıyo sanırım bizde onu beklıyoruz dört gözle :)
aldıkların hayırlı olsun canımSlm kızlar ben geldım))))bugün e bebekten alışveriş yaptım burda bı avm de
Ana kucağı fisher price aldım , emzırme yastığı aldım, göğüs pesi aldım, yenı doğan alt te mmızleme için pamuk mendıl aldım unı baby ,unıbaby normal ıslak mendıl aldım kusmuk için, chıccodan kızıma parfüm aldım , bı tane oyuncak aldım Dr brown cam bıberon aldım su gaz yapmayanlardan çorap fln aldım aklıma gelenler bunlardı))
ayakları biraz ince sanki bende sepet beşik tarzı bişey düşünüyorumEki Görüntüle 549123 ana kucağı bu kızlar
amaaaan canım boşver ya sende onlara bunlar anneliğin hediyesi bana de memnuyetsiz gibi durupta sevindirme kimseyibu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...
bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....
güle güle kullan iyi olmuş kafan rahatlamıştır.ben de polar eşofman alıcam soğukta iyi oluyor.gelenlerin yanında da giyebilir insann
bu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...
bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....
maşallah maşallah maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, darısı hepimizin başına
canım ben şimdilik sepet beşik ve park yatak aldım büyüynce değiştiririm
herkese günaydın, ben çok hastayım boğazım ağrıyor hiç halim yok, kolumu bile kıpırdatmak istemiyorumşifayı kaptım ne yazık ki... tekrar uyumaya çalışıcam, kendinize iyi bakın kızlar daha sonra gelmeye çalışırım...
günaydın kızlar ben hala iyileşemedim bütün eklem yerlerim ağrıyor öyle yatıyorum arada girip sizlere bakıyorum bir an önce iyileşsem iyi olacak daha yapılacak bir sürü iş var ben çantamı falanda hazırlamadım daha eksiklerimde çok
geçmiş yine çok birikmiş okumaklada bitmiyor sizler nasılsınız havalarda iyice soğudu dikkat edin
yaa evett herkes farklı birsey söylüyoo tabiiikiii
epidural sonucta sadece dogum için kullanılmıyooo diger ameliyatlardada belden asagı için sana soruyorlarr istersen ozmznda episural yapılıyoo
ben bireebişr yasayanalrdan duydumm
teyzemm fransada epidural yaptı normalll bel agrısı hala geçmediii meselaa
ne bilyim iştee ben bir doktorumla yine konuscammm myomlrım var
eger onların alınması uzun sürersee genel anestezi isterimm
yok hemen biterr derse epidural isterimm
kızlar sezeryandaa ortalama hangi haftalarda alınıyor bebek ??
38 de fln mı??
Yavruscum 9kıloya kadar taşıyormuş hepsı aynıydı markası ve oyuncakları farklıydı sadece B'nde cok kullanmıycagım için unısex alayım dedım malum ılk bebişler)
Chnb Saol tatlım ztn senden de cok şey öğreniyorum haberin olsun CNm))unıbaby pamuk mendılmiş ıslak mendilmiş bugun elimde koymuş gıbı aldım paylaşımların sayesınde tatlım Saol ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?