2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...

bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....

selam hoş geldin. sağlıklı olsun... bu haftalar daha dikkat edersin daha alır canım...

sizin branş ne chnb

mesleğnz

Edebiyat öğretmeniyim...

maşallah döner inşallah canım...

maşallah canım.

oh, oh güle güle kullan...

Evet tatlım ztn artık kendıme bısey bakamaz oldum ))su beşik işini bi halledemedim ıyı sallanıyor die bambam beşiklerden alayım dedim ama bi karar veremıyorum((

canım ben şimdilik sepet beşik ve park yatak aldım büyüynce değiştiririm

güle güle kullan iyi olmuş kafan rahatlamıştır.ben de polar eşofman alıcam soğukta iyi oluyor.gelenlerin yanında da giyebilir insann

maşallah maşallah maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, darısı hepimizin başına

bende bugün cumartesi modundayım valla güzel haberler alınca
maşallah canım bebeğine canım benim kızımında başı yukardaydı 3 hafta önce şimdi normale döndü çok şükür
inşallah allah hayırlısıyla seninde gönlüne göre verir
oh ne güzel kuzu tosun olmuş senin çokta küçük değil canım ya alır daha merak etme ama beslenmene önem ver bence ihmal etme yoğurt çok yarıyor
bendede çıktıda canım ama çok az eh artık sinyal vermeye başladı bizim yaramazla allah hayırlısıyla kavuştursun
seninde bebişin annesini üzmeyecek heralde aşağıya dönmüş canım gözünaydın
aldıkların hayırlı olsun canım
ayakları biraz ince sanki bende sepet beşik tarzı bişey düşünüyorum
amaaaan canım boşver ya sende onlara bunlar anneliğin hediyesi bana de memnuyetsiz gibi durupta sevindirme kimseyi
hem merak etme sonradan beyazlayınca belli olmuyor onlar
ne komik ya milletin derdine bak eh madalya takarlar belki çatlak olmadı diye
güle güle kullan iyi olmuş kafan rahatlamıştır.ben de polar eşofman alıcam soğukta iyi oluyor.gelenlerin yanında da giyebilir insann

evet canım rahatladım valla sağol çok şükür eksiğim kalmadı sayılır

bu sein fiziğin doğumdan sonra bakım yap geçmezsedde geçmez kime ne canımm benm üzülmee boşver

maşallah maşallah maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına sevindim canım, darısı hepimizin başına

amiiiin canım inşallah bakalım son ödev çatı muayenesi onuda salı günü verdikmi tamam
ondan sonra teorik sınavımız bitecek uygulamaya geçeceğiz allahın izniyle

canım ben şimdilik sepet beşik ve park yatak aldım büyüynce değiştiririm

Bızde bebek odası aldık çilekten ama 6aylık olana kadar yada yaz boyu yanımda yatsın istiyorum CNm onun için bakıyorum sepetlerden alacaktım sonra kullanmıycam dıe almayayım dedım ama bu gidişle B'nde sepet alcam herhalde çünkü gönlüme göre bulamadım ((2tane park yatak var yeğenlerden ama bn istemmiyorum park yatak belkı büyüyünce içinde Dursun die kurarım yazın yatmasını istemmiyorum tatlım

Çok geçmiş olsun canım. Bir iç hastalıkları doktoruna git istersen.
Kendine dikkat et.

Canım sana da çok geçmiş olsun. İnsan ne kadar dikkat etse de kaptı mı kapıyor işte şifayı.

Myom ameliyatı kısa sürüyormuş. Benimki de alınacak sezaryen ile birlikte. Doktoruma sordum. Kısa bir işlem dedi..

Yavruscum 9kıloya kadar taşıyormuş hepsı aynıydı markası ve oyuncakları farklıydı sadece B'nde cok kullanmıycagım için unısex alayım dedım malum ılk bebişler)
Chnb Saol tatlım ztn senden de cok şey öğreniyorum haberin olsun CNm))unıbaby pamuk mendılmiş ıslak mendilmiş bugun elimde koymuş gıbı aldım paylaşımların sayesınde tatlım Saol ))

anladım canım en çok 6 aylık olana kadar kullanıcak yani ben 1 yaşına kadar kullanabileceği bişey almayı düşünüyorum

kızlar ben normal doğuramıcam diye yürüyüşü bırakmıştım sizce yeniden başlasam mı nedersiniz:44:

selam kızlarrr nasılsınzzzzz
ben oğluma gene bugün bişeyler aldım.
mevlüt takımı almamıştım onu aldım
pijama takımı aldım büyük.
bide takım aldım gene büyük o da.
penye battaniyem 1taneydi 1 tane daha aldmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…