selam kızlarrr nasılsınzzzzz
ben oğluma gene bugün bişeyler aldım.
mevlüt takımı almamıştım onu aldım
pijama takımı aldım büyük.
bide takım aldım gene büyük o da.
penye battaniyem 1taneydi 1 tane daha aldmm..
oh,oh canım maşallah hayırlı olsun bebişine baya bişey almışsın
bu sein fiziğin doğumdan sonra bakım yap geçmezsedde geçmez kime ne canımm benm üzülmee boşver
amaaaan canım boşver ya sende onlara bunlar anneliğin hediyesi bana de memnuyetsiz gibi durupta sevindirme kimseyi
hem merak etme sonradan beyazlayınca belli olmuyor onlar
ne komik ya milletin derdine bak eh madalya takarlar belki çatlak olmadı diye
valla kızlar onlar bir açığımı yakalasınlar dillerinden düşmem,kaç senedir yaranamamışımdır ,kayınvaldeme göre kızı dünya güzeli o akılllı biz salağız herşeyi o bilir biz bilmeyiz,kızını öve öve bitiremez kızınıda tam tersi kimse sevmez çünkü çok kıskanır herkesi özenir millete,hava atmayı çok sever ,kalbi çok fesattır,çocuk bir doğsun bakalım ne eleştiriler olacak düşünemiyorum
Yavruscum 9kıloya kadar taşıyormuş hepsı aynıydı markası ve oyuncakları farklıydı sadece B'nde cok kullanmıycagım için unısex alayım dedım malum ılk bebişler)
Chnb Saol tatlım ztn senden de cok şey öğreniyorum haberin olsun CNm))unıbaby pamuk mendılmiş ıslak mendilmiş bugun elimde koymuş gıbı aldım paylaşımların sayesınde tatlım Saol ))
kızlar ben normal doğuramıcam diye yürüyüşü bırakmıştım sizce yeniden başlasam mı nedersiniz:44:
valla kızlar onlar bir açığımı yakalasınlar dillerinden düşmem,kaç senedir yaranamamışımdır ,kayınvaldeme göre kızı dünya güzeli o akılllı biz salağız herşeyi o bilir biz bilmeyiz,kızını öve öve bitiremez kızınıda tam tersi kimse sevmez çünkü çok kıskanır herkesi özenir millete,hava atmayı çok sever ,kalbi çok fesattır,çocuk bir doğsun bakalım ne eleştiriler olacak düşünemiyorum
kızlaaaaaaar ben geldim fıstığımı yine göremedim ama çok güzel haberler aldım allaha çok şüküüüür
kızımın bu ölçümündede kilosu 2 .888 gr çıktı doktor teyzemiz suyu iyi kalp atımlarıda iyi dedi annesini üzmeyecek bu kız başı aşağıya dönmüş dedi
sanırım devlette doğurmak zorunda kalmıcam
10 veya 15 güne kadar doğumunun başlaması gerek dedi
doktorumuz biraz yoğundu ve ben o kadar ısrar ettimki oynamaları arada bir azalıyor diye oda biraz tatlı sert istiyosan sezaryen yapıp alayım dedi bende yok dedim almayın
oynaması yavaşlarsa müzik aç o duyar sesini dedi yada bişeyler ye soluna yat dedi
haftaya salı yine gel dedi bundan sonra öyle gidecekmişim kan tahlilide verdim salı günü gidince alcam sonucu salı günü birde alttan bakalım dedi çatı muayenesi yapacakmış
bende 82 kilo olmuşum tansiyonum iyiydi 11 lerde başkada sorun yoktu kızlar salı günü 9.30 da bidaha gitcem bu arada nst ye 25 lira ödüyorum her defasında
rica ederim... canım 3 paket bir set haline getirilmiş kartonla. sende mi öyle aldın? kaça aldın? Ben de unibaby internet tavsiyesinden öğrendim, hastanede öyle istedi. emzik de nuk damaklı demişler... aldım ben de...
başla tatlım ama terleme dikkat et...
canım demek eşini de kıskanıyor senden ki böyle yapıyor. başta görümceler çok yaptı bana şimdi ardımda 3 gelin aldıktan sonra anladılar değerimi. var mı geride evlenecek erkek?
oflu kız hep yazıyorum sana niye yazmıyorsun bana ...
canım maş. kızına gözünaydın normal yol görünüyor ıyyy şu çatı muayenesine takıldım ya benim dr bişey demedi onunla ilgili ben nts ye bir defa girdim ama ücret ödemedm
amiiiin canım inşallah bakalım son ödev çatı muayenesi onuda salı günü verdikmi tamam
ondan sonra teorik sınavımız bitecek uygulamaya geçeceğiz allahın izniyle
çok doğru söylüyorsun canımkompleksli canım bunlar boşver o tipler hiç memnun olmazlar senin zaten bişey yapmana gerek yok zaten canım onlar içten,içten yanıyordur rahat ol yani
demekki çok özenilen,çok önemsenen birisinki arıyorlar açığını pasif biri olsan yüzüne bakmazlar zaten
canım demek eşini de kıskanıyor senden ki böyle yapıyor. başta görümceler çok yaptı bana şimdi ardımda 3 gelin aldıktan sonra anladılar değerimi. var mı geride evlenecek erkek?
kızlar ben normal doğuramıcam diye yürüyüşü bırakmıştım sizce yeniden başlasam mı nedersiniz:44:
bugün nst de iken bir hamile vardı sabah 9 da gelmiş doğuma,öğlen 12 falandı ben nst deydim,kadın bir ayyyyyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyy dedi bide baktım ki bebek sesimaaşallah kadın 10cm açılmış ve hiç dikiş yok nasıl imrendim 5 dak.sürdü doğumu darısı bizlere inşallah gerçi sezeryan olursa hiç bağırmicaz....
kızlar bu arada eşim geceliği aldı ben istemiyorum dedim ama hafif kızarak nasıl istemezsin hadi in arabadan dedi bende uzatmadım çünkü dün anlattı bu aralar çok sıkıntıları varmış
bende üstüne gitmek istemedim neyse 10 tane kadar kilot aldım ,çorap aldım ,bi tane basit bi gecelik bide fermuarlı polar eşofman takımı aldım hepsi 80 tuttu
çok doğru söylüyorsun canım
canım bizimki tek erkek maalesef.5 yıldır bana neler çektirdiler bende saf işte ne cvp verdim ne bişey sonra tak dedi mesafe koydum kırıldığımı belli ettim gidip gelmedim zaten yoğun bir işim vardı,şimdi biraz anladılarda eşimin peşini bıraktılar,hamile oluncada kıymete bindik ama yinede laf sokmalar devam ediyor huylu huyundan vazgeçermi
lezginka ama şimdi sezaryen keyfi olarak yasak değil mi?
badem kış geldi böyle oldu...
kızlarrrrrrrr... grip aşısı oldunuz mu? ben oldum... bebeği bile koruyormuş 6 ay. dr m ısrarla olun diyor.... siz de olun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?