2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oh,oh canım maşallah hayırlı olsun bebişine baya bişey almışsın

bu sein fiziğin doğumdan sonra bakım yap geçmezsedde geçmez kime ne canımm benm üzülmee boşver

valla kızlar onlar bir açığımı yakalasınlar dillerinden düşmem,kaç senedir yaranamamışımdır ,kayınvaldeme göre kızı dünya güzeli o akılllı biz salağız herşeyi o bilir biz bilmeyiz,kızını öve öve bitiremez kızınıda tam tersi kimse sevmez çünkü çok kıskanır herkesi özenir millete,hava atmayı çok sever ,kalbi çok fesattır,çocuk bir doğsun bakalım ne eleştiriler olacak düşünemiyorum

kompleksli canım bunlar boşver o tipler hiç memnun olmazlar senin zaten bişey yapmana gerek yok zaten canım onlar içten,içten yanıyordur rahat ol yani
demekki çok özenilen,çok önemsenen birisinki arıyorlar açığını pasif biri olsan yüzüne bakmazlar zaten

rica ederim... canım 3 paket bir set haline getirilmiş kartonla. sende mi öyle aldın? kaça aldın? Ben de unibaby internet tavsiyesinden öğrendim, hastanede öyle istedi. emzik de nuk damaklı demişler... aldım ben de...

kızlar ben normal doğuramıcam diye yürüyüşü bırakmıştım sizce yeniden başlasam mı nedersiniz:44:

başla tatlım ama terleme dikkat et...

canım demek eşini de kıskanıyor senden ki böyle yapıyor. başta görümceler çok yaptı bana şimdi ardımda 3 gelin aldıktan sonra anladılar değerimi. var mı geride evlenecek erkek?

oflu kız hep yazıyorum sana niye yazmıyorsun bana ...

canım maş. kızına gözünaydın normal yol görünüyor ıyyy şu çatı muayenesine takıldım ya benim dr bişey demedi onunla ilgili ben nts ye bir defa girdim ama ücret ödemedm

bugün yoruldum o zaman yarın başlıyayım canım sağol

canım maş. kızına gözünaydın normal yol görünüyor ıyyy şu çatı muayenesine takıldım ya benim dr bişey demedi onunla ilgili ben nts ye bir defa girdim ama ücret ödemedm

canım hiç sorma onu bende çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak

amiiiin canım inşallah bakalım son ödev çatı muayenesi onuda salı günü verdikmi tamam
ondan sonra teorik sınavımız bitecek uygulamaya geçeceğiz allahın izniyle

valla ben de çok heyecanlandım sen böyle anlatınca sanki benimki yaklaşmış gibi benim bide 33+3 Allahım kolay doğumlar nasip etsin tüüüm hamişlere

çok doğru söylüyorsun canım
canım demek eşini de kıskanıyor senden ki böyle yapıyor. başta görümceler çok yaptı bana şimdi ardımda 3 gelin aldıktan sonra anladılar değerimi. var mı geride evlenecek erkek?

canım bizimki tek erkek maalesef.5 yıldır bana neler çektirdiler bende saf işte ne cvp verdim ne bişey sonra tak dedi mesafe koydum kırıldığımı belli ettim gidip gelmedim zaten yoğun bir işim vardı,şimdi biraz anladılarda eşimin peşini bıraktılar,hamile oluncada kıymete bindik ama yinede laf sokmalar devam ediyor huylu huyundan vazgeçermi

bugün nst de iken bir hamile vardı sabah 9 da gelmiş doğuma,öğlen 12 falandı ben nst deydim,kadın bir ayyyyyyyyyyyy ıyyyyyyyyyyy dedi bide baktım ki bebek sesi maaşallah kadın 10cm açılmış ve hiç dikiş yok nasıl imrendim 5 dak.sürdü doğumu darısı bizlere inşallahgerçi sezeryan olursa hiç bağırmicaz....

kızlar ben normal doğuramıcam diye yürüyüşü bırakmıştım sizce yeniden başlasam mı nedersiniz:44:

başla tatlım

ne salaklarmış tatlım yaa,sallaaaaaa,başlayacam ben onun kızına da çatlaksız güzel göbeğine de

ayyy nasıl imrendim yaaa,inşallah biz de bir avazda doğururuz tatlım

güle güle kullan canım bi eksiğin aradan çıkmış oldu foto koyrsn hemde uyguna almışsın

sorun anlaşıldı: tek erkek. zamanla düzelir inşallah...

Nesrinim sağol canım,şimdi daha iyiyim,hastalık bırakmıyor yakamızı

funtunn ana kucağı güzelmiş canım,güle güle kullan

kontrole giden anneler maaşallah bebeklerinize,kiloyu takmayın,nasıl olsa en az 3 kilo doğarlar,bi de doğurması var bunun,kilolu bebek zor doğar

badem, mermaid, nigar kızlar geçmiş olsun iyi bakın kendinize..

bende bugün kan tahlili ve idrar tahlil sonuçlarını gösterdim doktora iyimiş. doktora dedim siz izmirde oturuyorsunuz benim gece sancım gelse nolcak nasıl geleceksiniz, o da 6 saat kadar zaten bekleme zamanı oluyo dedi yani geleceksiniz dedim. birde ordaki hemşirelere sordum hasta bezi getirmek gerekiyor mu hastane mi veriyor dedim. zor anladı önce alta yazılanı anladı sonra önlük anladı bebeklerede kullanılan bez dedim anladı yok biz ondan kullanmıyoruz dedi yetiyor ped dedi. normal doğumda olsa gece kalınıyormu dedim biz normal doğum yapmıyoruz demez mi nasıl yani dedim sizin doktorunuz kim dedi söyledim size söylemiş olmalı biz normal doğum yapmıyoruz dedi. ilk zamanlar ben sormuştum doktora hangi doğum daha iyi diye sezeryanı övmüştü normali kötülemişti ben normal doğum düşünüyorum demiştim eğer olursa diye. sona doğru ne olacağı konusunda tekrar görüşürüz demiştik. hemşire siz kesinleştirin bence dedi. özel hastane diye hep sezeryan yapılar sanırım. tekrar gittiğimde sorucam. sona doğru olmazsa doğum hastanesindeki doktora gidicem durum nedir diye normalmi sezeryan mi diye. ayy ordaki doktor çok canımı yakmıştı gıcık adam. ay aslında hiç istemiyorum doğum hastanesi çok kalabalık oluyo.

lezginka ama şimdi sezaryen keyfi olarak yasak değil mi?

badem kış geldi böyle oldu...

kızlarrrrrrrr... grip aşısı oldunuz mu? ben oldum... bebeği bile koruyormuş 6 ay. dr m ısrarla olun diyor.... siz de olun.....

canım daha yasa çıkmadı, zaten çıksa da en sona bi cümle eklemişler, annenin korkusu varsa diye
yani yine açık kapı bırakılmış... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…