2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

canım bugün sordum eczaneye lansinoh denen kremi 22. 5 dedi

kızlar ben kendime yani hastane buldum :)))
internette yakın illerde özel hastane aradık. karabükte özel medikar hastanesinin fotoğraflarına bayıldım :)
haftaya da oraya bi muayeneye gidelim dedik.. 70 km miş bize, 40 dk da gideriz diyor eşim...
normal doğum 500, sezeryan 550 miş, yenidoğan ünitesi falan da var.. inşallah doktoru da içime siner,
eşime diyorum ki, bugün keşke gitmeseydik devlet hastanesine.. oda yooo iyi oldu gördüğün diyor

ist.a gidemezsek bir B planı yapalım dedik yakın zamanda

Herkese merhaba,
Hastalara geçmiş olsun. Ne yazıkki ben de hastayım ıhlamur çok iyi geliyo. Ama daha iyileştirmedi beni.
Bebişleri görmeye gidenler güzel haberlerle dönmüş gözünüz aydın...

Canım yazdıklarını okuyunca güldüm kayınvalidenle, görümcenin haline. Sidik mi yarıştırıyolar seninle . Bence hiç üzülme sen bebeğin için çatladın, bi kusur değil bu. AMa yazık onlar bununla mutlu oluyorlarsa demekki sende başka kusur bulamıyolar :)

ay kızlar şu doğumdan önce göğüsten sıvı gelmesiyle süt bolluğunun bi alakası olmadığı birebir yaşayan tecrübe eden arkadaşlar var. o kadar sevindim ki anlatamam.ohh beeeeeeeeeeee:))

yok canım beni m kararım karar yapıcam 5 tane

amiiiin canım inşallah bakalım son ödev çatı muayenesi onuda salı günü verdikmi tamam
ondan sonra teorik sınavımız bitecek uygulamaya geçeceğiz allahın izniyle
canım çatı muaynesi için erken değilmi daha. benim doktorum dün dedi ki ayın 23 ünde gel tekrar ondan 10 gün sonra da çatı muaynesi yapıcakmış yani aralığın başında .sona doğru yapmamız dahaiyi doğumu tetikliyo çünkü dedi.erkenden çatı muaynesi yaptırma bence son hafta yaptırırsın

canım sen takma kafana onların edepsizliği bu. allah görümcene başka bir kusur vermiş ama karın çatlamasından da fena bir kusur.o onun ayıbı sen dert etme .herkesin bünyesi bir değil.senin çatlamış onun çatlamamış ne varmış bunda sen üzülme canım hem senin kocan birşey demiyo onlara laf düşmez başka birşey düşer

canım daha yasa çıkmadı, zaten çıksa da en sona bi cümle eklemişler, annenin korkusu varsa diye
yani yine açık kapı bırakılmış... :)

ama canım arkadaş demiş ya normal doğum yapılmıyor burada. tüm gebeler mi korkak demez mi bakanlık?

canım bugün sordum eczaneye lansinoh denen kremi 22. 5 dedi

canım ben 18 e aldım minicik bir şey...

iyi olmuş canım mantıklı acil durumda lazım b planı...

kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.

birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi

Son düzenleme:

Bende oyle biliyordum canim hatta hemsireye kanunen yasak degilmi falan dedim hic cevap vermemisti meger yasa cikmamis zaten dogum beni heyecanlandiriyo korku basiyo bide bu gibi seylerle ugrasiyoruz ya evde doguracam ben normal dogumsa ebemi cagirayim saglik ocagindan

canım ben molfixin göbekbağı oyuntulu yeni doğan bezini aldım..

kendim için de hastaneye sormadım hasta bezi gerekli mi diye ama uzun ped aldım..

canım henüz yasa çıkmamış ama isteğe bağlı sezeryan ve zorunlu sezeryan diye ayırmışlar,ikisinin ücreti farklı bazı yerlerde..

Canım ben patik koymadm çorap bide çoraplı patik koydm portbebe almadım pusetide götrmcem annem kucağmza alırız dedi zaten hemen arabaya bincez 5dk yol

canım ben molfixin göbekbağı oyuntulu yeni doğan bezini aldım..

kendim için de hastaneye sormadım hasta bezi gerekli mi diye ama uzun ped aldım..
bebeğe veriyorlarmış küçük bir paket bez.ben de mi molfix alsam o var ama almadım ne bileyim olmazsa küçük bir paket alıp denerim ben de uzun pet koydum ama ilkten hasta bezi istiyormuş benim doğum yptığım hastane.

İyiymiş canım ben sormadm bi ara soraym bari

Slm canım hangisi hayırlıysa o diyorum ben artık

ben de molfix göbek oyuntulu aldım... kendime uzun gece pedi ve 4 nolu çocuk bezi..

ben evde doğmuşum mahallede tecrübeli biri yaptırmış. hem de ayaklarım önce gelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…