canım az önce gelip aldılar yenisini gönderecekler...:)) Ay bende de oluyor çoğunlukla dönemiyorum
hastaneye sordum lansinoh ya da garmastan dedi bir de vajinal temizlik için sebamedin bir ürününü söylediler... arda beye sordum önceden kullanabilirsin dedi lansinohu...
yok canım lansinohta gerek yok diyor.
benim 37 artı 4 ya da 38 de alınacak...
benim güğüs ucu çevresinde ben gibi oldu 3-4 taneler..
yok bende canım...
bu arada kızlar bebek emerken yalnızca ucunu değil o geniş kahverengi yeri yakalarsa emerken o zaman yara da pek olmuyor...
istanbul canım bugün hareketli geçmiş şükür sorun yokmuş...
badem geçmiş olsun canım.
yavrus canım çok sevindim alınmış gecelikler...
bu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...
bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....
yok canım beni m kararım karar yapıcam 5 tanecanım o kadar derdide olur benm üst komsum en büyük kızı12en küçük oglu2.5yasında olan 5tane cocugu var ama hergün catlıyo kadın cok pişman arka arkaya olmasından hhergün hasta kadın sadece o deil daha bircok örnek var12tane cocuk büyütmüş komsu teyzemiz var bizim kızım şimdiki zamanda olsam 2den fazla yapmazdım zamane cocukları bi fena diyip duruyo demesi benden canım
canım çatı muaynesi için erken değilmi daha. benim doktorum dün dedi ki ayın 23 ünde gel tekrar ondan 10 gün sonra da çatı muaynesi yapıcakmış yani aralığın başında .sona doğru yapmamız dahaiyi doğumu tetikliyo çünkü dedi.erkenden çatı muaynesi yaptırma bence son hafta yaptırırsınamiiiin canım inşallah bakalım son ödev çatı muayenesi onuda salı günü verdikmi tamam
ondan sonra teorik sınavımız bitecek uygulamaya geçeceğiz allahın izniyle
neden ki canım sende geliyormuay kızlar şu doğumdan önce göğüsten sıvı gelmesiyle süt bolluğunun bi alakası olmadığı birebir yaşayan tecrübe eden arkadaşlar var. o kadar sevindim ki anlatamam.ohh beeeeeeeeeeee:))
canım sen takma kafana onların edepsizliği bu. allah görümcene başka bir kusur vermiş ama karın çatlamasından da fena bir kusur.o onun ayıbı sen dert etme .herkesin bünyesi bir değil.senin çatlamış onun çatlamamış ne varmış bunda sen üzülme canımbu ay başladı seviniyodum çatlamadı diye nasıl gergin cildim yağlar kremler boşa gitti,eşime gösterdim bak çatladı çirkin durursa napcam diye oda olsun sen canını sıkma ben seni her halinle seviyorum oğlumuz için keyfinden mi oluyo diyince içim birazda olsa rahatladım...
bide benim büyük görümcem pek sevmez beni açığımı falan görse kullanır,takık bana o gün aramış göbeğin çatladımı evet dedim,benim hiç çatlamadı çok güzel göbeğim falan dedi bana açıklama yaptı sanki ben sordum ona,kayınvaldemde benim kzımın göbeği pamuk gibi hiç çatlamadı güzeller güzeli falan fismekan çok canım sıkıldı napmam lazım anlayamadım bir türlü....
canım daha yasa çıkmadı, zaten çıksa da en sona bi cümle eklemişler, annenin korkusu varsa diye
yani yine açık kapı bırakılmış... :)
canım bugün sordum eczaneye lansinoh denen kremi 22. 5 dedi
kızlar ben kendime yani hastane buldum :)))
internette yakın illerde özel hastane aradık. karabükte özel medikar hastanesinin fotoğraflarına bayıldım :)
haftaya da oraya bi muayeneye gidelim dedik.. 70 km miş bize, 40 dk da gideriz diyor eşim...
normal doğum 500, sezeryan 550 miş, yenidoğan ünitesi falan da var.. inşallah doktoru da içime siner,
eşime diyorum ki, bugün keşke gitmeseydik devlet hastanesine.. oda yooo iyi oldu gördüğün diyor
ist.a gidemezsek bir B planı yapalım dedik yakın zamanda
canım bu zamana kadar hiç gelmedi göğsümden birşey . anarmol birşey yok bence herkeste gelmeye bilirhepinizin göğsünden birşeyler geliyor bende hiç tık yok bendemi anormallik var öyle sıkda tuvalete gitmiyorum ben galiba anormalim
ama canım arkadaş demiş ya normal doğum yapılmıyor burada. tüm gebeler mi korkak demez mi bakanlık?
iyi olmuş canım mantıklı acil durumda lazım b planı...
lezginka ama şimdi sezaryen keyfi olarak yasak değil mi?
badem kış geldi böyle oldu...
kızlarrrrrrrr... grip aşısı oldunuz mu? ben oldum... bebeği bile koruyormuş 6 ay. dr m ısrarla olun diyor.... siz de olun.....
kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.
birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi
Bende oyle biliyordum canim hatta hemsireye kanunen yasak degilmi falan dedim hic cevap vermemisti meger yasa cikmamis zaten dogum beni heyecanlandiriyo korku basiyo bide bu gibi seylerle ugrasiyoruz ya evde doguracam ben normal dogumsa ebemi cagirayim saglik ocagindan
kızlar dogum çantam hazır tek eksik benm terligim ve y.dogan bebe corabı yerine patik bıraktım şimdilik ama ..
ne olur ne olmaz diye vestiyere koyduk port bebe midir ne dir hani bebegi içine koyup tasıyorsun ya onun içine kalın battaniye kundak seklinde yapııp bıraktım bakalım şafak22
bebeğe veriyorlarmış küçük bir paket bez.ben de mi molfix alsam o var ama almadım ne bileyim olmazsa küçük bir paket alıp denerim ben de uzun pet koydum ama ilkten hasta bezi istiyormuş benim doğum yptığım hastane.canım ben molfixin göbekbağı oyuntulu yeni doğan bezini aldım..
kendim için de hastaneye sormadım hasta bezi gerekli mi diye ama uzun ped aldım..
kızlar hastaneme sordum : kadın doğum pedi(hasta bezi, normal ped değil nette baktım) sebamedintim(vajinal temizlik için şampuan gibi bir şey sanırım),ıslak pamuklu mendil(uni baby ıslak mendil) göğüs kalkanı, kremi(lansinoh ya da garmastan) bunun dışındaki şeyleri hastane veriyormuş. bebeğin ilk gün giyeceklerini. ben gecelik mi pijamamı nasıl isterseniz dedi...
Slm kizlar hergun okuyorum ama ilk defa bi konuya cvp yaziyorum bende kismet olursa aralik 26 annesiyim ama gecen haftaki kontrolumde bebek donmemis buyuk ihtimal sezeryan dedi doktor teyzemiz cok uzuldum ben normal cok istiyordum ama hayirlisi tabi kizim icin skintilarimiz cok plesenta sismesi var bide bebegim mankenlige aday 33 haftalik olmamiza ragmen 1900 grmizama. Saglikli olsunda onemli degil
kızlar ben burda yenidoğan bezi bulamadım hep 2 numara bez var en ufak yenidoğan bezi yok siznerden aldınız bezlerinizi hangi marka aldınız ben canbebe almak istiyorum prima bazı bebeklerde alerji yapıyormuş riskli diye canbbe istiyorum ama canbebe bulamadım.
birde yanınıza hasta bezimi alıcaksınız kendiniz için yoksa sadece pet mi
Bende oyle biliyordum canim hatta hemsireye kanunen yasak degilmi falan dedim hic cevap vermemisti meger yasa cikmamis zaten dogum beni heyecanlandiriyo korku basiyo bide bu gibi seylerle ugrasiyoruz ya evde doguracam ben normal dogumsa ebemi cagirayim saglik ocagindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?