2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

10 Kasım benim, en büyük yasım..
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 74. yılında şükranla, özlemle ve rahmetle anıyoruz..

aynı zamanda siirtte düşen askeri helikopterde ölen 17 şehidimizin ölüm yıldönümü oldu çok üzüldüm ya allah yakınlarına sabır versin çok,çok zor

ay kızlarr demin bi sancı girdi kasığımın alt taraflarına doğru..
abooww ne ağrıydı öyle yaa canım çıkıcak sandım..
belki 2-3 dakika sürmüştür.
amaa o sancıdan sonra nasıl normal doğuracağım diye düşünmedim desem yalan olurrr

ay maşallah bu tosuna ablan benimseyebildimi bari bebeğini

hahaha tatlım bu ablamın üçüncü bebeği ama öyle inat öyle inat ki bilemiyorum nasıl hissediyor bir görseniz tosuncuk gibi topitik ya eğer bi keyfi kaçsın ortalığı yıkıyor hahaha ablama müstehak ne gerek vardı üç tane yaptı ben sadece sevmeye bakarım valla

hehe bende dün gece öyle düşündüm ama inat ettim allahın izniyle doğurcam

Allahım bi kolaylığını verir ozaman canım şimdiden düşünüp dert etme hiç düşünmüyorum ben vala

aman kurban olsunlar ona maşallah ne şekerdir o şimdi tam ısırmalık eh göze alıp doğurduysa bebeğin suçu ne katlanacak artık
bu arada canım babana allah rahmet etsin

maşallah canım yaa tosuncuk olmuş buu yüzünüde görseydik keşke bu arada başın sağolsun canım
ayy bizim mibişlerde gelsin artıkkkkkk

yaaa evet bende istiyorum artık benimde tosuncuk oğlum gelsin Bu zaten şişman doğdu 3850 doğdu 18 günde 1 kilo almış irice bişey hehehe ama sevmesi çok güzel oluyo tosuncukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…