yaaa evet bende istiyorum artık benimde tosuncuk oğlum gelsin Bu zaten şişman doğdu 3850 doğdu 18 günde 1 kilo almış irice bişey hehehe ama sevmesi çok güzel oluyo tosuncukları
bende normal istiyorum ama nası bi sancıydı ayakta duramadım yaa
düşünmüyodum zaten de
ama o sancı geldi ya çok zorrrr demekki dedim normal doğum :44:
anlıyorum canım bende dün gece ölüyorum sandım heralde gaz sancısıydı ama öldüm resmen belki sende ters bi hareket yapmışsındır ondan ağrımıştır
benim normal doğranlardan duyduğuma göre dayanlmayacak bi acı değilmiş bizde görcez bakalım nasıl olacak
ben dün hastanedeyken kadının birinin suyu felan gelmiş ama hiç ağrısı yokmuş ona rağmen nst'de sancısı çıkmıştı belli olmazki canım değişiyor kişiye göre
doğurması değilde o sancı çok zor oluyomuş kayınvalidem diyo bana sen o sancıya dayanamazsın sezeryana alın beni dersin diyo bende dayanırım hem artık ağrısız doğum diye bişey var dedim kararlıyım yanı çatı muayenesinden bi tam not alıp doktorum kesin normal desin normal doğum yapıcammmm
vala aynı benim gibi düşünüyosun sende o yüzden bizim doğumlar nasıl olacak çok merak ediyorum
ooooo ne güzel nerdeee varmı kız öyle doğumbende çok merak ediyorum dünüşüm:))inş bi avazda doğururuz hepimiz zaten rüyamdaki gibi olursa varyaa oooo ben 1 değil 10 çocuk doğururum pır diye doğurdum kaç defa
acıyla mı
günaydınlar hanımlar bende temizliğimi yaptım geldim yanınıza yoksa kalıyor buraya dalınca
ooooo ne güzel nerdeee varmı kız öyle doğum
yok canım eksik yazmışım en az acıyla demek istedim
vardı canım baksana sabak mavi yazmıştı 9 da doğuma gelmiş 12 bi avazda doğuru vermiş kadın belki bizde hemen öyle doğuru veririz
ay inşallah canım ya ben şu çatı muayenesini bekliyorum heycanla ne olacak diye
günaydın canım hoşgeldin sen yine iş yapıyomuşsun ben sadece akşam yemeği yapıyorum
aynen canım bende onu bekliyorum benim doktorum 38.haftada yapıyomuş öyle demişti bana hamilelerin psikolojileri açısından daha önce bakmıyorum demişti bana kanamam olunca kanamam olmasaydı alttan bakmicaktı :)))38 haftaya kadar
aynen canım bende onu bekliyorum benim doktorum 38.haftada yapıyomuş öyle demişti bana hamilelerin psikolojileri açısından daha önce bakmıyorum demişti bana kanamam olunca kanamam olmasaydı alttan bakmicaktı :)))38 haftaya kadar
ne zamandır bende öyleyim canım da bugün yapayım kalk dedim kendime malum pazartesi doktora gidecez ne olur ne olmaz gelip yetişecek kimsede yok bur da malum gurbetteyiz işler sarpa saracak bırak bu tembelliği dedim kendime
bende çok merak ediyorum pazartesi yapılacak bakalım neler olcak
heee o zaman benim doktorda erken bakmış sayılmıyor değilmi canım
banada enfeksiyon varken bir defa alttan baktı başkada bakmadı hiç sevmiyorum ya şu alttan muayeneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?