2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaaa evet bende istiyorum artık benimde tosuncuk oğlum gelsin Bu zaten şişman doğdu 3850 doğdu 18 günde 1 kilo almış irice bişey hehehe ama sevmesi çok güzel oluyo tosuncukları

maşallah ablanın sütü yarıyo demekki canım inş bizim sütümüde yarar bebişlerimiz böyle tosuncuk olur

bende normal istiyorum ama nası bi sancıydı ayakta duramadım yaa

anlıyorum canım bende dün gece ölüyorum sandım heralde gaz sancısıydı ama öldüm resmen belki sende ters bi hareket yapmışsındır ondan ağrımıştır
benim normal doğranlardan duyduğuma göre dayanlmayacak bi acı değilmiş bizde görcez bakalım nasıl olacak
ben dün hastanedeyken kadının birinin suyu felan gelmiş ama hiç ağrısı yokmuş ona rağmen nst'de sancısı çıkmıştı belli olmazki canım değişiyor kişiye göre

düşünmüyodum zaten de
ama o sancı geldi ya çok zorrrr demekki dedim normal doğum :44:

doğurması değilde o sancı çok zor oluyomuş kayınvalidem diyo bana sen o sancıya dayanamazsın sezeryana alın beni dersin diyo bende dayanırım hem artık ağrısız doğum diye bişey var dedim kararlıyım yanı çatı muayenesinden bi tam not alıp doktorum kesin normal desin normal doğum yapıcammmm

ne güzel valla bizde sancısız doğuralımmmmmmmmm

vala aynı benim gibi düşünüyosun sende o yüzden bizim doğumlar nasıl olacak çok merak ediyorum

vala aynı benim gibi düşünüyosun sende o yüzden bizim doğumlar nasıl olacak çok merak ediyorum

bende çok merak ediyorum dünüşüm:))inş bi avazda doğururuz hepimiz zaten rüyamdaki gibi olursa varyaa oooo ben 1 değil 10 çocuk doğururum pır diye doğurdum kaç defa

ay inşallah canım ya ben şu çatı muayenesini bekliyorum heycanla ne olacak diye

aynen canım bende onu bekliyorum benim doktorum 38.haftada yapıyomuş öyle demişti bana hamilelerin psikolojileri açısından daha önce bakmıyorum demişti bana kanamam olunca kanamam olmasaydı alttan bakmicaktı :)))38 haftaya kadar

günaydın canım hoşgeldin sen yine iş yapıyomuşsun ben sadece akşam yemeği yapıyorum

ne zamandır bende öyleyim canım da bugün yapayım kalk dedim kendime malum pazartesi doktora gidecez ne olur ne olmaz gelip yetişecek kimsede yok bur da malum gurbetteyiz işler sarpa saracak bırak bu tembelliği dedim kendime

heee o zaman benim doktorda erken bakmış sayılmıyor değilmi canım
banada enfeksiyon varken bir defa alttan baktı başkada bakmadı hiç sevmiyorum ya şu alttan muayeneyi

ne zamandır bende öyleyim canım da bugün yapayım kalk dedim kendime malum pazartesi doktora gidecez ne olur ne olmaz gelip yetişecek kimsede yok bur da malum gurbetteyiz işler sarpa saracak bırak bu tembelliği dedim kendime

iyi yapmışsın tatlım yardım edenin yoksa mecbur tabi gerçi benimde yanımda kimse yok ama annemi bekliyorum ufak işler dışında bişey yapmıyorum
sende çok fazla yüklenme bari

heee o zaman benim doktorda erken bakmış sayılmıyor değilmi canım
banada enfeksiyon varken bir defa alttan baktı başkada bakmadı hiç sevmiyorum ya şu alttan muayeneyi

yok erken değil canım zamanı artık:)))) sonuçta hala normal doğum kesin değil duruma göre sezeryan tarihini belirlemesi gerekiyo sezeryanı son haftaya kadar bekletmiyolar biliyosun 38 den donra almaya başlıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…