heee o zaman benim doktorda erken bakmış sayılmıyor değilmi canım
banada enfeksiyon varken bir defa alttan baktı başkada bakmadı hiç sevmiyorum ya şu alttan muayeneyi
iyi yapmışsın tatlım yardım edenin yoksa mecbur tabi gerçi benimde yanımda kimse yok ama annemi bekliyorum ufak işler dışında bişey yapmıyorum
sende çok fazla yüklenme bari
bende çok merak ediyorum pazartesi yapılacak bakalım neler olcak
aaa senindemi yapılacak benimkide salı günühaber ver ama tamam mı?
eczereyrey demişte doğumu başlatıyor felan diye bende ondan dedim canım ama bana sorsan erken değil yani senin dediğinde doğruyok erken değil canım zamanı artık:)))) sonuçta hala normal doğum kesin değil duruma göre sezeryan tarihini belirlemesi gerekiyo sezeryanı son haftaya kadar bekletmiyolar biliyosun 38 den donra almaya başlıyolar
evet canım haklısın bende aynen annemi bekliyorum inşallah perşembeye gelecek ama ne olur ne olmaz diyorum kendime yarın eşime yaptıracağım
tamam mutlaka yazarım bir aksilik olmazsa
hadi hayırlısı olsun canım
eczereyrey demişte doğumu başlatıyor felan diye bende ondan dedim canım ama bana sorsan erken değil yani senin dediğinde doğru
iyi bari canım sevindim annenin gelecek olmasına benimkide 1 aydır erteliyor ama bakalım sözde yarı binecek ama ses yok halainşallah yine ertelemez
Canım alışkanlıklarmz işte insan kendi evine alıştgmı sanki ailesinin yanında yaşamamş o eşyalrı kullanmamş derlerdi inanmazdm allah korusun tekrar oraya dönmek zorunda kalsam yapamam ya.gece 1 gibi yattm 3 gibi kalktm
uyku iyice haram oldu bizlere.
ailemn yanındaym yine.ama yatak pek sert,yorgan çok ağır.
halbuki bekarlık yatağmdı.ne rahat yatardm.
şimdi nasl yabancı.
neyse bu geceyi geçirdim bi türlü..bi yarnm kaldı.
yarn gece de burda yatıcam.pazar günü kociş gelicek
bu haftada gündüz çalışıyor olcak,gecemiz gündüzümüz birbirine girdi valla :26:
Eki Görüntüle 549320
doğum hediyemi de aldk,hatta şmdiden takıyorum bile
bnm küpelerim bunlar iştee
hava kapalı canım ondandırya benim telefonuma bişey oldu çekmemeye başladı sinir ediyo beni
inşallah canım ertelemez sonuçta en ihtiyaç duyduğumuz zamanda yanımızda olmazlarsa ne yapalım biz
hava kapalı canım ondandır
aynen öyle canım ama ilkten baya bi söyledim çok ağırlaştım sıkıntı çekiyorum gel diye baktı erteleyip duruyor dahada bişey demedim
allah kimseye muhtaç etmesin
bence doktorlar biliyor zaten kızlar telaş etmeyelim bi sorun olacak olsa yapmaz diye düşünüyorum ama
bu arada bi soru soracam bayanlar bende kan uyuşmazlığı var benim gibi olan var mı
hava kapalı canım ondandır
aynen öyle canım ama ilkten baya bi söyledim çok ağırlaştım sıkıntı çekiyorum gel diye baktı erteleyip duruyor dahada bişey demedim
allah kimseye muhtaç etmesin
Günaydın kızlaaarrrr bişe sorcam benim gibibütün gece bebeği uyuyan var mı yaaa sabaha kadar hiç sesi soluğu çıkmıyo oğlumun sabahta kahvaltı yapmadan harekete geçmiyor bütün gece uyucak olması iyide bana bi garip geliyo acaba benmi duymuyorum geceleri hareketlerini
amin canım canını sıkma sende ne yapacaksın kendini de yorma olmazsada olmasın zaten evlerimizde ne var da bizim durumumuz belli karnı burnunda bayanlarız doktor bana her gitmemde söylüyor bol bol dinlen evi temizliyim diye kendini yorma diye
bendede var canım iğneni yaptırdın mı sen????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?