öyle canım ne yapayım ya önceden çok iş yapıyodum şimdi umursamıyorum saldım yani
benim erken doğum tehlikesi yok diye önceden olanı yapmadı doktor doğumdan sonra yapacak ama en ufak bi kanama olursa hemen beklemeden geliyorsun dedi süreklide kan uyuşmazlığı testini yaptırıyorum
günaydınlar hanımlar bende temizliğimi yaptım geldim yanınıza yoksa kalıyor buraya dalınca
ben de biraz sonra başlıyacam.hergün bir oda yapıyorum.çok kolay oluyor.evim zaten 2+1 hehehehe
ne zamandır bende öyleyim canım da bugün yapayım kalk dedim kendime malum pazartesi doktora gidecez ne olur ne olmaz gelip yetişecek kimsede yok bur da malum gurbetteyiz işler sarpa saracak bırak bu tembelliği dedim kendime
Günaydın hanımlar..
mutlu hafta sonlarııı :))
ben size oğlumun cicişlerinden göstericemEki Görüntüle 549344 Eki Görüntüle 549343 Eki Görüntüle 549345 Eki Görüntüle 549346 Eki Görüntüle 549347 Eki Görüntüle 549348 Eki Görüntüle 549349 Eki Görüntüle 549350 Eki Görüntüle 549351 Eki Görüntüle 549352 Eki Görüntüle 549353 Eki Görüntüle 549354
hmm anlıyorum tatlım ben geçen sene hamile kalmıştım kal atışları başlamadı kürtajdan sonra yaptırmıştım bi tane şimdide 28. haftada olması lazım doktorum yzdı ve yine yaptırdım ozaman erken doğum riskim yoktu ama yapılcak dedi doktorum bende her ay gittiğimde yaptırıyorum testi. bide doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre yapılcakmış benim grubumu alırsa gerek yokmuş eşiminkini alırsa yeniden iğne olucakmışım
kızlar aranızda iyotsuz tuz kullanan var mı..ya da hiç tuz kullanmayan..
evet canım senin bir gebelik geçirmişsin canım benim daha önce olmadım il gebelik ama en başlarda anormal şekilde testler şüpeli çıktı iki kere arka arkaya yaptırdım olmayınca doktorum istanbula daha kapsamlı bir labaratuara gönderdi şükür ki birşey çıkmadı çıkması mümkün değildi zaten ama doktorum da bu nasıl böyle şüpheli çıkıyor daha önce gebelik kürtaj yok bunun olması mümkün değil diyor du sağolsun çok ilgili bi doktor benden çok telaşlanmıştı
benim bikaç işim var halledeyim geliyorm kızlar gitmeyin biyere heee
benim bikaç işim var halledeyim geliyorm kızlar gitmeyin biyere heee
kızlar dün iğnemi vurdurmaya sağlık ocağına gittim beni takip eden ebe vurdu iğnemi sonra hamile pantololum vardı dar giyiniyosun dedi bana bide karnını sıkıyo o dedi bende hayır çok rahat sıkmıyo dedim artık böyle şeyler giyinme bol giyin dedi
valla ben normal tuz kullanıyorum hormonlar düşük çıkıyor ama doktorla bişey demedi bana bu konuda
ben çuval gibi giyiniyorum ya anca öyle rahat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?