kızlar dün iğnemi vurdurmaya sağlık ocağına gittim beni takip eden ebe vurdu iğnemi sonra hamile pantololum vardı dar giyiniyosun dedi bana bide karnını sıkıyo o dedi bende hayır çok rahat sıkmıyo dedim artık böyle şeyler giyinme bol giyin dedi
ay ne güzel ya evi küçük olanlar ve eşyası az olanlara özeniyorum vala çok aptalmışım ne gerek varsa okadar eşyaya sanki bugünkü aklım olsa bi yatak odası bi koltuk takımı bide tv ünitesi alırdım
kızlar dün iğnemi vurdurmaya sağlık ocağına gittim beni takip eden ebe vurdu iğnemi sonra hamile pantololum vardı dar giyiniyosun dedi bana bide karnını sıkıyo o dedi bende hayır çok rahat sıkmıyo dedim artık böyle şeyler giyinme bol giyin dedi
evet canım hem küçük hem de eşyam az.lojmanda oturuyoruz.inan 2 yıldır burdayız çok rahat ettim.oğlumun odasına çok karışmıyorum büyük temizlik dışında kendisi topluyor.bazen toz alıp süpürüyor bile canım oğlum.bana 2 oda kalıyor.toplam 2büyük 2 küçük 4 camım var.normal zamanda 3-4 saatte büyük temizliğin hepsini bitirebiliyorum.bi de kızlar urfada yaşıyorum burada evlerin yıkanması adeti var ilk başta yadırgamıştım ama o kadar kolay bir şey ki yarım saatte ev duvarlar dahil tertemiz oluyor tek bir toz kalmıyor.
canım ben de çuval gibi giyiniyorum,karnıma giydiğim şeyin lastiği bile dokunsa rahatsız ediyor beni,daha geçenlerde hamile pantolonu aldım en büyük bedenini hem de ama o bile sıkıyomuş gibi geliyor giyemiyorum,evde de eşimin eşofman altlarından giyiyorum cnm pacalarını katlayıp 2xl beden
evet canım hem küçük hem de eşyam az.lojmanda oturuyoruz.inan 2 yıldır burdayız çok rahat ettim.oğlumun odasına çok karışmıyorum büyük temizlik dışında kendisi topluyor.bazen toz alıp süpürüyor bile canım oğlum.bana 2 oda kalıyor.toplam 2büyük 2 küçük 4 camım var.normal zamanda 3-4 saatte büyük temizliğin hepsini bitirebiliyorum.bi de kızlar urfada yaşıyorum burada evlerin yıkanması adeti var ilk başta yadırgamıştım ama o kadar kolay bir şey ki yarım saatte ev duvarlar dahil tertemiz oluyor tek bir toz kalmıyor.
bu arada bi soru soracam bayanlar bende kan uyuşmazlığı var benim gibi olan var mı
B'nde de var CNm test yaptırmadım mı?4.ayda yapılıyor
sana doktor mu yasakladı benim ayaklarım şişdi ebede tuzu kıs dedi bende azalttım
benim de dün geceden beri bu durum kafama takıldı,ben de tiroid yetmezliği var, hamilelik öncesinde dr. bana iyotsuz tuz kullanmalısın dedi,ben de yaklaşık 1 senedir öyle yapıyorum ama gebelikte iyotun bebek gelişimi için önemi varmış, tiroid doktorumda değiştiği için yeni doktora hiç sormadım hamilelik sonrası iyotlu tuza geçmeli miyim diye,acaba yanlış mı yaptım diye yiyip duruyorum kendimi,bütün gece bir sürü kabus gördüm bu yüzden,bebeğime zarar verdim mi acaba diye..artık doğumda yaklaştı şimdi ne yapsam boşş.
ne güzel yaaabenim evimde yok yok vala sinirlerim bozuluyo bazen eşyaların çok olmasından. aa ne değişik bişey parkeli evler nasıl oluyo peki canım suda şişer sonuçta
canım parkeli değil taban fayans ya da karo duvarlar yaglı boya pencereler pimapen plastik bir tek kapı tahta onada su tutmuyoruz ama yıkaması öyle zevkli ki hortumu alıp baştan aşağı tutuyorsun
Evi süpürdüm geldim ama çok yoruldum..
Ev işi yapmak bu kadar zor mu oldu bana yaa
CNm hıç dert etme eğer bı problem olsaydı Dr ultrasondan gelişiminden hemen farkederdi hiç meraklanma hiç tuz kullanmayın dıyo Dr hamur da yeme dıyo bana başından beri gecen hafta saglık ocağında ası olmuştum oradaki Dr de tuz yemezsen şişin az olur su 1ayı ıdare et bak teşekkür edeceksın bana demişti)
hadi bakalım cnm darısı bize..
oflum sana bişey sorcam cnm,sen de de tiroid vardı dimi yanlış hatırlamıyosam,sen tuz kullanımıyla ilgili ne yapıosun,yani normal tuz mu kullanıyosun yemeklerine falan yoksa iyotsuz mu,doktorun bişey demiş miydi sana.
ne güzel yaaabenim evimde yok yok vala sinirlerim bozuluyo bazen eşyaların çok olmasından. aa ne değişik bişey parkeli evler nasıl oluyo peki canım suda şişer sonuçta
yaptırdım canım her ay yaptırıyorum
iklimi sıcak olduğundan parkeli ev pek yok.şöyle deterjanlı suyla kapı pencere duvar her yer yıkanıyor.odaların gider ve akıntısı da ona göre ayarlanmış.çok pratik oluyor.
Walla CNm bn 2farklı Dr gıdıyorum her ay.ben dedımkı ya farkedemezsek bısey olursa bebegıme 8.haftamda az kanamam olmuştuda bıraz pinpirikliyim Dr konusunda bana test yaptılar fln rutınmış bırdaha yapmadılar dedımkı ya bebeği zehırlıyorsam Dr da dedıki ultrason muayeneleri her ay duzenlı takıp bunun için gerekli.eger bebekte uyuşmazlık oluyorsa bebek şişiyormuş CNm eli yüzü herhangı bır organı yanı düzgün bı Dr un bunu farketmemeli mümkün degıl dedı bn hıç ıgne fln olmuyorum olmadımda 2.rıskte doğduktan sonra ıgne yapılıyormuş bebişin kan grubuna göre...yanı Dr rutınmış muayenede gelısımı normal hersey ıyı dıyosa endıselenme CNm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?