2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Bayanlar ben bişey sorucam size, hepimiz nerdeyse aynı haftalarda olduğumuz için siz daha iyi bilirsiniz. Ben hala çalışıyorum ama sürekli oturuyorum ayakta değil işim. Ama ayağa kalktığım zamanlar genital bölgem çok ağrıyo. acıyomu sızlıyomu anlamıyorum ama dıştan bi ağrı gibime geliyo, sanki masanın kenarına çarpımışım da acımış gibi. Yani bebeğin yaptığı ağırlıkmı diye düşünüyorum onuda anlamıyorum, bebek genelde kasığıma baskı yapıyo o zaman hissediyorum ama bu genital ağrıyı anlamadım. Birde lavaboya girip çıktıktan sonra hafifliyo biraz ağrısı. Sıkışınca çok da tutmuyorum.

iklimi sıcak olduğundan parkeli ev pek yok.şöyle deterjanlı suyla kapı pencere duvar her yer yıkanıyor.odaların gider ve akıntısı da ona göre ayarlanmış.çok pratik oluyor.
hayırlı öglenler nasılsnz hanımlar
burdada böle bütün evi yıkıyorlar cam kapı duvar yer ama bana pek zahmetli geliyor temizcene silmek daha mantıklı

ben aralık annesi değilim gerçi ama aynı tarif ettiğin acı bende de var. artıyor giderek.

evet canım hipotiroidi var.
yooo işim yok iyotsuz tuz mu arıcam
normal tuz kullanıyorum...
tshde normal değer aralıklarındaysa bir sorun yok..
senin kaç çıkıyo..
ben her ay baktırıyorum

canım ben de her ay gidiyorum kontrole,tsh geçen ay 3,28 di,doktor biraz daha ilacın dozunu arttırdı,gebelik ilerledikçe tiroid ihtiyacı artar dedi,100 lük alıyorum şimdi hergün,bu ay da tsh 1,70 çıktı.. st3,st4 de normal aralıklarda çıkıyor.

hamilelik öncesinde başka bir endokrinciye gidiyodum o bana iyotsuz tuz al demişti ben de o günden beri hep öyle yapıorum ama bebeğin iyot ihtiyacını karşılayamamış olmaktan korktum şimdi de,iyot eksikliği fiziksel ve zihinsel problere neden olur diyo internette.. yeni doktora da hiç sormamıştım ben iyotluya geçeyim mi diye,ama doğuma da az kaldı,ne yapcam bilemedim,telaş oldum birden.

ilacı kullanıyosun ya tamam işte sentetik de olsa ilaç dolayısıyla karşılamış oldun iyot eksikliğini.
boşuna vesvese yapma bence ilacı kullandığın sürece bi sorun olmaz..
benimde bu ay 1.60 falan çıktı 5 aydır falan gtmiyorum zaten doktora.
kendi kendime ayarlıyorum ilaç dozumu :)

sorma cnm ya herşeyden huy kapmaya başladım.. kızıyorum da kendime.

bir süre sonra gercekten de insan kendi kendinin doktoru oluyor galiba dediğin gibi..sağol cnm cevabın için

ben hala kahvalti modundayim hava soguk disari ciksam bi dert cikmasam ayri....bende artik masayi toplayayim da isime bakayim...hamile bir kadin gece 3 te yatarsa 1.30 da kahvaltidan kalkar...tembellik diz boyu...

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım.
seastire geçen gün özelden msj atmıştım sana gitmedi sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…