2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ymd kuzum sinirlenme...

Arkadaş eminim orada sezaryen doğumun gerrekedikçe yapılmaması için vurgu yapmış...kötü niyetle değildir...

ikisi de kişiden kişiye değişir. ben sezaryenimden ilk 2 günkü gaz sancısı dışında sorun yaşamadım. ben tek o anı hissedemedim bebeğimi göremedim ilk anda ve ilk uyanma anında algılayamadım diye üzüldüm. bir de sezaryende olabilecek bir durum beni buldu mesaneme sezaryen dikişim yapışmış 8 sene sonra başıma iş aştı bu yüzden neredeyse bu bebeğimi kaybediyordum. Drler hastayı bilinçlendirmeli şimdi prenses doğum filan da var. şayet çok derin korkular yoksa(ki çoğunu da biz kadınlar üretiyoruz- birçok konudamesela ben adet olmaktan korkardım anlatılanlar yüzünden) tıbbi zorunluluk yoksa hasta bilinçlendirilmeli.

zorunluluk varsa zaten sezaryen yapılır. ilk doğumum benim ağrı kontrolünü bilmemekten sezaryen oldu dr de makas deyince korktum:))
yabancı ülkeler gibi doğum anında motive edecek kimse de yok. amerikada doğum yapmış arkadaşım anlattı doğum anında ebe elini tutuyor birazdan çok mutlu olacaksan dünyalar güzeli bir bebeğ kavuşacaksın vs... bizde daha yeni yeni bilinçleniliyor. eskilerden çok duydum hastanede acı şekerken yaparken bana mı sordun, 1 sene sonra yine yaparsın vs. diyenleri...

İnşallah hepimiz için en sağlıklı olan hangisiyse o olur... bu konu çok hassas bir konu...

demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun

Aynen öyle canım olmasa ne olur... çok şanslı kuzun... herkes onu çok seviyor...

günaydın canım afiyet olsun yarasın kızçene

sağol canım heyecanlar başlıyor artık benim dün akşama kadar doğumu bu kadar yakın düşünmemiştim uyuyamadım karnımın mideye dogru olan yere geldi dayandı bi agrı ki sorma kımıldayamıyorum eşim de adeta nöbet tuttu doğuma gideceğiz diye bunlar sancı değil canım diyorum ama tetikte bekledi

niye öyle diyorsun canım ya maşallah şanslılar bebişler

ah canım benim oğlum hep yukarda midemde yada kaburgalarımı acıtıyo orada olunca çok rahatsız oluyorum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum bide boşluğumdanda vazgeçmiyo sıpa:) demicem daha öyle şanslı benim yakışıklı oğlum

canım ben de ilk bebeğini sezeryan yapmış biri olarak şu teyze gibi olur sözlerini hakaret olarak algılıyorum.ne kadar saçma bir yorum.

demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun

tabii canım beşik nasıl olsa alınır.insan hevesleniyor.mümkün olduğunca eksiksiz olsun istiyor ama sen çok şanslısın.çevrende sana destek olanlar var.gider alıveririler acil bir durumda.geçen sene bir arkadaş erken doğum yaptı.beşik falan bir sürü eksiğini babaları hemen gidip 2 saatte aldı gedi hastaneden çıkmadan yetiştirdi.

benim kızım akıllıydı annesi üzmezdi hiç olmadıydı ama artık sığmıyor yavrum ne yapsın

evet çok doğru söylüyosun artık hiç bişeyi dert etmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…