2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende senin gibi diyorum her yeri anladım ama orası niye kıllı diyorum kendi kendime off gerçekten zor kadın olmak kıl derdi bitmez her ay kan derdi bitmez
hiç sorma ya hayat boyu çek işin yoksa ama ben doğumdan sonra kesin epilasyona gitcem

Canım iyiydim ama sinirlendim şu yazıya :)
canım iyi ol aldırma böyle şeylere arkadaşın kötü nyetle yazdığını düşünmüyorum ama gerçeği söylemek gerekirse o cümle banada çok ters geldi
böyle bir lafın ne gibi bir mantıklı açıklaması olur anlamıyorum anneliği hissetmeye gelince 9 karnında onu besleyip her tekmesini hissetmek için elimiz karnımızdan gitmiyorda sezaryenle doğuracaz diyemi anne değilde teyze gibi olacakmışız
ayrıyetten bu iş belli olmaz yani allahın emri değil normal doğurmak sonuçta doktor normal desede allahtan bi aksilik olur sezaryen gerekir o zaman biz teyzemi olacaz yani
isteğe bağlı yaptıranlarında keyfi yaptırdığını düşünmüyorum ben herkes böyle bişeyi kaldıramayabilir eğer kişi kendini tanıyorsa neden zorlasınki normal olsun diye sonuçta seninde dediğin gibi bende kimsenin kendini kestirmeye meraklı olacağını sanmıyorum yani ne tarafından bakarsan bak saçma hatta komik bi yorum birde bunu söyleyen prof yani bravo ona
demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun
şanssız deme kız damadıma aksine şanslı o kötü şeyler hatırlatmak istemiyorum canım ben şimdi sende kötü şeyler düşünme
sen dert yanıyosun ben ne yapayım çocuğum bugün ,yarın doğacak ortada beşik yok ah bu annem ah
yavrus sana da kolay gelsin ah biz bu kadınların derdi
sağol canım sanada afiyet olsun
hahay bizim ebelerde yaparkende böyle bağırıyomuydun kes sesini diyor ne alakası varsa halbuki bu tarz konuşanlarında %90 ı kadın
aslında dediğin gibi normal doğum yapacak olanlar psikiyatrik destek görmeli motive edilmeli ama malesef ülkemizde bırak doğum olayını insan canının dahi değeri yok
allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi normal veya sezaryen ne olursa artık
günaydın kızlar...
boğazım ağrıyor sanırım üşüttüm offfff ya grip olmak istemiyorum..

geçmiş olsun tatlım inşallah o kadarla kalır fazla ilerlemez rahatsızlığın

Evet yavruscum dıkkat etmemiştim hayatım hıçkırığı nasıl oluyo dıe burdan okumuştum dün de tesadüfen denk geldi))

B'nde teyze değilim ANNEYİM bn ANNE !!!!! karnıma düştüğü andan ıtıbaren hemde doğurmamış olsam da ANNEYİM )bnmde ruh saglıgım kötü korkuyorum arkadasım sen bunu yaşamadığın için bilemezsin sen evliliğinde problemler yaşamamış olabılırsın ama burası genel bı sıte senın gıbı olmayanları da düşünüp onlara saygı duyman gerekır durduk yere bu kadar anneyi üzmeye hakkın yok..Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin bnm de raporum var normal dogum kesınlıkle yapamaz die hemde hiç çocuğum yokken boyle karar verdiler sen şimdi oturduğun yerden bişeyler bulup keyfıme sezeryan yapıyorum die bana teyze gibisin dıyemezsin arkadaşım..he sırf kanun açısından Dr ler fazla para alıyorlar devletten die bunu paylaşıyorsan ztn sigortamın geçmediği bı hastanede yapıcam doğumumu ztn sıgortamın geçmediği bı Dr gıdıyorum kimsenin hakkına gırmıyorum bu sebeple kımseye de bı zararım yok ...!!!burda mutlu olmak için bulunuyoruz sıkıntılarımızı içimiz rahatlasın die paylaşıyoruz !!!tek ortak noktamız var hepimiz ANNE olmak için gün sayıyoruz!!!!!!

ay kızlar yoruldum yahu çok şükür özel bölge bitti ama çok kolay oldu bu kadar kolay yapacağımı bilseydim daha öncede yapardım
neden kolay olduğunuda söyliyeyim snırım siz yapıştırıp çekiyodunuz ben öyle değilde her zaman yaptığım gibi el ağdasıyla yaptım eh birazda tecrübe var çok şükür tertemizim şimdi
ama daha bacaklar var offf

maşallah sana yavrusum becerikli gacının hali başka tabi

canım yaaa boşver takılma saçmalık başka hiçbişey değil(( kimse bizim anneliğimize laf edemez((( ilk andan beri hepimiz bu dünyadaki en iyi anneleriz... bundan yana hiç şüphen olmasın.... canını da sıkma.... hepimiz için hayırlısı neyse o olsun... sezeryan yada normal hiç farketmez öenmli olan bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…