2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben artık başlıyayım şansıma havada güzel bugün üşümicem dün soğuktu
görüşürüz sonra

ben çıkıyorum kızlar,banyo yapacağım,öğlen gezmem var,pasta börek yerim sizler için de.Akşam da arkadaşa içli köfte yemeye davetliyiz,bugün kilo almadan biter inşallah.Herkese iyi pazarlar.

canım inşallah gelir anne bugün .kolay gelsin bu arada yapabilirsin umarım

amann Allah bozmasın dünüşüm benim:)

her yeri geçtim de orası kılsız olsaydı nolurdu sanki,alma sorunu olmasaydı.Ya da madem var,öyle gezseydik,sorun olmasaydı.Amann,kadın olmak ne zor ya.

bende senin gibi diyorum her yeri anladım ama orası niye kıllı diyorum kendi kendime off gerçekten zor kadın olmak kıl derdi bitmez her ay kan derdi bitmez

zaten sanssız diye diye sanssız edicem cocuğu ablacım

günaydın kızlarrr bugün hava güzel eşimdde uyansada kahvaltımızı etsek sonra ben oğluma beşik bakmaya gitsemmmm
geçmişi okurkende oğluşum bi başladı hıçkırmaya yeni geçti annesinin minik kuzusu yaa ben çok özledim onu

Sana kesinlikle sonuna kadar katılıyorum canım. Arkadaşımızın kitaptan alıntı yaptığı o yazıya ve yazarına gıcık oldum. Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi doğum sancısı çekerken yanındaydım ve kızın söylediği laf "yalvarırım çıkartın şunu içimden, çocuk falan istemiyorum"du. Ona bu sözleri söyletecek derecede acı çekmişti suni sancı nedeniyle. Elbette arkadaşım şuan kızına canını bile verir, o kadar çok seviyor. Ama o acı çektiği an bu sözler çıkıyordu ağzından. Kulaklarımdan bu sözleri, gözlerimin önünden de o çektiği acı hiç gitmiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Aynı zamanda miyom ameliyatım yapılacak sezaryen ile birlikte. Ama miyomum olmasaydı yine sezaryen yaptırırdım eminim. Çünkü o acıyı çekmeye cesaretim yok. Çünkü korkuyorum. Çünkü o sancıyı çekerken bebeğim için o lafları söyleme ihtimali bile korkutuyor beni. Ya da sancı çekerken acısından hiç kabahati olmayan yanındaki insanları azarlayan birisi olmak istemiyorum. Bu bir tercih. Bu tarz korkuları olmayanlara ne mutlu. Karınlarına onca kesik alıp felçli gibi yatmayacaklar. Tut ki bu yazılanlar doğru. Sezaryen olacak bir insanın bunu okumasının ona ne faydası var? Zaten keyfinden göbeğini bilmem kaç kat kestirmiyor ki bu kadın? Bunu aldı ve "sezaryen olan anne teyze gibi baba gibi bir şeydir" gibisinden bu derece ağır bir cümleyi okudu. Küfür gibi, haraket gibi bir cümle. Şimdi bunun o kadına ne faydası var? Normal doğum yapacak olan bir anne benden daha mı kutsal olacak şimdi? Tamamen saçmalık buluyorum bu sözleri. Doğurup çocuğunu boğup öldüren ya da doğurup çocuğunu terk edip giden annelerin eminim tümü sezaryen olmuştur!!!

Günaydın cemaat-ül müslüman

Günaydın canım... Erkencisin bugün? canım hemen sorayım nevresimi ütüledin mi?

ben çıkıyorum kızlar,banyo yapacağım,öğlen gezmem var,pasta börek yerim sizler için de.Akşam da arkadaşa içli köfte yemeye davetliyiz,bugün kilo almadan biter inşallah.Herkese iyi pazarlar.

kilo bilmem de gramları alırsın 600 mü desem 700 mü bilemem...

evet canım dediğin nedenler olabilir. inşallah yaparsın rahatça... Annen de umarım yanıltır hepimizi...

seastre canım derler ya 40 kez dersen bir şeyi olumuş. deme sen... olur öyle aksilikler...

demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…