2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın canım ben erkenciyim zaten :))))
koly gelsin sandaaaaaaaa

benim gibisin desene eşimde beni 7 ,45 te kaldırdı ben kalıncada hemen işe gitti madem gideceksin ne kaldırıyosun değilmi ama bırak yatayım
ama yok benimki öpmeden gitmez canım benim ya aman ne olduysa kocişe çok kanım kaynadı bugünlerde

Son düzenleme:

canım ben bi ara yoktum kimin hastaneye gideceğini takip edemiyorum bayadır zaten geçen hafta baya koptum burda eşim pc götürdü sonra hastaneye felan gittim
o yüzden haberim yoktu gideceğinden neyse zaten ertelemişsin hadi gözünaydın yarın iyi haberlerle gel bende salı günü çatı muayenesine gitcem
kendine iyi bak canım görüşürüz

benm eşimde içerde horul horul yatıyoo canım valllaaa
ben hep onu bekliyorumm
bu yzden cok kavga ettim vallahii birliklte kahvaltı yapalım istiyorumm ben onu beklemekten aclıktan bayılcak gibi oluyorum
oda erken kalkınca yemekte yiyemiyoo
böyle gıcık ve garip bir durumun içindeyizzzz

şimdi gideyimde bir duşa gireyim snra onu uyandırırım kahvlatıya geçerizzz
:))

ben eşim kalkınca uyanıyorum canım nedeniyse yatığı yerden spor yapması patır ,kütür uyanıyorum tabi o yüzden beraber kalkıyoruz hep
canım aç kalma sen tansiyonun düşer git duşunu alda bişeyler yeyin

kendı basına agdayı yapmak zor olmuomu cnm ya bn hiç görmuyom karnımdan alt tarafımı....

kendı basına agdayı yapmak zor olmuomu cnm ya bn hiç görmuyom karnımdan alt tarafımı....

valla güzelim bilmiyorumki bende bu halimle ilk defa denicem göbek zaten iki metre ötede inşallah çok zorlanmam
bi yandanda korkuyorum ya kasarımda doğumu başlatırım diye hani hafta sonu olmasa daha iyiydi öyle bişey olsa zeynep kamile gitmek zorunda kalırım inşallah bişey olmaz

her yeri geçtim de orası kılsız olsaydı nolurdu sanki,alma sorunu olmasaydı.Ya da madem var,öyle gezseydik,sorun olmasaydı.Amann,kadın olmak ne zor ya.

bnce bi kuafore gıt cnm hem cabuk bitiyo hem kendın yorulmuyosun bn 4-5 aydır kuafore gıdıyorum dusuk tehlıkesı vardı bı ara baktım alırken hasta oluyom cok yoruluyom kuafore bi basladım ölee de devam ettim

maşallah bulutcuğa annesi büyümüş artık

bnce bi kuafore gıt cnm hem cabuk bitiyo hem kendın yorulmuyosun bn 4-5 aydır kuafore gıdıyorum dusuk tehlıkesı vardı bı ara baktım alırken hasta oluyom cok yoruluyom kuafore bi basladım ölee de devam ettim

canı burada bildiğim öyle güvenebileceğim yer yok olsada eşim istemiyor öyle başkasının yapmasını hatta o kadarki annene bile gösterme ayıp diyor
bende şimdiye kadar hiç jinekolog dışında açmadım yabancı kadınlara çok utanırım
malesef gidemiyorum bu yüzden yoksa ne güzel 10 dakikalık iş

ya ebeyi takmam olur biter gitti bide kayınvalidemin yanında dedi artık sürekli o sıkıyo giyme der durur

kız kaşınıyor insan olmuyor öyle

malesef öyle,insan rahatsız oluyor,belki hiç almasak alışırdık.Ne biliyim benim en ufak tüye bile tahammülüm yok.Bir arkadaşım öylemişti,kadının biri orasına belik örmüş diye,ne kadardır almıyorsa artık

maşallah canım aralık bebişleri kasımda gelmeye başladı benim de kasımda kısmetse...

canım hiç bilmiyorum indirim vaktini beklemekle iyi yapmışsın...

valla canım dediğin gibi yap. gelmezse gelmesin temel ihtiyaçları da aldın boş ver...

Ağda işinde de dikkatli ol vücut sıcak oluyor oraya yapışıyor çokkk zor. şayet önceden kuaföre gittiysen kuaföre yaptır eşine de demezsin kızar dersen. benim dr m erkek. genelde erkek oldu dr lerim. ama nedense ağda konusunda rahat değilim gidemiyorum çekiniyorum ne hikmetse...

Ateşli hatunum....istanbul az girdi haftasonu listeyi görmeyince unuttuk... bak tüm suç onun... pazartesi güzel haberlerle gel...

ah canım dün almaya gidicektim ama yağmur yağdığı için gidemedim oğlumda annesi gibi şanssız teyzesi

olsun canım gidersin daha. deme öyle yiğit şanslı de... Cici bir ailesi var

oooo oda iyiymiş nasıl durabiliyosa artık
canım ben hamile olmadan önce 20 günde bir ağdaya gelecek kadar olunca hemen alırdım yoksa hemen mikrop kaparım
dayanamamda zaten o vaziyette allah korusun ölüm kalım var temiz olmalı insan helede bi kadın yani

anladım cnm ...o zaman ıns bugun kolay bişekilde biter bu fasıl:)

ay inşallah zorlanmam ısıtıyorum şimdi olmak üzere bende erkek doktora gittim canım önceden eşimle değil tek giderdim doktora hatta spirali erkek doktora taktırmıştım çekinemdimde
ama ne biliyim seninde dediğin gibi bu iş için çekiniyorum daha önce hiç gitmedim
belki erkek doktordan çekinmememizin sebebi mesleği nedeniyledir güven oluşturuyor insanda birde sağlık yani macbursun tabi şuan bunada mecburum ama daha önce gitmediğim için çekiniyorum
evet canım öyle beşiğide alırım sanki ne olacak şuana kadar ses çıkmadı bugün son günü geliyorum demzse yarın bikaç kişiyi arıcaz inşallah

inanır mısın,ben de hep onu düşünürüm,o yüzden de 2 haftaya bir en fazla 3.haftada aldırırım.Bir kaza geçirsem beni o halde görürlerse diye çok utanırım.Her yerim için geçerli.

maşallah bebeğine canım zamanın azalmış heyecan vardır sende darısı başımıza bizimde zamanımız azalsın artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…