doğmaz doğmaz,yay olacak Gülce'min İnci ablası inşallah
kızlar bakıyorumda en son ben doğurcam galiba hepiniz kasım annesi olacaksınız :44:
canım benim sıkılmam bi yana eşime karşıda küçük düşürdü beni adamcağızda o gelecek diye soruyor ne zamandır
zaten biz annemle 18 yıl görüşmedik yani ben istemedim oda aramadı o kadar zamandan sonra ben onu aramıştım ama yabancı gibi hiç öyle annem gibi değil
demekki evladında olsa gözden uzak olan gönüldende ırak oluyormuş yani böyle heralde benim başka bişey gelmiyor aklıma
zaten ben onlara sarıldıkça onlar beni itiyor ama bundan sonra bitti aramam daha
üstüne alınma canım öyle yapanlar farklı mesela ben aylarca takip edip hiç birşeye yorum yapmayıp sadece kendi sıkıntısını yazanlara dedim onu.
senin gibi arkadaşlar kendisiyle ilgili olmayan ama bilgisi varsa fikrini paylaşan arkadaşlar var kimisi telefondan olduğu için yazamıyorlar onlarıda biliyoruz böyle olanlara bi lafım yok zaten
benim kastetdiğim kişiler, zaten bu geçirdiğimiz aylar boyunca sadece bikaç defa gelip bi laf atıp gitmiştir bugünki bahsettiğimiz kişi gibi
bu zamana kadar yazmamış doğuruncada doğum hikayesini yazmamış doğurdum deyip gitmiş sanki özellikle merak edelim diye böyle yazmış yani bence böylesi hoş değil umarım seni kırmamışımdır canım üzerine alınma
inşallah yay olsun daha iyi akreplerde çok neşeli sosyal insanlar ama ne biliyim yay olsa daha iyi gibi geliyor ban
canım benim sıkılmam bi yana eşime karşıda küçük düşürdü beni adamcağızda o gelecek diye soruyor ne zamandır
zaten biz annemle 18 yıl görüşmedik yani ben istemedim oda aramadı o kadar zamandan sonra ben onu aramıştım ama yabancı gibi hiç öyle annem gibi değil
demekki evladında olsa gözden uzak olan gönüldende ırak oluyormuş yani böyle heralde benim başka bişey gelmiyor aklıma
zaten ben onlara sarıldıkça onlar beni itiyor ama bundan sonra bitti aramam daha
evet canım benimde hemşire bi ablam vardı akrep burcundan çok şirin bi kadındı ama dediğin gibi yay olsun senin gibi olsunevet insan en çok ona kızıyor,eşine karşı küçük düşmek koyuyor insana.. ama siz ne zamandır görüşmemişsiniz canım,eminim eşin de anlayışlıdır sana karşı bu konuda,sen eşine sarıl,boşver madem başkalarını,kim seninle birlikte olmak istiyorsa onunla ol,en güzeli ..
canım bende anlaşıldığıma çok sevindim seni kırmayı istemem inanaçıklaman için çok teşekkür ederim canımcım içim rahatladı inanki
akrep bir arkadaşım var,çok severim,çok tatlıdır,gerçi senin kızın zaten tatlı olacak,farketmez ha akrep ha yayama kendi burcum diye demiyorum,YAY insanı candır
canım bebeğin doğunca allah yardımcın olur hiç merak etme,onun içinden gelse koşarak gelirdi önceden seni aratmazdı bile,benim arkadaşımda aynı senin durumundaydı annesi gelmedi,onun durumuda yoktu yardımcı alamadı şimdi bebeği 2 aylık oldu,bencede hiç arama daha
onların işi kolay sadece izlemek tüm sıkıntıyı biz anneler çekiyoz erkekler gebiş olsa ayy hiç düşünemiyorum bile yataktan kalkmazlar sanırım bıyıklı gebişler....
inşallah gelmez benim tonton kızım
oğluşun da akıllı annesi,gelmez o da merak etme sen
yavrusum annenden ses var mı? merak ediyorum :26:
kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç
valla canım ben aklıma geldikçe içiyorumo kadarda zorlama canım günde 2,5 litre yeter
yok canım arayan olmadı eşimde kesinlikle arayıpta sorma dedi birini tutacakmış insana laf bi defa söylenir zorla getiremeyiz kimseyi isteseydi gelirdi diyor
Yaklasik 2,5-3 litre iciyorum
hayırlı olsun canım,bende dün pazardan aldım kırmızı renk kadife eşofman takımı 20 tl tesadüfen karşıma çıktı hastaneden çıkarken giyerim dedim bide kayınvaldemler bende olacaklar memleketten gelecekler rahatça giyerim dedim...
en az 2.5-3 litre içiyorum havalar soğudu o yüzden eksilebilir gibi.
hamileyken yazın 3 litre kaşında 2 litre su içmek yeterli oluyormuş,dr.kaan kocatepenin sitesinde okumuştum canım...bende su çok içiyordum 1 haftadır canım istemiyor resmen suya aş eriyordum şimdi tatlı bişey yiyorum azıcık, üstünede su içiyorum bol bol
arkadaşlar bebişimin odası geldi foto cektım ama buraya ekleyemıyorum buyuk dıyor. 2.5 mb civarı. nasıl yuklucem...
slm kızlar bu hafta dr kontrolümüzde 12.12.12 de doğum yapabileceğimi söyledi doktorum fakat o tarihte tam 39+0 olcaz acaba oğluşum o kadar sabretcekmi korkmaya başladım çünkü gittiğim hastane 1 saat 10 dk uzaklıkta. bakalım 2 hafta sonra ne dicek bi sorayım. ultrasonda kordonu sordum strese girmeye gerek yok dedi bak omzunun üstüne atkı gibi atmış dedi. offff sağlıkla bi doğursaydık hepimiz inşallah. son zamanlar geçmek bilmiyoooo
benim gibisin desene eşimde beni 7 ,45 te kaldırdı ben kalıncada hemen işe gitti madem gideceksin ne kaldırıyosun değilmi ama bırak yatayım
ama yok benimki öpmeden gitmez canım benim yaaman ne olduysa kocişe çok kanım kaynadı bugünlerde
inşallah olur 12.12. 2012 ...
bundan sonra malesef böyle şans yok 13.13. 2013 de yok...
ya kızlar şaka bi yana ne çok gün geçirmişiz ya baksanıza neredeyse doğurcaz hala alışamadım ben anne olma fikrine sanki hep içimde kalacakmış gibi hissediyorum
iç tabi canım çok iyi yapıyosun da 9 tane ilaç ne kız neden o kadar çok
yok canım kusurumu kalmış 50 defa söyledim artık çok ağırlaştım ihtiyacım var gel,gel,gel diye ama düğün dernek bahane etti habire gelmeye niyetide yok
zaten bu son gündü aramıcamda allaha şükür durumumuz var eşim birini bulur zaten benim amacım kırkım çıkana kadar yanlız kalmamak bide bebğimle doya,doya ilgilenmek
sonuçta o kırk gün bebeğim içinde çok önemli böyle olmasa zaten hiç ısrar etmezdim yardıma ihtiyacım yok çok şükür idare ediyorum allahın izniyle sadece yanlızlık benim derdim
kızlar bide bişey sorucam şu giysilerden alntı yapınca gördüm eldiven varya benim onlardan fazla yok..
sanırım 5-6 tane ancak vardır yeter mi acaba.
yoksa alsam mı braz daha
yavrusum annenden ses var mı? merak ediyorum :26:
kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?