Sana kesinlikle sonuna kadar katılıyorum canım. Arkadaşımızın kitaptan alıntı yaptığı o yazıya ve yazarına gıcık oldum. Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi doğum sancısı çekerken yanındaydım ve kızın söylediği laf "yalvarırım çıkartın şunu içimden, çocuk falan istemiyorum"du. Ona bu sözleri söyletecek derecede acı çekmişti suni sancı nedeniyle. Elbette arkadaşım şuan kızına canını bile verir, o kadar çok seviyor. Ama o acı çektiği an bu sözler çıkıyordu ağzından. Kulaklarımdan bu sözleri, gözlerimin önünden de o çektiği acı hiç gitmiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Aynı zamanda miyom ameliyatım yapılacak sezaryen ile birlikte. Ama miyomum olmasaydı yine sezaryen yaptırırdım eminim. Çünkü o acıyı çekmeye cesaretim yok. Çünkü korkuyorum. Çünkü o sancıyı çekerken bebeğim için o lafları söyleme ihtimali bile korkutuyor beni. Ya da sancı çekerken acısından hiç kabahati olmayan yanındaki insanları azarlayan birisi olmak istemiyorum. Bu bir tercih. Bu tarz korkuları olmayanlara ne mutlu. Karınlarına onca kesik alıp felçli gibi yatmayacaklar. Tut ki bu yazılanlar doğru. Sezaryen olacak bir insanın bunu okumasının ona ne faydası var? Zaten keyfinden göbeğini bilmem kaç kat kestirmiyor ki bu kadın? Bunu aldı ve "sezaryen olan anne teyze gibi baba gibi bir şeydir" gibisinden bu derece ağır bir cümleyi okudu. Küfür gibi, haraket gibi bir cümle. Şimdi bunun o kadına ne faydası var? Normal doğum yapacak olan bir anne benden daha mı kutsal olacak şimdi? Tamamen saçmalık buluyorum bu sözleri. Doğurup çocuğunu boğup öldüren ya da doğurup çocuğunu terk edip giden annelerin eminim tümü sezaryen olmuştur!!!
demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun
yavrusum annenden ses var mı? merak ediyorum :26:
kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç
haklısın canım en güzeli :))biz idarelik aldık canım doğunca ihtiyaçları bitmez zaten ne lazım olacağıda hiç belli olmaz o yüzden doğmadan çok şey almak istemiyorum ben
kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç
hadi kızlar hepinizi öptümbiraz evle ilgileniym
kendime bugun kadife siyah alt üst eşofman takımı aldım hastaneden eve gelirken giymek için 45 tl idi fiyatı onuda çantama koyıym havalar buz gibi oldu
ayyy bende çok merak ettim, aradım buldum geçmişti yazıyı...
ne desem bilemedim.. tek düşündüğüm o kitabı asla alıp okumayacağım oldu
biri benim kızıma dur desin,deldi midemi tontona bak yaa,futbol maçı mı yapıyo napıyosa içimde
ben her gün 10 bardak içiyorum ölçerek,zaten aldığım ilaç sayısı 9 tane,her ilaçla bir bardak,bir tane de yedek etti mi sana 2 buçuk litre,ama zorla içiyorum,herşey bebekim için
su çok faydalıymış ama kızlar,içinde kalsiyum bile varmış,bebeğin suyu bile bizim içtiğimiz suyla alakalıymış,mecburen içiyorum..
yavrusum gelmezse gelmesin yaa yeter valla,ne kadınmış yaa pes diyorum canım kusura bakma ama çok kızdım
ay ne güzel kız maşallah gülceme benim incim üç gündür çok hareketsiz canımı sıkıyor dürtüklemeden oynamıyor tabi kuzum sıkıştı orada
hamileyken yazın 3 litre kaşında 2 litre su içmek yeterli oluyormuş,dr.kaan kocatepenin sitesinde okumuştum canım...
yeri daraldı tabi annesi,senin kız benimkinden büyük abla o
alnından öpecem bu kağan doktoru,valla içim dışım su oldu,yazın 3 litreyi geçiyodu ama kışın çok zor su içmek,terlemeden su istemiyo ki canım..
iç tabi canım çok iyi yapıyosun da 9 tane ilaç ne kız neden o kadar çok
yok canım kusurumu kalmış 50 defa söyledim artık çok ağırlaştım ihtiyacım var gel,gel,gel diye ama düğün dernek bahane etti habire gelmeye niyetide yok
zaten bu son gündü aramıcamda allaha şükür durumumuz var eşim birini bulur zaten benim amacım kırkım çıkana kadar yanlız kalmamak bide bebğimle doya,doya ilgilenmek
sonuçta o kırk gün bebeğim içinde çok önemli böyle olmasa zaten hiç ısrar etmezdim yardıma ihtiyacım yok çok şükür idare ediyorum allahın izniyle sadece yanlızlık benim derdim
evet ya benim kız abla olducanım ya geçenlerde chnb söyleyince aklıma geldi benim kız 10 içinde doğarsa akrep olacak ama ben yay olsun istiyodum
ay sorma canım,günde 6 tane magnezyum,2 tane demir,1 tane elevit içiyorum,ama bıktım artık,içmesem de bişey olmayacak belki ama pimpirikliyim ben,içmezsem de kızıma bişey olur diye ödüm kopuyo,az kaldı,1 ay sonra bitecek bu ilaç işkencesi inşallah ..
anlamıyorum neden gelmek istemiyo,böyle annelik,böyle sorumsuzluk mu olur yaane diyim canım,Allah akıl fikir versin inşallah..neyse ki durumunuz iyi,bi bakıcı tutarsınız,sen de rahat edersin bebişin de,sıkma canını tatlım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?