2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yavrusum annenden ses var mı? merak ediyorum :26:

kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç

ayyy bende çok merak ettim, aradım buldum geçmişti yazıyı...
ne desem bilemedim.. tek düşündüğüm o kitabı asla alıp okumayacağım oldu

demicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun

ne oldu ki beşik işin?? başka yere bakacaktın sen...

badem cim ben 1 litreyi ölçerek içiyorum, onun haricinde de ara sıra bardaklar gidiyor, sanırım 1.5-2 ye yakın ama 2 yi hiç geçmez...
senin ne kadar ki...?

kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç

valla canım ben aklıma geldikçe içiyorum o kadarda zorlama canım günde 2,5 litre yeter
yok canım arayan olmadı eşimde kesinlikle arayıpta sorma dedi birini tutacakmış insana laf bi defa söylenir zorla getiremeyiz kimseyi isteseydi gelirdi diyor

biz idarelik aldık canım doğunca ihtiyaçları bitmez zaten ne lazım olacağıda hiç belli olmaz o yüzden doğmadan çok şey almak istemiyorum ben
haklısın canım en güzeli :))

içmiyorum ki..
toplasan 4 bardak içmiyorumdur heralde

hadi kızlar hepinizi öptümbiraz evle ilgileniym
kendime bugun kadife siyah alt üst eşofman takımı aldım hastaneden eve gelirken giymek için 45 tl idi fiyatı onuda çantama koyıym havalar buz gibi oldu

hayırlı olsun canım,bende dün pazardan aldım kırmızı renk kadife eşofman takımı 20 tl tesadüfen karşıma çıktı hastaneden çıkarken giyerim dedim bide kayınvaldemler bende olacaklar memleketten gelecekler rahatça giyerim dedim...

ayyy bende çok merak ettim, aradım buldum geçmişti yazıyı...
ne desem bilemedim.. tek düşündüğüm o kitabı asla alıp okumayacağım oldu

aynen canım çok saçma bi cümle yani kitap yazabilecek beyin kapasitesine sahip biri bunu nasıl düşünür anlam veremedim ben
ymd haklı sezaryenle doğum yapacak olanlara hakaret gibi

Son düzenleme:
biri benim kızıma dur desin,deldi midemi tontona bak yaa,futbol maçı mı yapıyo napıyosa içimde

ay ne güzel kız maşallah gülceme benim incim üç gündür çok hareketsiz canımı sıkıyor dürtüklemeden oynamıyor tabi kuzum sıkıştı orada

ben her gün 10 bardak içiyorum ölçerek,zaten aldığım ilaç sayısı 9 tane,her ilaçla bir bardak,bir tane de yedek etti mi sana 2 buçuk litre,ama zorla içiyorum,herşey bebekim için

su çok faydalıymış ama kızlar,içinde kalsiyum bile varmış,bebeğin suyu bile bizim içtiğimiz suyla alakalıymış,mecburen içiyorum..
yavrusum gelmezse gelmesin yaa yeter valla,ne kadınmış yaa pes diyorum canım kusura bakma ama çok kızdım

hamileyken yazın 3 litre kaşında 2 litre su içmek yeterli oluyormuş,dr.kaan kocatepenin sitesinde okumuştum canım...bende su çok içiyordum 1 haftadır canım istemiyor resmen suya aş eriyordum şimdi tatlı bişey yiyorum azıcık, üstünede su içiyorum bol bol

Son düzenleme:

iç tabi canım çok iyi yapıyosun da 9 tane ilaç ne kız neden o kadar çok
yok canım kusurumu kalmış 50 defa söyledim artık çok ağırlaştım ihtiyacım var gel,gel,gel diye ama düğün dernek bahane etti habire gelmeye niyetide yok
zaten bu son gündü aramıcamda allaha şükür durumumuz var eşim birini bulur zaten benim amacım kırkım çıkana kadar yanlız kalmamak bide bebğimle doya,doya ilgilenmek
sonuçta o kırk gün bebeğim içinde çok önemli böyle olmasa zaten hiç ısrar etmezdim yardıma ihtiyacım yok çok şükür idare ediyorum allahın izniyle sadece yanlızlık benim derdim

ay ne güzel kız maşallah gülceme benim incim üç gündür çok hareketsiz canımı sıkıyor dürtüklemeden oynamıyor tabi kuzum sıkıştı orada

yeri daraldı tabi annesi,senin kız benimkinden büyük abla o

hamileyken yazın 3 litre kaşında 2 litre su içmek yeterli oluyormuş,dr.kaan kocatepenin sitesinde okumuştum canım...

alnından öpecem bu kağan doktoru,valla içim dışım su oldu,yazın 3 litreyi geçiyodu ama kışın çok zor su içmek,terlemeden su istemiyo ki canım..

evet ya benim kız abla oldu canım ya geçenlerde chnb söyleyince aklıma geldi benim kız 10 içinde doğarsa akrep olacak ama ben yay olsun istiyodum

ay sorma canım,günde 6 tane magnezyum,2 tane demir,1 tane elevit içiyorum,ama bıktım artık,içmesem de bişey olmayacak belki ama pimpirikliyim ben,içmezsem de kızıma bişey olur diye ödüm kopuyo,az kaldı,1 ay sonra bitecek bu ilaç işkencesi inşallah ..

anlamıyorum neden gelmek istemiyo,böyle annelik,böyle sorumsuzluk mu olur yaa ne diyim canım,Allah akıl fikir versin inşallah..neyse ki durumunuz iyi,bi bakıcı tutarsınız,sen de rahat edersin bebişin de,sıkma canını tatlım ..

kızlar bakıyorumda en son ben doğurcam galiba hepiniz kasım annesi olacaksınız :44:

Son düzenleme:

canım benim sıkılmam bi yana eşime karşıda küçük düşürdü beni adamcağızda o gelecek diye soruyor ne zamandır
zaten biz annemle 18 yıl görüşmedik yani ben istemedim oda aramadı o kadar zamandan sonra ben onu aramıştım ama yabancı gibi hiç öyle annem gibi değil
demekki evladında olsa gözden uzak olan gönüldende ırak oluyormuş yani böyle heralde benim başka bişey gelmiyor aklıma
zaten ben onlara sarıldıkça onlar beni itiyor ama bundan sonra bitti aramam daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…