slm kızlar bu hafta dr kontrolümüzde 12.12.12 de doğum yapabileceğimi söyledi doktorum fakat o tarihte tam 39+0 olcaz acaba oğluşum o kadar sabretcekmi korkmaya başladım çünkü gittiğim hastane 1 saat 10 dk uzaklıkta. bakalım 2 hafta sonra ne dicek bi sorayım. ultrasonda kordonu sordum strese girmeye gerek yok dedi bak omzunun üstüne atkı gibi atmış dedi. offff sağlıkla bi doğursaydık hepimiz inşallah. son zamanlar geçmek bilmiyoooo
yok canım ben de sıvı felan gelmiyor ama bunun fazla süt olup olmamasıyla alakası yok bence o sıvı hormonal bir şeyyok gelmiyo.bi arkadaşım 5 aylık hamileyken sıvı geliyodu göğsünden.sende hala yokmu sütün az mı olcak ne demiştide onu sormuştum kızlara.
canım kordon normalde dolanabilen bir yapıya sahip değilmiş.eğer bol suyu olursa bebeğin yani plesentada ki su bol olursa kordon dolanması yaşanmıyormuş.ama eğer suyu azalırsa o zaman elastikiyetini bozduğu için kordon katlanıyomuş kıvrılmalar oluyormuş.yani bol su içersek kordon dolonması felan yaşamayız allahın izniyle inşallahslm kızlar bu hafta dr kontrolümüzde 12.12.12 de doğum yapabileceğimi söyledi doktorum fakat o tarihte tam 39+0 olcaz acaba oğluşum o kadar sabretcekmi korkmaya başladım çünkü gittiğim hastane 1 saat 10 dk uzaklıkta. bakalım 2 hafta sonra ne dicek bi sorayım. ultrasonda kordonu sordum strese girmeye gerek yok dedi bak omzunun üstüne atkı gibi atmış dedi. offff sağlıkla bi doğursaydık hepimiz inşallah. son zamanlar geçmek bilmiyoooo
canım ben toplasan 12 orta boy bardak anca içiyorumdur sen ne kadar içiyorsunyavrusum annenden ses var mı? merak ediyorum :26:
kızlar bişi soracam,günde ne kadar su içiyorsunuz? ya kusacam ben neredeyse,su istemiyo canım hiç
canım ben de araştırdım o konuyu bebek ilk zaman sulu kakayaptığı için bezi büyük olursa sızdırma yapıyormuş.hatta bir kaç arkadaşım canbebe 0 numara almış.onunla rahat etmişler o premature doğan bebekler için 0 numarası. onda hiç sızmıyormuş.yani poposu ufacıkolacak zaten bence ufak olanı almak daha mantıklı.ayakkabı değilki bu büyüyünce de giyer desekkızlar az önce eşimle alışverişe gittik
bebelac mama aldım ilk gün sütüm olmazsa diye
hastabezi aldım medium beden
molfix aldım ama onuda yanlış almış 2 numara almışım....1 numaraymış yenidoğan
1 numara 2kg-5kg
2 numara3kg-6kg
ben 3kg yi görünce atlamış almışım
neyse sonra lazım olur
yarın 1 numarasını alayım
şimdi bu 2 numara yenidoğana olmaz mı kızlar
merhaba kızlar,
geçmişe bir goz attım anca bitirebildim..
emi avatarın ne şeker bi bebek öyle ya,etlere bak sen kat kat olmuş
kızlar az önce eşimle alışverişe gittik
bebelac mama aldım ilk gün sütüm olmazsa diye
hastabezi aldım medium beden
molfix aldım ama onuda yanlış almış 2 numara almışım....1 numaraymış yenidoğan
1 numara 2kg-5kg
2 numara3kg-6kg
ben 3kg yi görünce atlamış almışım
neyse sonra lazım olur
yarın 1 numarasını alayım
şimdi bu 2 numara yenidoğana olmaz mı kızlar
kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
kizlar illa hasta bezi almak gerekiyormu???bebek bezide olur diyorlar....
fotoları ekleyemiyorum arkadaşlar ya yok mu yardımcı olacak. 2.5 mb boyut fazla diyor...
bende gecen eczaneye gittim almak icin 1 tane belki 2 tane kullanirsin dedi istersen bebek bezini kullanabilirsin dedi.bazilari normal ped kullaniyormus kisiye gore degisir dedi...bende senin dedigin gibi kizimdan odunc alayim bari...canım bana bir arkadaşım bir tane hasta bezi verdi almadım ekstradan dediğin gibi bebek bezi sanırım daha iyi olur kızımdan ödünç alırım artık
fotoları ekleyemiyorum arkadaşlar ya yok mu yardımcı olacak. 2.5 mb boyut fazla diyor...
cnm resmi ac ve klavyedeki prntscr tusuna bas sonra painti ac ve kopyala de resim fotograf seklinde karsina cikar sonra resmi guzelce kes veya duzenle ve kaydet.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?