e hadi gözün aydın şeker benim annem doğumdan bir gün önce gelecekkızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
şuan karnımda 3 kg zaten de amannnn kalsın bide gider 1 numarasını alırım .elimde kalmıcak ya:) 2 numarayıda sonra kullanırımCanım görünce bana da çok şirin geldi, senin tontiş avatar bile minnacık kalmış
Canım 3 kilonun üzerinde doğarsa olur heralde. Ama bebişlerin kakları sıvı oluyomuş ve sızdırabiliyomuş. Büyük gelirse daha çok sızdırır. 2 numarayı da nasılsa kullanacak, sırası gelecek. Her ihtimale karşı al istersen...
kizlar illa hasta bezi almak gerekiyormu???bebek bezide olur diyorlar....
e hadi gözün aydın şeker benim annem doğumdan bir gün önce gelecek
şuan karnımda 3 kg zaten de amannnn kalsın bide gider 1 numarasını alırım .elimde kalmıcak ya:) 2 numarayıda sonra kullanırım
yok canım tercih meselesi kimisi çocuk bezi kimisi hasta bezi kimsi ped kullanıo kanamanın azlığına çokluğuna bağlı
teyzem ped kullanmış,,ablam ilk hafta hasta bezi sonra ped kullanmış bende ilk bir hafta hasta bezi kullanım diyorum
o kadar uzun süre kullancak mıyız?ben ilk gün hasta bezi sonra pede geçerim diye düşünmüştüm..aslında kanamayada bağlı tabiigün geçtikçe aklım karışıyo
ya benim ablamın kanamsı çok olmuş ilk hafta hasta bezi kullanmış dediğim gibi kanmaya bağlı canım
ped de aldım zaten kendime
sezeryan olcaklar mamada alın ameliyattan çıkınca hemen süt gelmıomuş
kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
ya benim ablamın kanamsı çok olmuş ilk hafta hasta bezi kullanmış dediğim gibi kanmaya bağlı canım
ped de aldım zaten kendime
sezeryan olcaklar mamada alın ameliyattan çıkınca hemen süt gelmıomuş
bence sezeryan olacak arkadaşlar günleri belli olduğu iççin 1 hafta öncesinde humana çayı da içmeye başlayabilirler..
süt mü yapıo ne işe yarıyo o çay ben rezene çayı alıcaktım
kızlar sizde de var mı ? bilmıyorum ben bi üşüyorum bi yanıyorum
çok uykum geldi herkese iyi geceler diliyorum
ayyy kizlar bende televizyona gidiyorum azicik uzanayim kizimda rahatsiz oldu zaten sandalyede oturmaktan.....hepinizi opuyoruz...
bende netin başında fazla duramıyorum gerçekten, bel fıtığım olduğundan çok takılamıyorum arada girip çıkıyorum zaten sohbetler öyle güzelki bol bol okuyorum genelde
canım çok saol hemen not aldım bazı şeyleri çok yararlı bir bilgi....
Canim bugun sana cevap yazacaktim cepten girdgim icin tel dondu yazamadim. painte koPyaladiktan sonra resmi farkli kaydetten jpeg olarak kaydettiginde yine gecersiz dosyami diyor. Eger oyleyse resim kucultme siteleri var googla yaz resim boyutu kucultme sitesi diye adi sanirim imagechef ti unuttum simdiyapamadım yine foto ekleme ya. paintte yaptım dediğiniz gibi ama geçersiz dosya türü dedi. neyse artık teşekkür ederim yine de...
kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
Dogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?