2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

süt mü yapıo ne işe yarıyo o çay ben rezene çayı alıcaktım

Kizlarrrrr Humana cayini siddetle tavsiye ederim sezeryandan sonra 3.gun humana icerek gelmis vede cogalmisti sutumm.
Her gun mutlaka icmistim sutlerim tasmisti hep resmenn
MİLUPA HUMANA STİLL TEA eczanelerde buyuk marketlerde var bende bu sefer gogus kremine ve humanaya 1 hafta oncesi baslicamm ayricaaaaaaa gogus pedi mutlaka aln.bebedor marka hem iyi hem uygun tavsiyemmm

canım çok saol hemen not aldım bazı şeyleri çok yararlı bir bilgi....

ben de bunu merak ediyordum canım Allah razı olsun

benim kızım da öyle ama işim hep pc başında :/

kızlar ben hastane çantama bir tane bel kuşağı koydum ben belimi saracağım normal doğum yaparsam .her ne kadar o sitede sarmayın bir faydası yok deselerde akıl var mantık var mesela alçıya alınan kol bile inceliyor zamanla onun için ben hemen sarmayı düşünüyorum.kasım annelerinin topiğinde bir hanım amerikan bezi sarmış daha doğrusu doktoru sarmış boydan boya bütün bele.kadın ben çok rahatladım çivi gibi oldum diyor.doktoru özellikle amerikan beziolmasını istiyormuş çünkü o hava alıyormuş.ben ise medikalden bel sarmak için kuşak istedim.yün vardı normal vardı.normal olanı aldım yün yakar diye düşündüm.beden bedendi small olanı aldım cırt cırtlı olduğundan kullanımı da pratik

Son düzenleme:
kizlar illa hasta bezi almak gerekiyormu???bebek bezide olur diyorlar....

Esim yokken annemde kaliyim diye dusunuyorum. yanimda giderken kendi esyalarimi kizimin esyalarini bide hastane icin hazirladigim cantalari goturmek durumunda kalicam. dun nst de ben ne kadar hissetmiyor olsamda sanci 80e kadar cikiyordu. erken dogum belirtim yok sezaryan tarihim 22 kasim. Ama yinede esimin yurt disinda gecirecegi bir haftayi yanimda gecirmesini cok isterdim ben simdi zaten heyecanliyim 11 gun kaldi 10 gun kaldi diye heyecandan uykularim kaciyor neredeyse. Bu aksamda uzuntuden uykum kacti.

Evet canim kesinlikle haklisin humana still tea sutu cidden cok fazla arttiriyor bende surekli ondan icmistim. doguma gtmeden once bende icmeyi dusunuyorum iki gun birer bardak icsem o bile yeter. Tadida guzeldi kusburnu cayini andiriyor. Ben bu kez gogus pedinin yani sira gogus kalkanida alicam , yara ve catlama olayini bu kez riske atamam suan korkum o umarim bu sefer yara olmaz cok aciyor cunku.

ay canım şimdiden başlasammı ki çok heyecanlandım .yoksa doğuma 1 hafta varken etkisini hemen gösterirmi günde kaç bardak içicez .ben göğüs pedi chicco nun aldım her biri ayrı kendi steril poşetinde çok hoşuma gitti 60 lı 20 liraydı

benim korsem var aslında ama kuşakta çok iyi fikir bakarım korse çok rahatsız ederse kuşak alırım

Dogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.

Kotu olmus. İnsan yaninda istiyor kocasini. Umarim o donene kadar uslu durur ufaklik gununu bekler. Benimkini de neredeyse dunyanin obur ucuna yolluyorlardi 1 haftaligina, neyse kurtardik biz yerine baskasi gitti. Valla dogum yapiyorum desem en erken 2 gun sonra gelebilirdi herhalde.

stres yapma canım herşey olcağına varır demekki buymuş sizin için hayırlısı.hem önemli olan doğum zamanı yanında olması değilmi allahın izniyle o günleri de görüceksiniz sen hiç tatlı canını sıkma emi.sana bir şey sormak istiyorum nst de sancıların 80 e çıktığını sen nasıl anladın

Son düzenleme:
bende ilk dogumumdan 2-3 gun sonra korse kullanmistim hasyun marka bel korsesiydi gobegimi guzel kavramisti. cok faydasi oluyor. Sonradan hic gobek kalmamisti.

hasta bezi konusunda ise hastanede bile iki kez hasta bezi verdiler. Aldigim iki paket hasta bezi elimde kaldi. Hemsire 2. Bezi alirken bana artik ped kullanmalisin dedi. gece icin olan Uzun pedlerden almistim sık sık degistirdim zaten hijyen acisindan sık sık degistirilmeli 40 gun boyunca hep ped kullandim. ilk bir hafta gece pedi, sonra normal ped hatta son iigin gunluk ped kullanmisti
Cunku kanama gunden gune azaliyor sadece ilkgunpar yogun oluyor.

Guzel sozlerin ve destegin icin tesekkurler canim insallah 1 hafta cabucak gecer. nst de sancilari ben anlamadimki cok zigzagliydi ben sadece onu gordum dr girdi nst odasina dedi agrin varmi yooo gayet iyiyim dedim kagit oyle demiyor 80e cikmis sancin dedi. Ben ordan biliyorum. Yoksa ben anlamamki :)

ben de molfix göbek oyuntulu aldım gerçi 2-5 diyor. dr m de 4 kilo bekliyor küçük mü olur diye takıldım...

kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin

Ayyy canım kendi annem geliyor gibi sevindim. inşallah aradaki buzların erimesi için vesile olur...

kizlar illa hasta bezi almak gerekiyormu???bebek bezide olur diyorlar....

ben bebek bezi 4 numara ve ped koydum...

bence sezeryan olacak arkadaşlar günleri belli olduğu iççin 1 hafta öncesinde humana çayı da içmeye başlayabilirler..

canım ben hemşireye sordum doğum öncesi gerk yok dedi ben de 2 gün önce içeyim bari... ilkinde sezaryen sonrası hemen geldi ama sancı çekmiştim. umarım hepimizin gelir...

kızlar sizde de var mı ? bilmıyorum ben bi üşüyorum bi yanıyorum
çok uykum geldi herkese iyi geceler diliyorum

ben hep yananlardanım:)

Dogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.

canım inşallah doğmaz. benim de 21 ya da 24 kasım. eşim hataydan 19 u gecesi gelecek( umarım yetişirler...

Yavruscugum gozun aydin cok ama cok sevindim :))

Butun hastalara gecmis olsun...

Hepinizi cok ama cok opuyorum :))))

ben de seni öpüyorum :))

ben de unibaby nin göğüs pedini aldım . krem de 10 mg imiş. minicik(

ben de aldım kalkan hastanede istedi...

ben de unibaby nin göğüs pedini aldım 40 tane 5600 mü neydi civilden senin gibi poşetli her biri:))

benim korsem var aslında ama kuşakta çok iyi fikir bakarım korse çok rahatsız ederse kuşak alırım
canım ben kilotlarımı korse şeklinde aldım. yüksek belli, beyaz ,hamile kilodu gibi ama korse gibi sıkı. onlarında incelmemde faydası olacaktır diye umuyorum inşallah

Hamileliğin son zamanlarında funik üfürümü denilen bir üfürme sesi bebeğinizin kordon bağı üzerinde duyulabilir.

kızlar takvimde böyle yazıyor. dün bu oldu bende. sanki gazoz kapağı sesi gibi tık diye ses geldi geçen gün de oldu. demek funik üfürümüymüş.

var mı başka yaşayan?

demek son zamanların...

Sende benim gibi aglayarak emzirenlerdenmisin canim :))
Kalkan almicam gerekirse alirim cunku bi hafta oncesi lansinoh kullanmaya baslicam.
Humana gercekten cokk cookk fayda etmisti bende,benden sonra tavsiye ettiklerimede.aynen 2-3 gun oncesi bile baslamak yeterli gelir,ben bide bu gebeligimin son gunune kadar dolmasini istiyorum o zaman dah iyi sut olucani dusnuyorum ayrica kiloda iyi olucaga icin beslemek daha kolay olur..

Selam kızlar nasılsınız?
Doğum yapan ya da doğumu yaklaşan var mı?
Ben yaklaştıkça strese giriyorum normal olup olmayacağı bile belli değil daha:26::126:

Canim 2-3 gun oncede baslasan yeter normal dogum olucaksa ozellikle,o zamsn daha kolay oluyo sut gelmesi.chiccoda kullanmistim ama o kadar cok tuketiyodumki ben hangisi uygunsa fiyatta onu tercih etmeeye baslamistim sonra snra,hepsini denedim bu sayede.

Benim esimde araligin 3 unde singapura gidecek ucakla 12 saat suruyor dusunun. Evlendigimden beri biltim wallahi bu yurt disi islerinden. ama bu bir hafta gdecek olmasi kdar hic biri uzmemisti.

ama inan ki hem zaman çabuk geçiyor hem de üzülmene değecek birşey değil.hele de karnı burnunda bir annişe hiç yakışmıyor rabbim neyi hayırlı gördüyse onu yaşarız zaten bir tarafımızı da yırtsak herşey olacağına varır nihayetinde anladım canım ben de girdim gecen kontrolümde nst ye .benim pek zikzak çıkmadı hatta neredeyse dümdüzdü

seninki hesaplıymış baya canım.ben toplu alışverişte kayınpedere aldırdım herşeyi de fiyatlar pek etkilemedi o yüzden birde bebedor vardı kız bu daha hesaplı dedi bizde chicco aldık

Son düzenleme:
ben prima almaya gittim..molfix göbek oyuntulu alıp geri geldim:)2-5 kilo arası olanı aldım..göğüs kalkanı almak gerekiyor mu..hastane çantasına koyayım mı sence abla..eşimin kuzeni(yenidoğan hemşiresi) önce içmeye başla dedi çay için..zararı olmaz herhalde..minikler ali keremin fotosunu koymuş face gördün mü abla...bu arada öğretmenin söylediklerine sıkılma üzülme lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…