süt mü yapıo ne işe yarıyo o çay ben rezene çayı alıcaktım
canım çok saol hemen not aldım bazı şeyleri çok yararlı bir bilgi....
ben de bunu merak ediyordum canım Allah razı olsun
benim kızım da öyle ama işim hep pc başında :/
kizlar illa hasta bezi almak gerekiyormu???bebek bezide olur diyorlar....
inşallah bebeğin babasını bekler canım...
ne diyebilirim ki o esnada yakınımda olduklarından emin olmak istediğim iki kişi var biri eşim diğeri de annem ... sanırım çoğu kişi için bu geçerlidir.
Evet canim kesinlikle haklisin humana still tea sutu cidden cok fazla arttiriyor bende surekli ondan icmistim. doguma gtmeden once bende icmeyi dusunuyorum iki gun birer bardak icsem o bile yeter. Tadida guzeldi kusburnu cayini andiriyor. Ben bu kez gogus pedinin yani sira gogus kalkanida alicam , yara ve catlama olayini bu kez riske atamam suan korkum o umarim bu sefer yara olmaz cok aciyor cunku.Kizlarrrrr Humana cayini siddetle tavsiye ederim sezeryandan sonra 3.gun humana icerek gelmis vede cogalmisti sutumm.
Her gun mutlaka icmistim sutlerim tasmisti hep resmenn
MİLUPA HUMANA STİLL TEA eczanelerde buyuk marketlerde var bende bu sefer gogus kremine ve humanaya 1 hafta oncesi baslicamm ayricaaaaaaa gogus pedi mutlaka aln.bebedor marka hem iyi hem uygun tavsiyemmm
ay canım şimdiden başlasammı ki çok heyecanlandım .yoksa doğuma 1 hafta varken etkisini hemen gösterirmi günde kaç bardak içicez .ben göğüs pedi chicco nun aldım her biri ayrı kendi steril poşetinde çok hoşuma gitti 60 lı 20 liraydıKizlarrrrr Humana cayini siddetle tavsiye ederim sezeryandan sonra 3.gun humana icerek gelmis vede cogalmisti sutumm.
MİLUPA HUMANA STİLL TEA eczanelerde buyuk marketlerde var bende bu sefer gogus kremine ve humanaya 1 hafta oncesi baslicamm ayricaaaaaaa gogus pedi mutlaka aln.bebedor marka hem iyi hem uygun tavsiyemmm
kızlar ben hastane çantama bir tane bel kuşağı koydum ben belimi saracağım normal doğum yaparsam .her ne kadar o sitede sarmayın bir faydası yok deselerde akıl var mantık var mesela alçıya alınan kol bile inceliyor zamanlaonun için ben hemen sarmayı düşünüyorum.kasım annelerinin topiğinde bir hanım amerikan bezi sarmış daha doğrusu doktoru sarmış boydan boya bütün bele.kadın ben çok rahatladım çivi gibi oldum diyor.doktoru özellikle amerikan beziolmasını istiyormuş çünkü o hava alıyormuş.ben ise medikalden bel sarmak için kuşak istedim.yün vardı normal vardı.normal olanı aldım yün yakar diye düşündüm.beden bedendi small olanı aldım cırt cırtlı olduğundan kullanımı da pratikEki Görüntüle 550384
Dogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.
Esim yokken annemde kaliyim diye dusunuyorum. yanimda giderken kendi esyalarimi kizimin esyalarini bide hastane icin hazirladigim cantalari goturmek durumunda kalicam. dun nst de ben ne kadar hissetmiyor olsamda sanci 80e kadar cikiyordu. erken dogum belirtim yok sezaryan tarihim 22 kasim. Ama yinede esimin yurt disinda gecirecegi bir haftayi yanimda gecirmesini cok isterdim ben simdi zaten heyecanliyim 11 gun kaldi 10 gun kaldi diye heyecandan uykularim kaciyor neredeyse. Bu aksamda uzuntuden uykum kacti.
stres yapma canım herşey olcağına varır demekki buymuş sizin için hayırlısı.hem önemli olan doğum zamanı yanında olması değilmi allahın izniyle o günleri de görüceksiniz sen hiç tatlı canını sıkma emi.sana bir şey sormak istiyorum nst de sancıların 80 e çıktığını sen nasıl anladın
kızlar az önce eşimle alışverişe gittik
bebelac mama aldım ilk gün sütüm olmazsa diye
hastabezi aldım medium beden
molfix aldım ama onuda yanlış almış 2 numara almışım....1 numaraymış yenidoğan
1 numara 2kg-5kg
2 numara3kg-6kg
ben 3kg yi görünce atlamış almışım
neyse sonra lazım olur
yarın 1 numarasını alayım
şimdi bu 2 numara yenidoğana olmaz mı kızlar
kızlar annem aradı binmiş geliyomuş yarın almaya gidecez merak etmeyin
kizlar illa hasta bezi almak gerekiyormu???bebek bezide olur diyorlar....
bence sezeryan olacak arkadaşlar günleri belli olduğu iççin 1 hafta öncesinde humana çayı da içmeye başlayabilirler..
kızlar sizde de var mı ? bilmıyorum ben bi üşüyorum bi yanıyorum
çok uykum geldi herkese iyi geceler diliyorum
Dogumuma sadece 11 gun kala esim 1 haftaligina yurt disina gitmek zorunda kaldi. Salı gunu gidiyormus diger sali gelecekmis. O kadar sinirlerim bozukki anlatamam.
Yavruscugum gozun aydin cok ama cok sevindim :))
Butun hastalara gecmis olsun...
Hepinizi cok ama cok opuyorum :))))
Kizlarrrrr Humana cayini siddetle tavsiye ederim sezeryandan sonra 3.gun humana icerek gelmis vede cogalmisti sutumm.
Evet canim kesinlikle haklisin humana still tea sutu cidden cok fazla arttiriyor bende surekli ondan icmistim. doguma gtmeden once bende icmeyi dusunuyorum iki gun birer bardak icsem o bile yeter. Tadida guzeldi kusburnu cayini andiriyor. Ben bu kez gogus pedinin yani sira gogus kalkanida alicam , yara ve catlama olayini bu kez riske atamam suan korkum o umarim bu sefer yara olmaz cok aciyor cunku.
ay canım şimdiden başlasammı ki çok heyecanlandım .yoksa doğuma 1 hafta varken etkisini hemen gösterirmi günde kaç bardak içicez .ben göğüs pedi chicco nun aldım her biri ayrı kendi steril poşetinde çok hoşuma gitti 60 lı 20 liraydıEki Görüntüle 550385
Evet canim kesinlikle haklisin humana still tea sutu cidden cok fazla arttiriyor bende surekli ondan icmistim. doguma gtmeden once bende icmeyi dusunuyorum iki gun birer bardak icsem o bile yeter. Tadida guzeldi kusburnu cayini andiriyor. Ben bu kez gogus pedinin yani sira gogus kalkanida alicam , yara ve catlama olayini bu kez riske atamam suan korkum o umarim bu sefer yara olmaz cok aciyor cunku.
ay canım şimdiden başlasammı ki çok heyecanlandım .yoksa doğuma 1 hafta varken etkisini hemen gösterirmi günde kaç bardak içicez .ben göğüs pedi chicco nun aldım her biri ayrı kendi steril poşetinde çok hoşuma gitti 60 lı 20 liraydıEki Görüntüle 550385
Kotu olmus. İnsan yaninda istiyor kocasini. Umarim o donene kadar uslu durur ufaklik gununu bekler. Benimkini de neredeyse dunyanin obur ucuna yolluyorlardi 1 haftaligina, neyse kurtardik biz yerine baskasi gitti. Valla dogum yapiyorum desem en erken 2 gun sonra gelebilirdi herhalde.
ama inan ki hem zaman çabuk geçiyor hem de üzülmene değecek birşey değil.hele de karnı burnunda bir annişe hiç yakışmıyor rabbim neyi hayırlı gördüyse onu yaşarız zaten bir tarafımızı da yırtsak herşey olacağına varır nihayetindeGuzel sozlerin ve destegin icin tesekkurler canim insallah 1 hafta cabucak gecer. nst de sancilari ben anlamadimki cok zigzagliydi ben sadece onu gordum dr girdi nst odasina dedi agrin varmi yooo gayet iyiyim dedim kagit oyle demiyor 80e cikmis sancin dedi. Ben ordan biliyorum. Yoksa ben anlamamki :)
seninki hesaplıymış baya canım.ben toplu alışverişte kayınpedere aldırdım herşeyi de fiyatlar pek etkilemedi o yüzdenben de molfix göbek oyuntulu aldım gerçi 2-5 diyor. dr m de 4 kilo bekliyor küçük mü olur diye takıldım...
Ayyy canım kendi annem geliyor gibi sevindim. inşallah aradaki buzların erimesi için vesile olur...
ben bebek bezi 4 numara ve ped koydum...
canım ben hemşireye sordum doğum öncesi gerk yok dedi ben de 2 gün önce içeyim bari... ilkinde sezaryen sonrası hemen geldi ama sancı çekmiştim. umarım hepimizin gelir...
ben hep yananlardanım:)
canım inşallah doğmaz. benim de 21 ya da 24 kasım. eşim hataydan 19 u gecesi gelecek( umarım yetişirler...
ben de seni öpüyorum :))
ben de unibaby nin göğüs pedini aldım . krem de 10 mg imiş. minicik(
ben de aldım kalkan hastanede istedi...
ben de unibaby nin göğüs pedini aldım 40 tane 5600 mü neydi civilden senin gibi poşetli her biri:))
ben prima almaya gittim..molfix göbek oyuntulu alıp geri geldim:)2-5 kilo arası olanı aldım..göğüs kalkanı almak gerekiyor mu..hastane çantasına koyayım mı sence abla..eşimin kuzeni(yenidoğan hemşiresi) önce içmeye başla dedi çay için..zararı olmaz herhalde..minikler ali keremin fotosunu koymuş face gördün mü abla...bu arada öğretmenin söylediklerine sıkılma üzülme lütfen..ben de molfix göbek oyuntulu aldım gerçi 2-5 diyor. dr m de 4 kilo bekliyor küçük mü olur diye takıldım...
Ayyy canım kendi annem geliyor gibi sevindim. inşallah aradaki buzların erimesi için vesile olur...
ben bebek bezi 4 numara ve ped koydum...
canım ben hemşireye sordum doğum öncesi gerk yok dedi ben de 2 gün önce içeyim bari... ilkinde sezaryen sonrası hemen geldi ama sancı çekmiştim. umarım hepimizin gelir...
ben hep yananlardanım:)
canım inşallah doğmaz. benim de 21 ya da 24 kasım. eşim hataydan 19 u gecesi gelecek( umarım yetişirler...
ben de seni öpüyorum :))
ben de unibaby nin göğüs pedini aldım . krem de 10 mg imiş. minicik(
ben de aldım kalkan hastanede istedi...
ben de unibaby nin göğüs pedini aldım 40 tane 5600 mü neydi civilden senin gibi poşetli her biri:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?