kızlar canım çok sıkkın içim okadar dolu ki,eşimin ailesi bize hiç destek olmuyo ben işten ayrılınca baya sıkıştık,nasıl alıyonuz nasıl yapıyonuz hiç sormuyorlar,kayınvaldem çocuğa alışveriş yaptı kıyafet falan onun haricinde başka hiç bir şey,benim ailem yapıyor bir çok şeyi annem saolsun almasa biz çocuğun eksiklerini alamicaktık,hep benimkiler alıyor yapıyor pazar alışverişimi bile.görümceme öyle değiller ama kadın her ay para gönderiyordu durumları çok iyi olmasına rağmen valiz valiz erzak hazırlıyor yolluyordu düşün adam memur ve maaşı çok iyi,bize gelirken ne getirim size ne alim diye soruyor bende hiç bişey istemiyorum getrime diyorum her defasında napim şunu getir bunu getir nasıl denir ki sonra istiyor geline bak denir,oğluda ölüp bitiyor annesine uzaktan öyle anne olunmaz yapıyosan evladının hepsine yap bize gelince fosssss olmasa yok derim yapamıyorlar offffffffffff offffffffffff kızlar çok dertliyim eşime kızıyorum ailenden 1 fatura parası dahi istemezsin saçma gururu bırak sıkışığız niye sormuyolar diyorum sesi çıkmıyo delirtecek bu adam beni...........dualar ediyorum hergün çocuğum doğsun da aradan zaman geçmeden işe başlicam kızlar zor olacak ama mecburum............
senin kociş ne yaptı canım
mavicim üzüldüm canım,Malesef ne kadar kabul etmeseler de her aile ayrım yapıyor çocukları arasında,ama az ama çok,isteyerek ya da istemeyerek.İnşallah doğumdan sonra iyi bir iş bulursun,anne de olsa kimseden bir şey beklemek zorunda kalmazsın
canm benm , kendini üzme lütfen, tabiki ailelerimizin desteğini bekleyeceğiz ama madem en başta kendimize güvendik, çok düşünmemeye çalışıp allaha havale edeceğiz. insanın içinden gelmesi gerekir çünkü yapılşacakların. sen düşünüp kendini de eşini üzme bence. eşin de ister daha rahat geçinmek ama söyleyemiyorsa bence bu onun gururunu gösterir. sen bence ona moral vermelisin, atlatırız biz demelisin. işine karışmak istemem ama sana moral vermek istedim.
yahuu haftanın bütün günü bekliyorum hafta sonu gelsin kocamla oturalım tv izleyelim sohbet edelim.
o ne yaptı dün akşam da işten gelnce dışarı çıktığı gibbi bugün de dışarı çıktı..
dedim ne bu sürekli evde tek kalıyorum ben..
saydım ağzıma geleni giderken arkasından bakmadım bile.
ararsa da açmıcam telefonlarını.
öküz ne olacak göstercem ben ona gününü
kızlar eşime hep destek olurum hep yanındayım onun zaten, bir gün canım şunu istiyor demedim az çok demem, çok idareliyim de oyüzden yetiştiriyoruz ben kısıyorum herşeyden inan varya hamileliğim 2 badi bir kotla geçti almadım sıkışırız eşim üzülmesin dedim,biz ikimiz bir oldukça herşeyin üstesinden geliriz derim eşime hep biliyor bunu çünkü,oda hep der bana sen çok idarelisin yok demiyorsun istemiyosun bişey ben hakkını nasıl öderim der aileme falan herkese söyler,birbirimizden çok razıyız allaha şükür,bir yerden kısarak geçiniyoruz......ben onların yaptığı haksızlığa dayanamıyorum artık oda onun oğlu,benim annemde anne bana 3 kardeşiz babam emekli bir insan evleri bile kira onlar nasıl destek oluyolar hergün yemeğe çağırırlar alırlar ederler onlarda anne baba,oğlu burda yetiştircem diye stres yaşarken onlar orda rahat rahat hayat sürsünler.....allahtan az kaldı da çalışcam eşimin hergün stres çektiğini görmek istemiyorum artık....
kızlar eşime hep destek olurum hep yanındayım onun zaten, bir gün canım şunu istiyor demedim az çok demem, çok idareliyim de oyüzden yetiştiriyoruz ben kısıyorum herşeyden inan varya hamileliğim 2 badi bir kotla geçti almadım sıkışırız eşim üzülmesin dedim,biz ikimiz bir oldukça herşeyin üstesinden geliriz derim eşime hep biliyor bunu çünkü,oda hep der bana sen çok idarelisin yok demiyorsun istemiyosun bişey ben hakkını nasıl öderim der aileme falan herkese söyler,birbirimizden çok razıyız allaha şükür,bir yerden kısarak geçiniyoruz......ben onların yaptığı haksızlığa dayanamıyorum artık oda onun oğlu,benim annemde anne bana 3 kardeşiz babam emekli bir insan evleri bile kira onlar nasıl destek oluyolar hergün yemeğe çağırırlar alırlar ederler onlarda anne baba,oğlu burda yetiştircem diye stres yaşarken onlar orda rahat rahat hayat sürsünler.....allahtan az kaldı da çalışcam eşimin hergün stres çektiğini görmek istemiyorum artık....
boşver canım canını sıkma.
ALLAH BÜYÜKTÜR.
o onların terbiyesizliği.
sonuçta tek kişi çalışıyo.
kirada mısınız peki?
kocana da bişey diyemicem ailesi sonuçta sen bişey deme..
ne kadar ailesi hakkında aksi konuşursan o o kadar korur onları..
merhaba kızlar...
mavi sıkmamaya çalış kendini bebişin gelcek yakında.buna benzer durumları ben de yaşamıyor değilim çok üzüldüm ağladım ama değişen bişey olmadı.. olan bize oluyo.. oflu arkadaşımızın dediği gibi ne kadar ailesi hakkında konuşursan konuş onlara bişey diyemiyor aksine koruyor.
sonuna kadar haklısın canım,ne işi varmış dışarda,seni de götüürsün madem
doğru canım,insan bekler elbette,şükür ki senden taraf iyi,umarım atlatırsın bu sıkıntılı günleri.
oflu canım ,kiradayız maalesef,5 yıldır evliyiz 4 yıldır da nişanlı kaldık,9 yıldır beraberiz.... ben eşime hiç ailesini çekiştirmem dediğiniz gibi onlar haklı olur ben suçlu bildiğim için ağzıma bile almam ama artık sinirlerim bozuldu hep benim ailem koşuyor herşeyime madem 1 oğlun var bayılıyosun benimle yarışıyosun onun için birazda neyiniz var diye sor değilmi???rabbime havale ettim ben onları hep rabbim bilir ne yapacağını,biz onlara karşı hiç kusur işlemedik...gamzeli seninde dediğin gibi olan bize oluyor.......
oflu canım ,kiradayız maalesef,5 yıldır evliyiz 4 yıldır da nişanlı kaldık,9 yıldır beraberiz.... ben eşime hiç ailesini çekiştirmem dediğiniz gibi onlar haklı olur ben suçlu bildiğim için ağzıma bile almam ama artık sinirlerim bozuldu hep benim ailem koşuyor herşeyime madem 1 oğlun var bayılıyosun benimle yarışıyosun onun için birazda neyiniz var diye sor değilmi???rabbime havale ettim ben onları hep rabbim bilir ne yapacağını,biz onlara karşı hiç kusur işlemedik...gamzeli seninde dediğin gibi olan bize oluyor.......
Canim herkes iyi kotu sikinyilar cekiyo benimde bebegimin herseyini annemler aldi babam memur emeklisi kayinvalidemler bi bebek arabasini aldilarki kari koca emekliler arti 2 evin kirasini aliyolar esim baba olup bi park yatagini aldi ama sagolsunlar kim doldurduysa agzini acinca cocugumun herseyini annenler aldi bende heves birakmadi dedi... Cevre cok etkiliyo ki benimkinin tuvalete gitme saatini bile bilir anasi...
Simdilik sen bebisini ve kendini dusun strese girme... Sanada karnindaki minige de yazik
sana çok kızdım şimdi o bebek sana muhtaç şimdi sayende büyüyücek stres yapma canım bebeğine odaklan sağlıkla gelsin dünyalara değer bence maşllhhh bebişine üzme onu annesiben geldim kızlar herşey yolunda çok şükür,sağlıklıyız açılma falan yok, 2.545 gr olmuş geçen hafta 2.318 di.9 günde iyi almış hiç canım bişey istemiyoki yiyemiyorum bişey biraz stresten falan galiba
maşlhhhh yavruna:)) sanada aferim kıss 7 kilo ile çok iyisin yaa ben 12 kilo aldımmerhaba kızlar
dr'dan geldim,bebişim 2800 gr,49 cm olmuş,minnak kuzum benim.Ben de 7 kilo almışım,tahminen 3300 civarı doğar.37.hafta itibariyle iş göremezlik raporumu da aldım,artık okula gitmeyeceğim,ohhh be.7 Aralık cuma saat 8'de hastaneye doğum için gideceğim,ameliyat 9 gibi başlayacakmış,heyecanlandım.Bu haftasonu çantamı da hazırlayayım artık,tek ben kaldım sanırım hazırlamayan.Diğer randevum 28 kasım çarşamba 9'da.
ahhha ahhh üzülme canım boşver onları şimdi bu kadar ilgisizler sonrada bu böyle gider takmıcaksın rabbim o miniğin rızkını nasıl çıkartırda verir sana:))kızlar canım çok sıkkın içim okadar dolu ki,eşimin ailesi bize hiç destek olmuyo ben işten ayrılınca baya sıkıştık,nasıl alıyonuz nasıl yapıyonuz hiç sormuyorlar,kayınvaldem çocuğa alışveriş yaptı kıyafet falan onun haricinde başka hiç bir şey,benim ailem yapıyor bir çok şeyi annem saolsun almasa biz çocuğun eksiklerini alamicaktık,hep benimkiler alıyor yapıyor pazar alışverişimi bile.görümceme öyle değiller ama kadın her ay para gönderiyordu durumları çok iyi olmasına rağmen valiz valiz erzak hazırlıyor yolluyordu düşün adam memur ve maaşı çok iyi,bize gelirken ne getirim size ne alim diye soruyor bende hiç bişey istemiyorum getrime diyorum her defasında napim şunu getir bunu getir nasıl denir ki sonra istiyor geline bak denir,oğluda ölüp bitiyor annesine uzaktan öyle anne olunmaz yapıyosan evladının hepsine yap bize gelince fosssss olmasa yok derim yapamıyorlar offffffffffff offffffffffff kızlar çok dertliyim eşime kızıyorum ailenden 1 fatura parası dahi istemezsin saçma gururu bırak sıkışığız niye sormuyolar diyorum sesi çıkmıyo delirtecek bu adam beni...........dualar ediyorum hergün çocuğum doğsun da aradan zaman geçmeden işe başlicam kızlar zor olacak ama mecburum............
bu arada selam kızlar..
eşime çok kötü sinir oldummmm
bi kaşık suda boğasım var
kısss bak baakk şuna ya aynı benim kocam evde hiç durmuyoo yalnızlıktan sıkılıommm,kendimi temizliğe veriom yürüyüşe veriyom zaman geçmıo bebek olsunda ayakları nasıl bağlanır onların eveyahuu haftanın bütün günü bekliyorum hafta sonu gelsin kocamla oturalım tv izleyelim sohbet edelim.
o ne yaptı dün akşam da işten gelnce dışarı çıktığı gibbi bugün de dışarı çıktı..
dedim ne bu sürekli evde tek kalıyorum ben..
saydım ağzıma geleni giderken arkasından bakmadım bile.
ararsa da açmıcam telefonlarını.
öküz ne olacak göstercem ben ona gününü
Biz üzülürsek miniklerimizde üzülür hele ki son ayimizda bizi hicbirseyin üzmesine izin vermeyelim. Bi esimiz bi cocugumuz önemli. az once hastanede bir tanidikla karsilastim. gecmis olsun ne oldu dedim. bir tanidiklarinin dun bebegi dogmus ama bebegin kalp damarlari tersmis 2 gunluk bebek yarin ameliyat edilcekmis.rabbimin hikmetinden sual edilmez cok gozlerim doldu ve cok etkilendiM
Etkisinden kurtulamiyorum. benimde ameliyatim persembe gunu. evlatlarimiz saglikli olsun insallah geri kalan hicbir seyi dusunmeyelim bizi hicbirseyin uzmesine izin vermeyelim.
benim eşimde öyle herşey anında annesine yetiştirir oğlunun herşeyini bilir
kızlar ben annem gibi kayınvalde olmak istiyorum allah nasip ederde o günleri görürsek...gelinler çok memnunlar zaten biri benim arkadaşım oluyordu gelin oldu bize,büyük gelinimizde öyle iyidir,2 gelin anneme nasıl davrancakalrını şaşırırlar yarışıyorlar resmen
canım maşallah kocaman olmuş hiç canını sıkma bebeğin kısmetiyle gelir sende biraz büyüyünce çalışmaya başlarsın benim kayınvalidelerde öyle hiç ilgilenmezlerben geldim kızlar herşey yolunda çok şükür,sağlıklıyız açılma falan yok, 2.545 gr olmuş geçen hafta 2.318 di.9 günde iyi almış hiç canım bişey istemiyoki yiyemiyorum bişey biraz stresten falan galiba
merhaba kızlar
dr'dan geldim,bebişim 2800 gr,49 cm olmuş,minnak kuzum benim.Ben de 7 kilo almışım,tahminen 3300 civarı doğar.37.hafta itibariyle iş göremezlik raporumu da aldım,artık okula gitmeyeceğim,ohhh be.7 Aralık cuma saat 8'de hastaneye doğum için gideceğim,ameliyat 9 gibi başlayacakmış,heyecanlandım.Bu haftasonu çantamı da hazırlayayım artık,tek ben kaldım sanırım hazırlamayan.Diğer randevum 28 kasım çarşamba 9'da.
ne oldu canım hasta mısın.ben de oh ne güzel doğuma kadar hasta olmam herhalde derken boğaz ağrısı ve şiddetli baş ağrısıyla uyandım sabah.nane limon yaptım içiyorum inşaallah ilerlemez.
ben geldim kızlar herşey yolunda çok şükür,sağlıklıyız açılma falan yok, 2.545 gr olmuş geçen hafta 2.318 di.9 günde iyi almış hiç canım bişey istemiyoki yiyemiyorum bişey biraz stresten falan galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?