2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oy maşallah küçük delikanlıya hadi gözün aydın artık sende ev hanımısın canım

canım içinde bulunduğun durum gerçekten çok can sıkıcı.ama maalesef çoğumuzun yaşadığı sorunları yaşıyorsun kayınvalide tarfından.benimkisi nasılsın diye aramıyor bile bi şey almasını geçtim.ama bizim durumumuz iyi çok şükür ihtiyacım da yok.ama keşke en azından bu hassas zamanınızda birazcık destek olsalarmış.boşver kendini bebişini üzme.Allah yardımcı oluyor bi şekilde insana.bebişin kısmetiyle gelir.

merhaba kızlar

geçmişe şöyle bir baktım...

hepimiz sağlıklı ve iyiyiz maşallah :)

ama sanırım iyice hassaslaştık ... normalde boşverebildiğimiz şeyler bizi yoruyor sanırım.

La havle vela guvvete illabillah. hasbinallah çekmek lazım bol bol :)

sağol canım evet üşütmüşüm.yatıyorum sabahtan beri başım biraz geçti.boğazım içinde sıcak şeyler içtim daha iyiyim.

slm kızlar annem geldi sabah evimi temizledi sağolsun şimdi gitti Allahım anneleri başımızdan eksik etmesin

haklısın canım insan doğal olarak ilgi bekliyor,birlikte bişeyler yapalım istiyor bi de böyle hamileyken daha hassas oluyoruz.ama anlamıyorlar işte telefonuna cevap ver genede canım ya sen bilirsinde hamilesin bişey oldu sanar falan.

bende o yüzden açmak istemiyorum aslında
aman boşver..
ayy midem çok kötü yaaa soğuk terler boşaldı sırtımdan resmen...
tatlı tuzlu karıştı resmen
kusucam

slm kızlar annem geldi sabah evimi temizledi sağolsun şimdi gitti Allahım anneleri başımızdan eksik etmesin

ne güzel canım ya annenle yakınsın. geçen ustalar geldi banada evi batırdılar gittiler misafirimde gelcekti o gün napcağımı şaşırdım kayınvaldem gelipte bi yardım etmedi beklenti içine girmeyim diyorum ama gene de umuyo insan bişeyler..annemler gelse bir an önce ya anne gibisi yok.

benim kayınvalidemde çağırınca gelip yapar ama çağırmıyorum çağırmaya gerek yok biliyo sonuçta iş yapamadığımı anneme güveniyo biliyo annemin hergün gelip yaptığını . anne gibi yok vala

eşim çağırsaydın gelirdi diyor bana da ama bilmiyor mu iş olduğunu dediğin gibi.bebek oluncada her gün evimden çıkmazsa ona buna karışırsa diye korkuyorum şimdide.

maşallah kızlar büyütmüşsünüz bebişleri kilolarda süper valla

ay ,ay ,ay yerim ben onun tombiş burnunu çok şeker ya maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…