tatlım ona bakma sen onunla ilgisi yok hiç
:) doğru diyorsun ...
ama ben de eşim de kel doğmuşuz. sanırım esas bu nedenle kel olduğunu düşünüyorum
bugünde bitiyoooooor pazartesi kızımdan haberler alcam allahın izniyle zaman geçmiyor allahım:18::18::18:
maşallah ardanın sçları ne güzel kara oğlan çok şeker
aa canım senindemi günün geldi hadi bakalım hayırlısı güzel haberler alırsın inşallahbende salı günü oğlumu görmeye gidicem
aa canım senindemi günün geldi hadi bakalım hayırlısı güzel haberler alırsın inşallah
umarım enfeksiyonunda azalmıştır
demi yavrusum maşallah kara saçlı oğluşumuz :)
evet canım az kaldı benim enfeksiyon hamileliğimden beri gitmiyo hiç tatlım sürekli var
evet yaa bayıldım ben sanki yakın akrabamın bebeği çok
kanım ısındı vallahi
evet canım biliyorum ama çoğalmasında yinede idare edersin doğuma kadar
seastire canım enfeksiyondu kanamaydı 34. haftayı buldun maşalah
bugünde bitiyoooooor pazartesi kızımdan haberler alcam allahın izniyle zaman geçmiyor allahım:18::18::18:
az kalmış sahi :)
ben de perşembe günü gidicem
bugün gittik bir tane şifonyer aldım. ayrı oda yapacak yer yok sadece şifonyer aldık. bayağı büyük. herşey çok pahalı. pvcler bile. ben de madem tek parça alıyoruz iyi bişey alayım dedim. 575 tl ye bulduk bir tane. ceviz kaplama masifler çoooooook deli pahalı. büyükçe de bir şey oldu inşallah eşyaları sığar. 120 cm yükseklik 50 cm derinlik 80 cm de eni var. 4 çekmece... akça ağaç renginde olacak boyası da. inşallah güzel olur kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?