allah şifa versin canım üzüldüm benimde dedm yakın zamanda vefat ettiNeyse ya senin eşyalar yetişti ya gerisi önemli değil. Herkese dert oldu valla senin annenin işi...ya eşyalar hazırlanmadan doğurursan diye meraklandık ama neyse yetişti herşey :)
Bana sürekli dinlen dedi doktor, sezeryan olacağım ve bebek iri oldugu için, o yüzden yürüyüşe falan çıkmıyorum. Ama tabi ne kadar yatıyorum gün içinde o ayrı mesele. Zaten artık 38. haftadayım doğuma 5 gün kalmış, erken gelirse de birşey olmaz herhalde.
Biraz önce yemek işini hallettim, temizliğe gelen var zaten. Annem dedem çok hasta onunla uğraşıyor, hergün yanında 5 dakika ayrılamıyor. Diyor ki senin özel günlerinin hepsinde hep başımızda bir dert vardı, hiçbir zaman istediğim gibi yanında olamadım. Sağolsun. Hakikaten hastalıklar, ölüm böyle günleri buldu, neden bilmiyorum. İnşallah dedem biraz düzelir de daha kötüsü olmaz, çok korkuyorum sevinçle hüznü bir arada yaşamak zorunda kalırsak diye.
ve daha erken olduğunu düşünüyosun iyi yani canım şimdi erkense sen doğuma giderken yapcan heralde hazırlığı37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş
normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin
maşallah canım,senin adına çok sevindim
allah şifa versin canım üzüldüm benimde dedm yakın zamanda vefat etti
sorma annem ha geldi ha gelecek dokuz doğurttu beni sonunda geldi:)
ve daha erken olduğunu düşünüyosun iyi yani canım şimdi erkense sen doğuma giderken yapcan heralde hazırlığı
gelişimi felan ii kilosu 3500 normalde en son 30 kasım yani erken değil demi ilk bebeğim o yüzden tecrübesizim
bu modeli mi yapacaksın. benim günüm az kaldı ama hala aklımda bi battaniye örme fikri var. ya da hazır mı alsam acaba? belki de hazır alır süslerim.
tontonlar nasılsınız bakalım benim sinirlerim bozuk yorgan yıkamıştım asmıştım sen yandaki binada soba yakıyolarmış bacadan siyah siyah közler uçmuş yapışmış yorgan olmuş karaaaayıkadım tekrar çıkmadı bidaha attım yıkanıyo inşallah çıkar yaaa dahada yeniydi offfffffffffffffffffff
ayyyy sahiden de sinir bozucu bir durum. ben de benim miniğin eşyalarını dışarıda kurutacaktım annem de "kızım is kokar uzun sürede kurur ama en azından temiz kokar içeri as" dedi. iyi ki öyle yapmışım ama yorgan da evin içinde zor kurur ki ya
37.haftam canım,16 gün sonra bebişime kavuşuyorum inş
normal canım,Ama ilk sezaryense erken gelme sorunu yoksa az daha bekleyebilirsin
Evet canım ilk sezaryen normalde en son 30 kasım doktor gelişimi ii fazla beklemeye gerek yok dedi ama ben biraz evham yapıyorum az daha kalsa mi diye
dr'lar niye bu kadar alma taraftarı anlamıyorum.Eğer 38 haftayken tamam olsaydı ne diye anne karnında 40 hafta kalacak diye yaratılıyor,elbet vardır bir hikmeti.İlk sezaryenim olsa 39+0 veya 39+1 gibi aldırırdım.
allah şifa versin canım üzüldüm benimde dedm yakın zamanda vefat etti
sorma annem ha geldi ha gelecek dokuz doğurttu beni sonunda geldi:)
ve daha erken olduğunu düşünüyosun iyi yani canım şimdi erkense sen doğuma giderken yapcan heralde hazırlığı
ilkinde 2 gün önceden hazırlamıştım çantamı canım,fazlaca soğukkanlıyım sanırım
tontonlar nasılsınız bakalım benim sinirlerim bozuk yorgan yıkamıştım asmıştım sen yandaki binada soba yakıyolarmış bacadan siyah siyah közler uçmuş yapışmış yorgan olmuş karaaaayıkadım tekrar çıkmadı bidaha attım yıkanıyo inşallah çıkar yaaa dahada yeniydi offfffffffffffffffffff
ne uyuz bir durum ya,sinirden ağlardım herhalde
Eki Görüntüle 558218 kıslar bu arada bundan aldım unnado dan daha gelmedi ama kullanışlı birşeye benziyo sizce nasıl ?
kullanabilirsen güzel canım ama ben kullanamam sanırım
Eki Görüntüle 558218 kıslar bu arada bundan aldım unnado dan daha gelmedi ama kullanışlı birşeye benziyo sizce nasıl ?
dünür değiliz canım kabul etmedi benim yakışıklı oğluşumu:)) aday ancak:)) bizde işte gönlünü çelmeye çalışıyoruz:)))
Ay valla çok heyecanlı. İnşallah yarın herşey yolunda gider, herşey kolaycacık biter. Sinema bence de iyi fikir. Ben de son gün ne yapaarım bilmiyorum valla.
Benim artık randevum yok26 Kasım pazartesi saat 7:30 oğluşa kavuşma vakti
Eki Görüntüle 558012 Eki Görüntüle 558018 Eki Görüntüle 558019 Eki Görüntüle 558020 Eki Görüntüle 558021 Eki Görüntüle 558022
kızlar bakın bunları annem yapmış daha eksikleri var ama yinede çektim
düğmeleri felan dikilecek şapkalara ponpon çiçek felan işte
slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi
canım bütün kk şuan ecrin46 nın konusunda
okudun mu bilmiyorum ama eşinin cep telefonunda abuk sabuk mesajlar bulmuş... gece rüyasında aldatıldığını görünce karıştırmış eşinin cebini.
ecrin46 konu mu açmış canım bu sabah ki msjlarla ilgili anlamadımda pek...
dünür değiliz canım kabul etmedi benim yakışıklı oğluşumu:)) aday ancak:)) bizde işte gönlünü çelmeye çalışıyoruz:)))
Ay valla çok heyecanlı. İnşallah yarın herşey yolunda gider, herşey kolaycacık biter. Sinema bence de iyi fikir. Ben de son gün ne yapaarım bilmiyorum valla.
Benim artık randevum yok26 Kasım pazartesi saat 7:30 oğluşa kavuşma vakti
Eki Görüntüle 558012 Eki Görüntüle 558018 Eki Görüntüle 558019 Eki Görüntüle 558020 Eki Görüntüle 558021 Eki Görüntüle 558022
kızlar bakın bunları annem yapmış daha eksikleri var ama yinede çektim
düğmeleri felan dikilecek şapkalara ponpon çiçek felan işte
slm kızlar cuma günü sezaryen olacam bebeğim 39 haftalık ama bana erken miş gibi geliyo biyandan da hemen kavuşmak istiyorum bebeğime vicdanım rahat değil yani sizce erken mi
ecrin46 konu mu açmış canım bu sabah ki msjlarla ilgili anlamadımda pek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?