günaydın tatlım;
evet bugün son günüm:))) bende artık evde bir elim yağda bir elim balda oturucam:))) bu arada geç gördüm canım yazını malum son günüm iş devirlerimi yapıyorum:)))
allah kloylığını versin inşallahslmmm kizlarrrrORKDM in sancilari baslamis ve hastaneye gitmek uzere herkesten dua istiyor
inss rabbim saglicakla yavrusuna kavusmasini saglar,ve darisi hepimize inssssss
bebeğini görmüşsün gözünaydın canım inşallah sende sağlıkla doğurursunGünaydın kızlar. bugün kahvaltımı yapıp geldim,geciktim...
Dün bebeğimi görmek çok güzeldi.. parmağını emiyordu ya bana hala hayal gibi geliyor. inanamıyorum içimde olduğuna onun.
yavruş ben de tam o konuyu sordum dün doktoruma. bebek pozisyonundan açıldı konu. normal doğum için uygun dedi. ben de sordum tekrar dönebilir mi bu haftalardan sonra diye. o da dönebilir dedi. özellikle suyun biraz fazlaysa olabiliyormuş bu. yani seninki de tekrar dönebilir. hayırlısı olsun sıkma canını. dua et. bizim bi tanıdık 1 ay önce doğum yaptı. bebeği son güne kadar tersmiş. son gün evi gırgırlamış eğilerek. ve doğuma gittiğinde dönmüş demişler. bunu dr'uma da anlattım, o da doğruladı. gırgırlamak,namaz kılmak gibi aktiviteler bunu sağlayabilir,böyle durumlarla karşılaştık dedi.
temizlik yapan arkadaşlara sesleniyorum. bunu nasıl beceriyorsunuz. ben anca günde bir kap yemek yapabiliyorum. başka bi halt yediğim yok. sabahtan beri yatıyorum. bi wc bi de su içmeye kalkabildim. dünden yemeğim olmasa aç acına yatacam. ben niye böyleyim yaa. şu an çok mutsuzum ağlamak istiyorum. 14 gün kaldı bu bebeğin gününü doldurursa diye korkmaya başladım. doktora söyleyeyim hafta içi alsın diyorum eşim kızıyor tabi annem de müsade etmez. çok sıkıcı bi durum yaa...
Hayırlısı olsun güzelim , hadi gözün aydın !!! bu arada bende oğluşuma guguş diyorum nerden uydurduysak nerden kaldıysa aklımızda ...Bir ara farklı bir hastanenin Erkek dr una gözükmüştüm,guguş diye sevdm yine öyle Dr dedi ki bak dedi duyuyoda seni artık ole deme cocuga dedi gülerek
temizlik yapan arkadaşlara sesleniyorum. bunu nasıl beceriyorsunuz. ben anca günde bir kap yemek yapabiliyorum. başka bi halt yediğim yok. sabahtan beri yatıyorum. bi wc bi de su içmeye kalkabildim. dünden yemeğim olmasa aç acına yatacam. ben niye böyleyim yaa. şu an çok mutsuzum ağlamak istiyorum. 14 gün kaldı bu bebeğin gününü doldurursa diye korkmaya başladım. doktora söyleyeyim hafta içi alsın diyorum eşim kızıyor tabi annem de müsade etmez. çok sıkıcı bi durum yaa...
hadi kıslar ben kaçtım sonra ugrarım işlerimi halledip rahat oturayım :)
sen normal mi doğuracaktın
canım neden gününü doldursun işte ne güzel bence sabırlı ol dr ne zaman derse o zaman alsın
işe gelince bende aynı hiç bi iş yapmıyorum artık normal canım çok ağırlaştık çünkü
birazda ütü müüü? iki parça ütüm var bir haftadır bekliyor. ben senin gibi süpürge açsam akşama kadar bel ağrısından ayağa kalkamıyorum. benim normal halim kilolu yoksa kilo almadım. ama bebeğim iri ondan zorlanıyorum heralde.temizlik dediysem yüzeysel süpürüp geçiyorum iştebirazda ütü yapcam o kadar. yarım yalak iş yapıyorum yani.
çok mu kilo aldın sen canım ya da sancın falan mı oluyo ? temizlik nasıl olsa halledilir boşver yardım alırsın yakınlarından.önemli olan senin ve bebişin sağlığı.
benimde kimsem yok. şu an evi bok götürüyor kendimi çok kötü hissediorum pazar günü eltim gelip temizleyecek ama muhtaç olmak çok kötü bişeymiş. yarın kontrolüm var duruma göre hemen annemi çağırmayı düşünüyorum.gelsin artık. belki de sıkıldığımdan bu kadar mutsuzum. benim de eşim annesine temizletti bi kere ama ben ferahlayacağıma daha çok sinir küpü olmuştum o zaman. hem çekiniyorsun öyle yap böyle yap diyemiyorsun hem de o sana karışıyor öyle olmaz falan diye gizli gizli ağlamıştım o gün.aaaa cnm valla şimdik kendimde yapabilecek gücü bulabiliyorum allahtan çünkü benim yardım edecek kimsem yok malesefeşim eve güvenmediği tanımadığı birini almaz temizlik için o yüzden annemi getiricem sana yardım eder dedi pazar günü gelicek ama ben ondan hiçbişey yapmasını isteyemem çekinirim aslında beni çok severler bende onları ama bunca zaman evimi temiz gördü pis görmesinler yapabildiğim kadar yapıcam artık napıyım kendi annem olsa çekinmem ama onada kendim karışırım kesin gene dayanamam ama tabi şuan iyi hissettiğim için :)
Artık ne kadar agırlalmışsındır hayatım bu cok normal ;((sabır azcık daha sabır bak bısey kalmamış yat sende hayatım herkes aynı olmaz ben cok ıyımiş mesela ama senden cok gerıdeyım 1Ay var daha ondan B'nde yavrum küçük zayıf dıe üzülürdüm CHNB sakın bızlerle kıyalama 1hafta bıle cok onemlı Ocak annelerine bak derdı ne kadar da haklıymış zmn gectıkce anlıyorum daha ıyı))yat dınlen CNm bnm Dr hep öle dıyo son 1ay ne kadar dınlenırsrn dogum da okadar ıyı toparlanacak vücudun bana TSK edeceksın dıyor hep
güya normal doğuracam ama dr. bu işler belli olmaz diyor. bi anda bi terslik olur sezeryan olursun sen ikisine de hazırlıklı ol diyor.
evet canım baksana benim kız 37 haftada ters döndü hiç belli olmaz
aman yeterki sağlıklı olsunlar
Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)
evet canım baksana benim kız 37 haftada ters döndü hiç belli olmaz
aman yeterki sağlıklı olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?