2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydın kızlar;

bugün şirkette son günüm nihayet bende rahata ericem:))

zzeyno; canım allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun
orkidem; allah bir avazda kurtarsın inşallah
yavrus; canım yaaa senin ve bebeğin için hayırlısı olsun tatlım... takılma lütfen sezeryanda olsa mühim değil önemli olan ikinizin de sağlığı
doğuma giden arkadaşlar var sanırım.... Allah kolay doğumlar nasip etsin....
bebişlerini görmeye gidenler olmuş maşallah diyelim

aklıma bunlar geldi şimdilik öpüyorum hepinizi

günaydın tatlım;

evet bugün son günüm:))) bende artık evde bir elim yağda bir elim balda oturucam:))) bu arada geç gördüm canım yazını malum son günüm iş devirlerimi yapıyorum:)))

oooh otur valla hakettin tatlım önemli deel,kolay gelsin sana

candost17 sağol tatlım iyiyim,bugün bi gireyim de bakayım dedim ne var ne yok diye

fd001 sağol canım,pisboğazım ben

şafak sayanlara baktımda gül35 arkadaşımız da doğum yapmış olması lazım şimdiye kadar haber var mı ondan

ayy zeynocum en kısa zamanda bebişin fotolarını bekliyoz allahım onu tüm kötülüklerden nazardan korusun:)
hımmm kimin üstüne çay dökülmüştü benim isim hafızam zayıf :) arkadaşım sen ne çay taşıyon dikkat et artık sana çay getirsinler:)geçmiş olsun
badem cim afiyet bal şeker olsun yarasın tontonuna:)
evetttt orkdem mi gitmiş doğuma kıslar :) ayyyy valla böyle duydukça heyecan basıyo beni daha var zamanım ama hadi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm tez zamanda haberlerini bekliyoruzzz :) dualarımız seninle
kıslar şu akıntı olayı anlaşılan herkeste var benimde napalım dayanıcaz artık guguşlar için
kıslar 29 oldum bugünnnnnnnnn

slmmm kizlarrrrORKDM in sancilari baslamis ve hastaneye gitmek uzere herkesten dua istiyor
inss rabbim saglicakla yavrusuna kavusmasini saglar,ve darisi hepimize inssssss
allah kloylığını versin inşallah
bebeğini görmüşsün gözünaydın canım inşallah sende sağlıkla doğurursun
evet canım suyum fazlaymış biraz o yüzden dönmüş bi yerde daha okudum emekleyince dönüyormuş bebek son ana kadar beklemeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah

temizlik yapan arkadaşlara sesleniyorum. bunu nasıl beceriyorsunuz. ben anca günde bir kap yemek yapabiliyorum. başka bi halt yediğim yok. sabahtan beri yatıyorum. bi wc bi de su içmeye kalkabildim. dünden yemeğim olmasa aç acına yatacam. ben niye böyleyim yaa. şu an çok mutsuzum ağlamak istiyorum. 14 gün kaldı bu bebeğin gününü doldurursa diye korkmaya başladım. doktora söyleyeyim hafta içi alsın diyorum eşim kızıyor tabi annem de müsade etmez. çok sıkıcı bi durum yaa...

sen normal mi doğuracaktın
canım neden gününü doldursun işte ne güzel bence sabırlı ol dr ne zaman derse o zaman alsın
işe gelince bende aynı hiç bi iş yapmıyorum artık normal canım çok ağırlaştık çünkü

hhehe cnm valla biz evlendiğimizlen beri eşim bana guduş diodu hep hamile kalıncada bebişe guguş demeye başladı öyle kaldı ismi hehhehe :) olurda ileride kız çocuga hamiş kalırsam onada bulmuş şimdiden duduş diyecekmiş :)

temizlik dediysem yüzeysel süpürüp geçiyorum işte birazda ütü yapcam o kadar. yarım yalak iş yapıyorum yani.
çok mu kilo aldın sen canım ya da sancın falan mı oluyo ? temizlik nasıl olsa halledilir boşver yardım alırsın yakınlarından.önemli olan senin ve bebişin sağlığı.

Offf kızlar günaydın dünden beti sinirlenme küpüyüm netım gıttı bı bağlanamadım sonra alam gırdı nete bu seferde sıfremı unutmuştum otomatik gırıyodum hep isteye;(((yenı sıfre gelıyor gıdıyorum olmuyor yenı den üye oldum( funntunn ben burada)off sinir oldum sil baştan başladım sımdı nasıl bı iştir anamadım yaa;((

aaaa cnm valla şimdik kendimde yapabilecek gücü bulabiliyorum allahtan çünkü benim yardım edecek kimsem yok malesef eşim eve güvenmediği tanımadığı birini almaz temizlik için o yüzden annemi getiricem sana yardım eder dedi pazar günü gelicek ama ben ondan hiçbişey yapmasını isteyemem çekinirim aslında beni çok severler bende onları ama bunca zaman evimi temiz gördü pis görmesinler yapabildiğim kadar yapıcam artık napıyım kendi annem olsa çekinmem ama onada kendim karışırım kesin gene dayanamam ama tabi şuan iyi hissettiğim için :)

Bu arada hastaneye de gıttım dün zeynoyu bulamadım ztn ısım zeynep degıl çünkü öle bı hasta yok dedıler bütün doğan erkek bebek odalarına gırdım malesef yok ;((acaba farklı hastaneye mı gıttı gıremedıgım ıcın nete gecmısı de okuyamadım umarım ıyıdır kendı de bebısı de dünkü maceralarım anlatmakta bıtmez yanı ;((

Artık ne kadar agırlalmışsındır hayatım bu cok normal ;((sabır azcık daha sabır bak bısey kalmamış yat sende hayatım herkes aynı olmaz ben cok ıyımiş mesela ama senden cok gerıdeyım 1Ay var daha ondan B'nde yavrum küçük zayıf dıe üzülürdüm CHNB sakın bızlerle kıyalama 1hafta bıle cok onemlı Ocak annelerine bak derdı ne kadar da haklıymış zmn gectıkce anlıyorum daha ıyı))yat dınlen CNm bnm Dr hep öle dıyo son 1ay ne kadar dınlenırsrn dogum da okadar ıyı toparlanacak vücudun bana TSK edeceksın dıyor hep

güya normal doğuracam ama dr. bu işler belli olmaz diyor. bi anda bi terslik olur sezeryan olursun sen ikisine de hazırlıklı ol diyor.

birazda ütü müüü? iki parça ütüm var bir haftadır bekliyor. ben senin gibi süpürge açsam akşama kadar bel ağrısından ayağa kalkamıyorum. benim normal halim kilolu yoksa kilo almadım. ama bebeğim iri ondan zorlanıyorum heralde.

benimde kimsem yok. şu an evi bok götürüyor kendimi çok kötü hissediorum pazar günü eltim gelip temizleyecek ama muhtaç olmak çok kötü bişeymiş. yarın kontrolüm var duruma göre hemen annemi çağırmayı düşünüyorum.gelsin artık. belki de sıkıldığımdan bu kadar mutsuzum. benim de eşim annesine temizletti bi kere ama ben ferahlayacağıma daha çok sinir küpü olmuştum o zaman. hem çekiniyorsun öyle yap böyle yap diyemiyorsun hem de o sana karışıyor öyle olmaz falan diye gizli gizli ağlamıştım o gün.

ben resmen kendime nazar deydirdim. günahını almayayım ama bir iki kişiye de söyledim. çok iyiyim hiç hamile gibi değilim evden çıkmadığım sürece ağrım sızım yok sanki ben doğurmayacam falan dedim.B*k yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…