merhaba oglusumla bİz geldikkkbize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi
merhaba oglusumla bİz geldikkkbize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi
Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)
Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)
kızlar dün yine ağrım oldu zeynep kamile gittim alttan baktı açılma yok ama yumuşama var dedi
sonra usg baktı ve beni yıkan o cümleyi dile getirdi ( bebeğim yine ters dönmüş) 37 haftadan sonraneden döndüki o kadar büyümüşken dedim suyun biraz fazla o yüzden dedi
eğer sancın çıkarsa yatış yapar sezaryene gönderirim dedi ama sancı çıkmadı çok şükür
yine beynimde birsürü soru işareti dr sezaryen için gün verirse beklicem mi diyeyim yoksa kabul mü edeyim offffff:44:
ne yaramaz kızım var benim yaaaa
sabah sabah süt içtim..badem-fındık yedim..içim bi hoş oldu..yemeseydim iyiydi..tombul kızımın pisboğaz annesi
sabah sabah caydan yandım dıkkat edın annem elmıstı bardaklara cayı koydum mutfaktan gelıyodum annemde ustunu cıkarıyodu anıden donunce boooommm
günaydın kıızlar. dün geceden beri karnım belim ağrıyo. ama öyle ritmik kasılmalar değil. belim sürekli ağrıyo. çok halsiz hissediyorum.
Ayni durumdayim bende..bebisim kasildigi zaman alt bolgede baski hissetmeye basladim.
Bide sabah utu yapiim dedim sonrasinda tuvalete gittigimde sari renkte cok yogun sumugumsu bisiy gelmisti her zamanki akintmdan farkli olarak..
Acaba tikac mi geldi?
slmmm kizlarrrrORKDM in sancilari baslamis ve hastaneye gitmek uzere herkesten dua istiyor
inss rabbim saglicakla yavrusuna kavusmasini saglar,ve darisi hepimize inssssss
serpiiiil bugün son gün demi? hadi gözünaydın,ev hanımları kervanına hoşgeldin canım benim
günaydın HAYIRLI CUMALAR tontişlerrrrr :) bugün çok sık giremeyebilirim guguşun odası için gelicekler :) bende biraz temizlik yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?