2 haftam kaldı ama ben sabırsız biriyim hergün bugün de doğmadı diye düşünüyorumben ayın 20 sinden önce doğurcam diye kendimi şartlamıştım. o yüzden günüm dolmuş gibi hissediyorum ama bebekte tık yok. arada belim ağrıyor o kadar
ben kaçtım kızlar. öpüldünüz hepiniz. yarın iyi haberlerle görüşmek üzere...
Hala duvar kagıdı bakmaktayım boya mı yapsak bı türlü karar veremıyorum
Girmeyecektim ama bişey paylaşicm kızlar. Bugün cesmelerden zemzem akıyomuş. Banyo yapmak gusül almak çok sevapmis. Bende şimdi yaptım banyo. Bana da kaynanam söyledi. Paylaşmak istedim bilginize..
bugünün anlamı neymiş canım yani cuma diyemi bende banyo yapcaktım iyi denk geldi saol
itriyat depolarında satılıyor olabilir canım o dediğin korse benim burda rakadaşın kocaman göbeği var oda bana sakın ha sar mutlaka göbeğini dedi ben sarmadım bak herkez beni hamile sanıyor dedi...bayağıda göbeği var doktoru ona demişki 6hafta sonra korse giy ve mekik çekki göbeğin eriisin oda yapmamış sonucunda kocaman bir göbek...
oglumda sardım bezle karnımı hiç kalmamıstı sanki dogum yapmamıs gibi göbek fıtıgı var bende o kaldı sadece
ben korse takcam önceden almıştım normal kilot gibi göğüs altına kadar çıkıyor çok rahat.dikiş yerim biraz düzelsin hemen giyeceğim,sonrada burda arkadaşlardan biri paylaşmıştı o sporu uygulayacağım:
çekilebilecek kadar mekik
3-4 gün yarımsaat yürüyüş
20-30 dk.koşu
doğumdan 1 ay sonrada spora başlanabilir yazıyordu...
aldığım korsenin resmini netten bulursam paylaşcam hemen....
zeynocum gözün aydın allah analı babalı büyütsün hoşgeldin harun
canım inşallah kolay bir doğumun olur güzel haberlerini bekliyoruz
canım ne zaman yapıldı iğne?
darısı başımaaaaaaa:)benimde son 6 iş günüm kaldı..sonra paydos..bu son günlerinin tadını çıkar canım..malum zor günler bizi bekliyo:)
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR
Mideli Slip Korse 810
Ben de sezaryene özel bir korse bulamazsam eğer, bu tarz bir şey alsam mı diye düşünüyorum.
hımm anladım canım yaşasıııııııın aşure yicemm kaynanam yapcak
Nasıl bir bezle sardın? Çarşaf kumaşı tarzında bir şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?