2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

Bizim aralik bebisleri araligin gelmesine sabredemediler:) hepinize hayirli dogumlar..

hadi gözünaydın canım,bekliyoruz fotoları

kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum (( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (

korkacak bir şey yok ki,zaten doğduğunu göreceksin,sonra bir bakacaksın odandasın.Bebişi hemen getirirler yanına,emzirirsin.Ertesi gün de evinizde olursunuz inşallah.

canım sancın var ve 12'ye kaydı ameliyat,saçmalık ya,bence dr'unla veya hastaneyle görüş.Gerçi hemen gelmez bebiş ama yine de stres yapmamış olursun

günaydın kızlar...
bana da hep erken gelecekmiş gibi geliyordu önceki haftalar şimdi de doğmayacak gibi geliyor...
gerçi karnımı gören erken gelecek bu bebek diyordu 7.aydan beri şimdi de doğmadı mı daha diye telefonlar başlayacak (((

doğar canım daha arkadaşların 2 haftası, 1 haftası kaldı daha doğurmadılar senin 23 günün var hayırlısıyla sağlıkla doğsun

slmm kizlarr orkidem de kizini bu sabah 6 gibi kucagina almisssss

darisi sirasiyla hepimize insss,gelince hikayesini anlatir
heyecan iyice bastiya bende dogurmak istiyom artikkkk

orkdm canım gözün aydın darısı bizim başımıza. sağlıcakla büyüt bebeğini Allah nazarlardan saklasın

Günaydın kızlar,

Ayy ne güzel herkes doğuruyo. Sanırım bugün en çok doğum haberi aldığımız gün. Allah arttırsın inşallah... Yeni anneler bebişleriyle bir ömür mutlu, huzurlu, sağlıkla yaşasınlar...

evet çok heyacanlı darısı başımıza en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde alalım kucağımıza bebeklerimizi...

Herkes teker teker doğurmaya başladı, ne güzel yaa :)))
Tüm anneleri tebrik ederim. Hepiniz bebişiniz ve ailenizle sağlıklı, mutlu bir hayat sürün inşallah.

Son düzenleme:
selam kızlar tüm anneleri tebrik ediyorum ,,,zamanı gelicek arkadaşlara da Allahtan sabır diliyorum..Bu kadar dayandınız o yarım saat bır saate gelince dayanırsınız ...Nihayetinde bebeişiniz için yapacağınız en son ve en önemli şey olacak bu onu düşünün ve güçlü olun...bebişlerimizde artık daracık yerde kurtarıcaz onları

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

canım bebeğin şimdi doğmuştur yanındadır gözünüz aydın olsun....

kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum (( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (
canım hiç korkma rahat olmaya çalış sen yatarken rahatca, bebeğin kucağına gelecek.....

sancın var ve pazartesi bebeği alacaklar :44: neden ki normal doğum olsa açılması beklenir ama sezeryan olcak:44: normal olasınımı bekliyolar acaba :44: canım allah kolaylık versin inşallah pazartesiye kadar dayanırsın....dualarım seninle ve diğer doğum yapacak arkadaşlara....

Hayirlisi neyse o olsun tatlim, sen sogukkanliligini koru, bak hersey corap sokugu gibi nasil olmasi gerekiyorsa oyle olacak:))) ha gayret kara gozuktu :)))

Kıslar benim de 9 aylık serüvenim 27 Kasım Salı günü saat 16.00 da sona eriyor.
9 ay boyunca;
Önce mide bulantıları ile normal günlerime şükretmemi sağladığı ve sonra attığı tekmelerle büyük mucize yaşattığı için oğluma,
Saçlarımı ve cildimi hiç olmadığı kadar güzel yaptığı için hormonlarıma :)),
Son ana kadar güleryüz gösteren ve beni motive eden doktoruma,
Beni her anımda idare eden ve çok rahat hamilelik geçirten patronum ve iş arkadaşlarıma,
Her doktor kontrolumden sonra mutluluğumu paylaşıp ilgiyle dinleyen canım arkadaslarıma,
Canımın çektiklerini bana gönderen tanıdığım ,tanımadığım tüm dostlarımıza
Akşamları sofrayı toplamak, Eniştesine çay demlemek için gelen kardeşime,
Hormonsuz yiyeceklerle torununu besleyen,elim ayağım olan canım anneme,
En önemlisi aşık olduğum, içimdeki mücizenin ortağı canım eşim bana dünyanın en güzel hamileliğini geçirttiği,bana katlanma sayısını ikiye katladığı,bu mucizeyi bana yaşattığı için
SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM

ay ben ne zaman doğurucam yahuuuuuuuuuuuuuuuu hu-huuuuuuuuuuuuuuuu deniiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzz gel kzm artk lennnn =(((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…