Arkadaslar bende salı sezeryan olacaktım,dün sabah nişanım geldi,aksamdan beri sancım oluyo ve giderek artıyo, sezeryan randevusunu pazarrtesi 12 ye kaydı ama yarına kadar bu cocuk beklermi bilmiyorum.bana yarına kadar kalmayacak gibi gelio..dualarınızı bekliyorum...
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bebeğimin odası yarın gelicek tepe homedan aradılar dünnnnnnnn
ayy gelsinnn birr resimlerini cekip koycammm
ama beşşiiğide annem getirsee bitti gibi kızımın herseyiiiiiiiiiiiiiiiiiii
birde ben bu hastasnede dagıtılcak süsler varya onun lavantasını ben evde kendim yapıcamm koyucam içlerine süslerimmm
hem zaman geçmiş olurrrrrrrrrr
kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum(( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (
Arkadaslar bende salı sezeryan olacaktım,dün sabah nişanım geldi,aksamdan beri sancım oluyo ve giderek artıyo, sezeryan randevusunu pazarrtesi 12 ye kaydı ama yarına kadar bu cocuk beklermi bilmiyorum.bana yarına kadar kalmayacak gibi gelio..dualarınızı bekliyorum...
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
günaydın kızlar...
bana da hep erken gelecekmiş gibi geliyordu önceki haftalar şimdi de doğmayacak gibi geliyor...
gerçi karnımı gören erken gelecek bu bebek diyordu 7.aydan beri şimdi de doğmadı mı daha diye telefonlar başlayacak(((
doğar canım daha arkadaşların 2 haftası, 1 haftası kaldı daha doğurmadılar senin 23 günün var hayırlısıyla sağlıkla doğsun
Günaydın kızlar,
Ayy ne güzel herkes doğuruyo. Sanırım bugün en çok doğum haberi aldığımız gün. Allah arttırsın inşallah... Yeni anneler bebişleriyle bir ömür mutlu, huzurlu, sağlıkla yaşasınlar...
canım hiç korkma rahat olmaya çalış sen yatarken rahatca, bebeğin kucağına gelecek.....kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum(( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?