2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slmm kizlarr orkidem de kizini bu sabah 6 gibi kucagina almisssss

darisi sirasiyla hepimize insss,gelince hikayesini anlatir
heyecan iyice bastiya bende dogurmak istiyom artikkkk

ne mutlu ya,çok sevindim

az kalmış canım ya,sen de kavuşuyorsun inş.

kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum (( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (

Tatlim ben de ayin 3'unde sezaryene giriyorum, ilk dogum olacak... Google profesoru oldum korkudannnn bırrrrr. Ama bak genellikle su linkteki gibi anlatiyolar, boyle seyler okuyunca cesaret geliyo gaza gelip cesur yurek gibi kosa kosa gidesim dogurasim geliyo. Hem benim annem, halam da sezaryen dogurdu onlar dediler ki biz bile 35 sene once ertesi gun ayaga kalktik. Kolay olcaaaaak :)) (gulp)

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/427285-spinal-sezeryan-olanlar-yardiimmm-lutfeen.html

Ben zamanından 1 gün bile önce doğmasın istiyorum herkes erkenden doğsun istiyor. Anlamadım bu işi

banada travazol vermişti ama hiç kullanmadım ben
travazol iyi bir krem canım hemen geçiriyor mantarı
dun geceden beri kivraniyorum canim
sancilar duzenli 10 dk bir ama acilmiyoo dr 5 dk dusmeden gelme dedii yani öl diyo bana
çok sevindim canım allah hayırlı ömür versin
allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömür versin
Allah biliyor artık bir an evvel doğsun istiyordum ama şu an canım çok sıkkın. başlarda ben korkuyordum ama canım herkes sezeryan oluyor ne olacak diyorlardı. şimdi ooffff
aman canım ya boşver anlamıyorum ki başkalarının dediğini neden takıyosunuz
bana bakarsan ben kendim için normal doğum istedim ama olmadığı için sezaryen oluyorum ama önemli değil nasip böyleymiş
herkesin kendine göre bir fikri var bananeki ben kendim ne istiyorsanm önemli olan o bu durumdada geçerli olan kızımın ve benim sağlığım başkalarının ne düşündüğü hiç umrumda değil
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
ayyy canım gözünaydın allah sağlıkla kurtarsın

Son düzenleme:
allah yardımcın olsun.. nişan gelmiş sancı war hastaneye gitsen daha iyi olmazmı en azından risk almazsın..
Canım dün sabah geldi nişan,gittim hastaneye herseye bakıldı,nst girdim doktor gerekirse hafta sonu gece gündüz müdahele ederiz dedi.hastanede 5 dk mesafede eve problem yok o yuzden..

Bizim aralik bebisleri araligin gelmesine sabredemediler:) hepinize hayirli dogumlar..
Saol cnm..öyle oldu gercekten..

Cnm salıydı benim sezeryan,pazartesi ye beklerse pazartesi olmazsa gece gündüz doktorumda dahil herkes hazır bekliyo.. İrtibat halibdeyim doktorlada..stres degil agrı can sıkıcı işte..

Saol bitanem,normal yapmıcam bebek iri,planlı bi sezeryandı ama bebiş bizden önce nişanı gönderdi,pazartesi beklerse pazartesi yoksa bu gece bile müdahale edilecek..
Hayirlisi neyse o olsun tatlim, sen sogukkanliligini koru, bak hersey corap sokugu gibi nasil olmasi gerekiyorsa oyle olacak:))) ha gayret kara gozuktu :)))
İnşallah tatlım rabnim hepimize kolaylık versin sağlıklı sıhhatlı elimize alalım yavrularımızı..

ben de aynı durumdayım... kimseden yorum duymak istemiyorum herkesin de maşallah hep bir fikri var nedense

Bugun gobis fotograflarimi tamamladik sizlerlede paylasiim dedim..insallah bi sonraki fotoda defnem kucagimda olucak:)

fotoğraflara bayıldım :)

ay canım yaa bence tutma sıkıştırma kendini sık sık wc ye ziyarete git. zor valla bu halde sürekli bir de o dertle uğraşmak

Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.

hadi hayırlı olsun şimdi cok cok süt emiyordur ayyyyyy çok güzel

slmm kizlarr orkidem de kizini bu sabah 6 gibi kucagina almisssss

darisi sirasiyla hepimize insss,gelince hikayesini anlatir
heyecan iyice bastiya bende dogurmak istiyom artikkkk

Allah analı babalı büyütsün orkidemin artık doğurması lazımdı zaten

İnsan artik sanirsizlaniyo da o yuzden dogurmak istiyo bi de beb artik oturdugum yerden bile kalkamiyorum geceleri uyku yok zaten

ayy ne güzel bebişler yavaş yavaş geliyorlar,rabbim herkesin bebeğini sağlıkla ve sıhhatle kucaklarına almayı nasip eder,bende bir gün doğsa da kurtulsam diyorum birgünde ne kadar vaktinde doğarsa o kadar iyi diyorum hayırslısı,rabbim herkesleri bir avazda kurtarsın inşallah.

Ben zamanından 1 gün bile önce doğmasın istiyorum herkes erkenden doğsun istiyor. Anlamadım bu işi

bende anlamıyorum ya nedense çok basit sanki bi çocuk meydana getirmek

valla ben de anlamadım kızlar,erken gelmesin diye dua eden bayanlar şimdi de doğurmak için sıraya geçmiş bana ne zaman sıra gelecek diyip duruyorlar!! yahu Allah ne zaman isterse o zaman gelecek anlayın artık!! Demek ki sizin bebekleriniz daha hazır değil dışarı çıkmaya,demek ki gelişimleri devam ediyo!! erkenden gelseydi de küvöze girseydi daha mı iyiydi?!! ya hepimiz ağrı çekiyoruz,yürüyemiyorum artık yaa!! neden şikayet edeyim sürekli,neden etrafımdaki insanları da huzursuz edeyim!! ben artık görmek istemiyorum yaa böyle olumsuz şeyler!!! yeter diyorum vallahi yeter!! forumdan soğudum yaa!!!

dünürüm hislerime tercüman olmuşsun ellerine sağlık...

sezeyan olacak arkadaşlar sakın gereksız korkulara kapılmayın
ben 19 ekımde sezeryan oldum genel anestesı altında ayıldıgımda bekleme oasındaydım kusmadım sacmalamadım
gayet kendımdeydım zor ayılmadım yanı
3 saat sonrada ayaktaydım
tabıkı agrınız oluyo ama asla dayanamıcak kadar degıl ne ladar pozıtıf gırersenız okadaar pozıtıf cıkıyosunuz
wc ye kendım gıttım bebgımı alıp emzrebıldım 37 hafta olmasına sezeryana ragmen sutum hemen geldı
varsa aklınıza takılan sorular olursa kızlar cevaplayabılırım taze sezeryanı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…