- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
slmm kizlarr orkidem de kizini bu sabah 6 gibi kucagina almisssss
darisi sirasiyla hepimize insss,gelince hikayesini anlatir
heyecan iyice bastiya bende dogurmak istiyom artikkkk
Kıslar benim de 9 aylık serüvenim 27 Kasım Salı günü saat 16.00 da sona eriyor.
9 ay boyunca;
Önce mide bulantıları ile normal günlerime şükretmemi sağladığı ve sonra attığı tekmelerle büyük mucize yaşattığı için oğluma,
Saçlarımı ve cildimi hiç olmadığı kadar güzel yaptığı için hormonlarıma :)),
Son ana kadar güleryüz gösteren ve beni motive eden doktoruma,
Beni her anımda idare eden ve çok rahat hamilelik geçirten patronum ve iş arkadaşlarıma,
Her doktor kontrolumden sonra mutluluğumu paylaşıp ilgiyle dinleyen canım arkadaslarıma,
Canımın çektiklerini bana gönderen tanıdığım ,tanımadığım tüm dostlarımıza
Akşamları sofrayı toplamak, Eniştesine çay demlemek için gelen kardeşime,
Hormonsuz yiyeceklerle torununu besleyen,elim ayağım olan canım anneme,
En önemlisi aşık olduğum, içimdeki mücizenin ortağı canım eşim bana dünyanın en güzel hamileliğini geçirttiği,bana katlanma sayısını ikiye katladığı,bu mucizeyi bana yaşattığı için
SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM
kızlaaaarr salı günü sezeryana giricem çokkkkk korkuyorum(( bi motiwe olabilsem rahatlayabilsem korkum geçecek zaten yarım saat sürüyormuş ortalama ama yinede korkuyorum lütfennnn birileri rahatlatsın beni (
Bizde mi sezeryan olsak ya normal dogum bekleyenler ben 37+1 im daha((
Bende doğurmak istiyoooruuuuumm
36+1 'sin canım
travazol iyi bir krem canım hemen geçiriyor mantarıbanada travazol vermişti ama hiç kullanmadım ben
çok sevindim canım allah hayırlı ömür versindun geceden beri kivraniyorum canim
sancilar duzenli 10 dk bir ama acilmiyoo dr 5 dk dusmeden gelme dedii yani öl diyo bana
allah analı babalı büyütsün hayırlı uzun ömür versinHerkese merhaba..
Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.
aman canım ya boşver anlamıyorum ki başkalarının dediğini neden takıyosunuzAllah biliyor artık bir an evvel doğsun istiyordum ama şu an canım çok sıkkın. başlarda ben korkuyordum ama canım herkes sezeryan oluyor ne olacak diyorlardı. şimdi ooffff
ayyy canım gözünaydın allah sağlıkla kurtarsınKizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
Ben zamanından 1 gün bile önce doğmasın istiyorum herkes erkenden doğsun istiyor. Anlamadım bu işi
Canım dün sabah geldi nişan,gittim hastaneye herseye bakıldı,nst girdim doktor gerekirse hafta sonu gece gündüz müdahele ederiz dedi.hastanede 5 dk mesafede eve problem yok o yuzden..allah yardımcın olsun.. nişan gelmiş sancı war hastaneye gitsen daha iyi olmazmı en azından risk almazsın..
Saol cnm..öyle oldu gercekten..Bizim aralik bebisleri araligin gelmesine sabredemediler:) hepinize hayirli dogumlar..
Cnm salıydı benim sezeryan,pazartesi ye beklerse pazartesi olmazsa gece gündüz doktorumda dahil herkes hazır bekliyo.. İrtibat halibdeyim doktorlada..stres degil agrı can sıkıcı işte..hadi gözünaydın canım,bekliyoruz fotoları
korkacak bir şey yok ki,zaten doğduğunu göreceksin,sonra bir bakacaksın odandasın.Bebişi hemen getirirler yanına,emzirirsin.Ertesi gün de evinizde olursunuz inşallah.
canım sancın var ve 12'ye kaydı ameliyat,saçmalık ya,bence dr'unla veya hastaneyle görüş.Gerçi hemen gelmez bebiş ama yine de stres yapmamış olursun
Saol bitanem,normal yapmıcam bebek iri,planlı bi sezeryandı ama bebiş bizden önce nişanı gönderdi,pazartesi beklerse pazartesi yoksa bu gece bile müdahale edilecek..canım bebeğin şimdi doğmuştur yanındadır gözünüz aydın olsun....
canım hiç korkma rahat olmaya çalış sen yatarken rahatca, bebeğin kucağına gelecek.....
sancın var ve pazartesi bebeği alacaklar :44: neden ki normal doğum olsa açılması beklenir ama sezeryan olcak:44: normal olasınımı bekliyolar acaba :44: canım allah kolaylık versin inşallah pazartesiye kadar dayanırsın....dualarım seninle ve diğer doğum yapacak arkadaşlara....
İnşallah tatlım rabnim hepimize kolaylık versin sağlıklı sıhhatlı elimize alalım yavrularımızı..Hayirlisi neyse o olsun tatlim, sen sogukkanliligini koru, bak hersey corap sokugu gibi nasil olmasi gerekiyorsa oyle olacak:))) ha gayret kara gozuktu :)))
Ben o sancıların neden oldugunu biliyorum da hadi iyi niyetliyim ..Kayınvalidem de geldi birlikte nst ye girdik :) ondandır.Gerçi keyifli kadın ama bu stresli bekleme zamanlarımızda insanın kendi annesi bile bazen davranışlarıyle göze batıyor ...Üstüme gelinmesinden ah şöle olur böyle olcak sonra da bu olcak falan konuşmaları çok sıktı beni bir kelimeyle sölediklerini ağızlarına tıkıyorum ..üzülüyorum ama bunun sonunu getirmiyolar kızlar
napyyymm annem de aynı ..annem ne dedi biliyor musunuz o geliyosa bende gelcem nst ye iyi dedim ..geeeel dr aradım önceden bunların yanında dogumun yaklasmıs vs onemli şeyleri söleme dedim belkı de o yuzden cagırmıstır ..pazartesı benı bakalım iste yaaa
Bugun gobis fotograflarimi tamamladik sizlerlede paylasiim dedim..insallah bi sonraki fotoda defnem kucagimda olucak:)
Hepinize iyi geceler kızlar,
Utanarak da olsa bişi sormak istiyorum. Ben bu aralar gülerken sürekli altıma kaçrıyorum( ablam annem kız kardeşimde çok güldürüyo beni tutamıyorum. Sonrada diyolar aman sakın altına işeme :)) sizlerde de öyle olan varmı, bıktım valla pijama külot yıkamaktan.
Kizlaaaar oglus geliyor biz hastanedeyiz suyum geldi. Sabah sezeryana alacaklar.
slmm kizlarr orkidem de kizini bu sabah 6 gibi kucagina almisssss
darisi sirasiyla hepimize insss,gelince hikayesini anlatir
heyecan iyice bastiya bende dogurmak istiyom artikkkk
Ben zamanından 1 gün bile önce doğmasın istiyorum herkes erkenden doğsun istiyor. Anlamadım bu işi
bende anlamıyorum ya nedense çok basit sanki bi çocuk meydana getirmek
valla ben de anlamadım kızlar,erken gelmesin diye dua eden bayanlar şimdi de doğurmak için sıraya geçmiş bana ne zaman sıra gelecek diyip duruyorlar!! yahu Allah ne zaman isterse o zaman gelecek anlayın artık!! Demek ki sizin bebekleriniz daha hazır değil dışarı çıkmaya,demek ki gelişimleri devam ediyo!! erkenden gelseydi de küvöze girseydi daha mı iyiydi?!! ya hepimiz ağrı çekiyoruz,yürüyemiyorum artık yaa!! neden şikayet edeyim sürekli,neden etrafımdaki insanları da huzursuz edeyim!! ben artık görmek istemiyorum yaa böyle olumsuz şeyler!!! yeter diyorum vallahi yeter!! forumdan soğudum yaa!!!
valla ben de anlamadım kızlar,erken gelmesin diye dua eden bayanlar şimdi de doğurmak için sıraya geçmiş bana ne zaman sıra gelecek diyip duruyorlar!! yahu Allah ne zaman isterse o zaman gelecek anlayın artık!! Demek ki sizin bebekleriniz daha hazır değil dışarı çıkmaya,demek ki gelişimleri devam ediyo!! erkenden gelseydi de küvöze girseydi daha mı iyiydi?!! ya hepimiz ağrı çekiyoruz,yürüyemiyorum artık yaa!! neden şikayet edeyim sürekli,neden etrafımdaki insanları da huzursuz edeyim!! ben artık görmek istemiyorum yaa böyle olumsuz şeyler!!! yeter diyorum vallahi yeter!! forumdan soğudum yaa!!!
dünürüm hislerime tercüman olmuşsun ellerine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?